Vinn en runde i en privat kapsel med London Eye!

Det er juletider som er tiden der ønsker blir oppfylt! Hvor vil du reise? Del dine reiseønsker med oss ​​på facebook.com/ticmate eller i kommentarene, så gir vi den beste ønskelisten en tur i en privat kapsel med London Eye i denne vakre høytiden!

Her kan du se noen favoritter i hjertet av Europa:

Southbank London

Se torget der London Eye står, og når du allerede er der: Hvorfor ikke sjekke ut våre andre flotte attraksjoner bare noen meter unna?

Edinburgh

Besøk en av Storbritannias vakreste byer – den skotske hovedstaden er et sentrum for kultur og kunst og ekte perle med mye å oppdage!

Warwick/Cotswolds

Besøk «hjertet i England» og opplev den britiske kulturen og tradisjonen på sitt beste. Dra innom vakre Cotswolds og Oxford, og besøk middelalderens Warwick Castle, samt Shakespeares fødested, Stratford-upon-Avon.

Warwick Castle, Stratford, Oxford and Cotswolds

Amsterdam

Det er mange grunner til å besøke den vakre nederlandske hovedstaden – kunst, historie, kultur og selvfølgelig den unike stilen i byen. Når du allerede er der, la deg skremme i Amsterdam Dungeon eller besøk det verdensberømte Madame Tussauds!

Berlin

Denne byen står aldri stille – det er alltid noe nytt å oppdage! Berlin er fylt med ting å se og gjøre. Når du er mettet på sightseeing, kan du sjekke ut de viktigste attraksjonene som Madame Tussauds, Berlin Dungeon og Little Big City som skaper din unike Berlin-opplevelse!

Amsterdam London News Offers Travel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *