Søk billetter

København

Stemt frem til den beste byen å reise til i 2019 av Lonley Planet gjør at du må ta deg en tur til København.

Sylskarp design, grønne parker og en havn ren nok til å bade i, gjør København til en fantastisk plass å bo i eller besøke. Tøffe og tilbakelente København er en super plass å utforske hele året.

Ting å gjøre i København

Tivoli

Byens mest berømte fornøyelsepark, Tivoli, har fler ulike temaer gjennom året. Utenom sommeren som er høysesong, er Tivoli åpent ca 3 uker rundt Halloween, fra midten av november til sent desember med juletema, gjennom februar med vinter, og rundt påske. Det finnes utallige grunner til å komme tilbake!

Kanalen

Københavns hav er rent nok til å  bade i, men om et hopp i en av havnens basseng ikke er din greie, så kan du heller nyte av en cruise på kanalen. Ta en tur langs med de smle kanalene og oppdag byen fra vannet. Se det fantastiske Opera huset og statuen av den lille havfruen.

Museer

Den danske hovedstaden tilbyr også mange utrolige museer. Nasjonal museet av Danmark inviterer deg inn i en tidsmaskin. Her kan du utforske vikingtiden, mumier, og historen om Danmark. Om du er en kunsentusiast, burde du hoppe på toget til Hornbæk og besøke det flotte Louisiana kunstmuseum. 

Ticmate veldedighet

København

Det er ikke uten grunn at Lonley Planet stemte frem København til den beste byen å reise til i 2019. Den danske hovedstaden er fyllt med eventyrliknende opplevelser for alle aldre. København er naturlig tøff, tilbyr utrolige spisesteder, innovativ design og sykkelvennlige gater. Besøk en av byens matmarkeder, spaser rundt i verdens eldste fornøyelsespark, Tivoli, eller ta deg en shoppingrunde på Strøget. Denne kule hovedstaden har alt!

Søkresultat: 1 (1)