Istanbul

Her finner du et stort utvalg billetter i Istanbul! Guidet sightseeing og attraksjoner som Den blå moské, Hagia Sofia og Grand Bazaar. Få e-billetten din sendt direkte til innboksen din!

Listetoppen
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Bosporos middag cruise

Bosporos middag cruise

Ta et cruise ned Bosporosstredet, mens du nyter en god middag og blir underholdt av fantastiske magedansere og tradisjonell tyrkisk folklore show mens solen går ned. Skaff billettene dine her.

Fra 589 kr
Grønn moské & Bursa tur

Grønn moské & Bursa tur

Bli med oss på en heldagstur til grønne Bursa, som den tyrkiske byen er kalt grunnet den omkringliggende skog. På denne turen vil du besøke den store moské, den grønne moské og mausoleum og opplev silkemarkedet i den store bazar. Du kan booke billettene dine her.

Fra 894 kr
Atatürk flyplasstransport

Atatürk flyplasstransport

Reise til Istanbuls flyplass Atatürk? Slipp stresset med offentlig transport og la oss kjøre deg til hotellet ditt med stil. Vår sjåfør møter deg på flyplassen og tar deg med til hotellet ditt. Book din transport her.

Fra 600 kr
Atatürk Flyplass Istanbul

Atatürk Flyplass Istanbul

Istanbul Atatürk flyplass er hovedflyplassen i Istanbul og den største flyplassen i Tyrkia med totalt antall passasjerer. På denne siden kan du booke privat eller delt transport fra Atatürk flyplass til ditt hotell i Istanbul.

Istanbuls klassikere tur

Istanbuls klassikere tur

Bli med oss på en uforglemmelig tur i hjertet av Istanbul, hvor byzantine og osmanske imperier en gang hersket. Hvis du vil oppleve Istanbuls klassikere, så book billettene dine nå!

Fra 347 kr
Osmanens relikvie tur

Osmanens relikvie tur

Fordyp deg i den fascinerende historien til muslimverden med en tur til Topkapı palass og sultan gravene. Bli med oss på en reise til osmanens relikvie. Book billettene dine her.

Fra 347 kr
Istanbul heldagstur

Istanbul heldagstur

Opplev Istanbuls fascinerende historie tett på når vi tar deg med gjennom landemerkene i Byzantine og i de osmanske imperier. Denne heldagsturen inkluderer det beste av hva Istanbul har å tilby. Book billettene dine her!

Fra 684 kr
Bosporos halvdagscruise

Bosporos halvdagscruise

Bli med oss på en uforglemmelig tur i Bosporosstredet og opplev det gamle Istanbul på Bosporos halvdags-cruise. Skaff billettene dine her!

Fra 369 kr
Dolmabahçe palass & to kontinenter

Dolmabahçe palass & to kontinenter

På denne Dolmabahçe palass & to kontinenter tur vil du oppleve en av de mest glamorøse palassene i verden, og du får sjansen til å gå fra ett kontinent til ett annet i løpet av kun få minutter. Book billettene dine her!

Fra 390 kr
Tur til Byzantium

Tur til Byzantium

La oss ta deg tilbake i tiden til gamle Byzantium, den gamle greske byen som senere ble Constantinople og moderne Istanbul. Skaff billettene dine her.

Fra 316 kr
Gyldne horn tur

Gyldne horn tur

Bli med på denne gyldne horn tur og opplev Eyüp Sultan moské og grav, Miniatürk og en tur i gondolene opp bakken til Pierre Loti Kaffehus og nyt utsikten over det gyldne horn. Book billettene dine her.

Fra 316 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn