💘 Romantisk tur pĂ„ valentins-dagen 💘

Del en romantisk middag med den som betyr mest for deg pÄ valentins-dagen. Skap minner som varer for evig!
Nyt denne spesielle tiden av Äret og oppdag en av vÄre mest romantiske opplevelser i de vakreste byene (for det er ikke bare en) for romantikere!

Enten det er pÄ valentins-dagen eller om du bare vil nyte en romantisk «getaway» med en spesielle person finner du et utvalg av vÄre beste og mest romantiske opplevelser under, som varer lenger enn bare pÄ valentins-dagen

Paris

Velkommen til Paris!

Her kan du raskt, enkelt og sikkert kjÞpe billetter til Moulin Rouge eller Lido de Paris, eller hva med middag i EiffeltÄrnet, en guidet tur i Louvre, ett middagscruise ned Seine elv eller ett besÞk til Versailles slott?

Roma

Opplev Roma!!

Finn ut mer om vĂ„re arrangementer i vakre Roma. Book billettene dine til guidet turer i Vatikan Museene, Sistine kapell og St.Peters kirken, opplev Colosseum, Roman Forum og gamle Roma. Nyt italienske delikatesser og viner eller bli med oss pĂ„ en heldagstur til Pompeii og Florence. Er du fotballfan, kan du kjĂžpe billettene dine til AS Roma og SS Lazio – sikker online booking!

London

Swinging London!

Her vil du finne et bredt og variert utvalg av billetter i London! Guidede sightseeingturer og attraksjoner som Madame Tussauds, London Eye og Harry Potter Warner Bros Studio Tour, glitrende musikaler i West End og billetter til fotballkamper! E-billetter direkte til innboksen!

Venezia

En av de vakreste byene i verden!

Venezia er utvilsomt en av de vakreste byene i verden med en rik kultur og historie – og for ikke Ă„ glemme utrolig mat. Dra pĂ„ en sightseeingtur og se det beste av Venezia, fĂ„ en eksklusiv omvisning i Markuskirken eller prĂžv en uforglemmelig mat- og vintur i det jĂždiske kvarteret.

Wien

Velkommen til Wien!

Velkommen til Wien, den vakre hovedstad av Østerrike og klassisk musikk! Nyt en konsert pĂ„ Orangeriet pÄ Schönbrunn Palass og Hofburg Palass med musikken av WA Mozart og Johan Strauss eller utforsk byen og dets omgivelser med en av vĂ„re populĂŠre turer – med eller uten guide. Les med om vĂ„rt utvalg av billetter i Wien og book online – sikker betaling. Dine e-billetter sendes til din epost.

Travel Uncategorized @no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *