Tur til Byzantium

Tur til Byzantium

Pris fra 316 kr

La oss ta deg med tilbake i tiden, til gamle Byzantium, den gamle greske byen som senere ble Constantinople og moderne Istanbul. 

På denne turen vil vi ta deg med til det gyldne horn, en naturlig havn, som har navnet sitt fra dets hornlignende form og de gyldne refleksjonene som glitrer på bølgene.

Vi besøker også det gresk-ortodokse Patriarkatet på Fener, verdens offisielle hovedkvarter til den gresk-ortodokse kirke, helt siden Constantine den store erklærte kristendom som religion i det romanske rike.

I kort avstand fra havnen i det gyldne horn, finner du kirken av Panagia av Blachernae, det mest kjente og feirede alteret i den hellige jomfru, kjent med "Hagiasma" (hellig vann) og "Hagion Lousma" (hellig bad).

Du får også oppleve den kanskje vakreste kirken i hele Tyrkia, St.Frelser i Chora (kariye Museum), originalt et Byzantine kloster med utrolige mosaikker og freskoer.

Vi besøker også Anemas fengsel og Tekfur palass (kun fra utsiden), som er den eneste hovedstruktur som er igjen av Blancheranae palass komplekset.

Du vil også se den imponerende Byzantine bymur som omringet akropolis av Byzantium med en 22 kilometer lang festning med 96 tårn og ni hovedgater som kan dateres tilbake til det 5. århundre.

Varighet: 3 timer fra kl.14.00-17.00

Turen inkluderer følgende høydepunkter:

- Den gresk-ortodokse Patriaktet på Fener

- Kirken av Panagia av Blanchernae

- St. Frelser i Chora

- Anemas fengsel

- Tefkur palass

- Byzantine bymur

Inkludert i billettprisen: Transport fra/til hoteller sentralt i Istanbul og en kunnskapsrik guide.

Viktig infromasjon:

- Rett etter at bookingen din er fullført, vil du motta en e-billett på mail. Vennligst print ut billetten din og ta den med på turen.

- Det er gratis rundtur transport til/fra sentrale hoteller i nærheten av Taksim Sq., Sultanhamet og Aksaray. Før du kan fullføre bookingen din, vil du bli bedt om å oppgi navnet på hotellet ditt, slik at vi kan arrangere transport. Hvis du bor på et hotell i nærheten av flyplassen eller på et hotell på den asiatiske side av Istanbul, kan det hende at det blir lagt til ett transport-gebyr, eller du blir bedt om å møte opp på en tur-start adresse sentralt i Istanbul. Før du kan fullføre bookingen din, blir du bedt om å gi oss navnet på hotellet ditt, slik at vi kan arrangere transport.

- Turen starter kl.14.00, men siden du blir hentet på hotellet ditt, ber vi deg vennligst om å ringe vår turoperatør ca. 24 timer på forhånd, sånn at du kan få et eksakt tidspunkt for henting for å unngå venting i hotellets lobby. Telefonnummeret vil stå tydelig i din voucher/e-billett som vi sender til deg.

- Turen er på engelsk.

- Barnebilletter er gyldige fra 3-7 år. Barn i alderen 0-2 år er med gratis, i følge med en betalende voksen.

- Turen "Tur til Byzantium" er tilgjengelig hver tirsdag.

Info

Tur til Byzantium
Det er gratis transport til/fra sentrale hotell i Istanbul.

Tur til Byzantium
Åpningstider
Varighet: 3 timer fra kl.14.00-17.00

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Når turen er ferdig, blir du kjørt tilbake til hotellet ditt.

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn