Gyldne horn tur

Gyldne horn tur

Pris fra 316 kr

Vær med på denne Gyldne Horn tur og opplev Eyüp Sultan moské og grav, Miniatürk, og kjør gondol opp bakken til Pierre Loti Kaffehus og nyt utsikten over det gyldne horn.

Besøk en av verdens helligste steder etter Mecca, Medina og Jerusalem, Eyüp Sultan moské og grav. Hver dag besøker tusenvis av mennesker moskéen. Eyüp-El-Ensari var ledsager og fanebæreren av profet Muhammad, som døde under det arabiske angrep i det 7. århundre. Hans grav er Istanbuls viktigste islamske helligdom.

Etter besøket i Eyüp Sultan moské, kjører vi med gondol opp til Pierre Loti Kaffehus, lokalisert på en frodig grønn topp, hvorfra du kan nyte den vidunderlige panoramiske utsikt over det gyldne horn. Gondolene viser det gyldne horn fra fugleperspektiv, mens man kjører til kafeèn - 550 meter opp på kun 115 sekunder. Kaffehuset er kalt opp etter den franske forfatter og poet, Pierre Loti, som var veldig glad i Istanbul, og skrev mens han satt i sitt kaffehus og nøt utsikten.

Etterfølgende besøker vi Miniatürk, en av verdens største miniatyrparker som stiller ut skalerte modeller av berømt arkitektur fra Istanbul, Anatolia og de tidligere territoriene til osmanene. Parken reflekterer vekkelsen av tyrkisk kultur og historie med all dets storhet, mens samfunnets livsstil skildres gjennom tidene.

Turen inkluderer også en sjanse til å oppleve ett fargerikt shoppingsenter, hvor du kan skaffe dine suvenirer fra Istanbul.

Varighet: 3 timer fra kl.14.00-17.00

Turen inkluderer følgende høydepunkter:

- Eyüp Sultan moské

- Pierre Loti Kaffehus

- Miniatürk

Viktig informasjon:

- Rett etter at bookingen din er fullført, vil du motta en e-billett på mail. Vennligst print ut billetten din og ta den med på turen.

- Det er gratis transport til/fra sentrale hoteller i nærheten av Taksim Sq., Sultanhamet og Aksaray. Før du kan fullføre bookingen din, vil du bli bedt om å oppgi navnet på hotellet ditt, slik at vi kan arrangere transport. Hvis du bor på et hotell i nærheten av flyplassen eller på et hotell på den asiatiske side av Istanbul, kan det hende at det blir lagt til ett transport-gebyr, eller du blir bedt om å møte opp på en tur-start adresse sentralt i Istanbul. Før du kan fullføre bookingen din, vil du bli bedt om å gi oss navnet på hotellet ditt, slik at vi kan arrangere din transport.

- Turen starter kl.14.00, men siden du blir hentet på hotellet ditt, ber vi deg vennligst om å ringe vår turoperatør ca. 24 timer på forhånd, sånn at du kan få et eksakt tidspunkt for henting for å unngå venting i hotellets lobby. Telefonnummeret vil stå tydelig i din voucher/e-billett som vi sender til deg.

- Turen er på engelsk.

- Barnebilletter er gyldige fra 3-7 år. Barn fra 0-2 år er med gratis, i følge med en betalende voksen.

- Ett minimum på seks gjester er påkrevd for å arrangere denne turen.

- Det gyldne horn tur er tilgjengelig på mandag- og torsdag ettermiddag.

 

Info

Gyldne horn tur
Det er gratis transport inkludert til/fra sentrale hotell i Istanbul.

Gyldne horn tur
Åpningstider
Varighet: 3 timer fra kl.14.00-17.00

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Når turen er ferdig, kjøres du tilbake til hotellet ditt.

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn