Vi ønsker deg trygt velkommen tilbake til uforglemmelige opplevelser

Som del av Ticmates globale innsats mot Covid19, samarbeider vi utelukkende med steder og operatører som møter myndighetenes folkehelseveiledninger. Vi setter helse og trygghet i samfunnet og hos våre partnere og ansatte, høyere enn noe annet. Enten du skal reise nå, eller planlegger en reise, så er vi her for å hjelpe deg så godt vi kan.

For å beskytte deg og de rundt deg under ditt besøk, vil følgende sikkerhetstiltak være på plass:

  • Antall besøkende kan være redusert for å minimere folkemengder, og noen steder skal billettene være forhåndsbestilt online.
  • Noen anttraksjoner krever at du bærer munnbind under besøket. Derfor ber vi om at du og dine medreisenede alltid medbringer deres egne munnbind.
  • Håndsprit vil være tilgjengelig alle steder.
  • Ekstra rengjøring og desinfisering er innført alle steder.
  • Flere steder tar kun imot kortbetaling, husk derfor alltid å medbringe bankkort/kredittkort
  • Temperatursjekk av gjester kan forekomme, og alle som utviser symptomer (feber, hoste, sår hals etc) kan bli nektet adgang av sikkerhetsmessige årsaker.
  • Husk å holde trygg avstand mellom deg og andre under ditt besøk. For å passe på både gjester og personale, er det flere steder plassert avstands-markører på gulvet.
  • Sosial distanse skal overholdes i buss/tog, hvis transport er inkludert i billetten.
  • Hold sikker avstand til medpassasjerer når du reiser med offentlig transport. Unngå overfylte tog/busser, også lufthavnstransport, hvis mulig. Vent heller på neste, og mindre fylte buss eller tog, hvis du har mulighet til det.

Hvis du opplever noen symptomer, ber vi deg prøve å utsette reiseplanene dine. For spørsmål relatert til COVID-19 og ditt besøk, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på helpdesk@ticmate.com.

Den seneste helseinformasjonen:

Les de siste nyhetene og informasjonen fra relevante myndigheter nøye. Vi foreslår WHOs nettside for de siste oppdateringene. Har du spørsmål om COVID-19 og den attraksjonen du skal besøke, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice her.

Vår melding til det globale reisefellesskapet

Ticmates mål er, og har alltid vært å gi opplevelser i verdensklasse til våre kunder verden over, og spesielt i disse usikre tider føler vi at vi er sterkere sammen enn på egen hånd. Vi er her for deg, og med deg – hele veien.

News Travel Uncategorized @no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *