Søk billetter

Om Ticmate

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Vatikanmuseet: guidet rundtur på engelsk

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Vatikanmuseet: guidet rundtur på engelsk

Lagre
Slett lagret produkt
5.0 (4)

Denne omvisningen i Vatikanet tar deg forbi de lange køene til Vatikanmuseene, slik at du kan bruke mer tid på å utforske verdens mest utrolige kunstsamling og mindre tid på å vente ute.

Høydepunkter

- Slipp de lange køene til Vatikanet
- Få en grundig opplæring fra en engelsktalende guide
- Utforsk verdens mest fantastiske kunstsamling
- Rundtir i en liten gruppe (maks 20 personer)
- Beundre det fantastiske Sixtinske kapellet
- Utforsk Peters kirken

Hva kan jeg forvente?

Vatikanmuseene, Det sixtinske kapell og Peterskirken
Se høydepunktene i Vatikanmuseet, attraksjoner med kjente navn som Det sixtinske kapell og de mindre kjente perlene i samlingen. Guiden lærer deg om kunstnerne bak museets verk, slik at du kan legge merke til de minste detaljene. Rundturen fpregår i en liten gruppe som gjør det enda lettere å få med seg all den nye kunnskapen.

Et høydepunkt på rundturen er et besøk i det Sixtinske kapell (siden guidede turer ikke er tillatt i kapellet, informerer guiden deg før du går inn.) Et annet høydepunkt er Michelangelos vakre skulptur, La Pietà, som er det eneste av Michelangelos arbeid som er signert!

Etter Vatikanmuseet drar gruppen til Peterskirken. På formiddagsvisninger vil guiden ta deg med til basilikaen og vise deg innsiden (unntatt på onsdager, når basilikaen vanligvis er stengt for publikum). På ettermiddagsvisnininger vil guiden fortelle om basilikaen før du går inn for å beundre den på egen hånd.

Turen avsluttes på Petersplassen, hvor du kan få øye på pavens balkong eller knipse en selfie med basilikaen i bakgrunnen.

Hvordan fungerer det?

Kort tid etter at bestillingen er gjennomført kommer billettene på e-post. Vennligst skriv disse ut og ta dem med til turen.

Hvor begynner rundturen?
Runduren starter ved foten av de brede trinnene tvers over for inngangen til Vatikanmuseene. Kom 15 minutter før rundturen starter.

Hvor slutter rundturen?
Rundturen avsluttes utenfor Peterskirken.

Hvor lenge varer rundturen?
Rundturen varer 3 timer.

På hvilket språk er rundturen tilgjengelig?
Rundturen gjøres på engelsk.

Viktig informasjon

Fra november til mars vil det ikke være en guidet rundtur i basilikaen, på grunn av dens begrensninger. Guiden kommer å fortelle om den fra utsiden, og du kan gå inn på basilikaen på egen hånd. Lengden på rundturen blir ikke påvirket, ettersom guiden fordeler tiden likt mellom museene og basilikaen.
 

På onsdag morgen og ettermiddag kan St. Peters basilika være stengt for publikum på grunn av pavelig visning som finner sted på Petersplassen. Kunder som ønsker å besøke St. Peters basilika, blir anbefalt å reise en annen dag. Basilikaen stenges også rett før religiøse seremonier. Når dette skjer tilbyr vi gjerne kundene en lengre omvisning i Vatikanmuseene i samsvar med den annonserte totale lengden på rundturen. Selv om vi prøver å fortelle besøksgrupper dette på forhånd i samråd med planlagte endringer i åpningstidene til kirken, er det ikke alltid mulig å vite på forhånd. I disse tilfellene kan vi ikke gi refusjon eller rabatter.

Denne rundturen ikke har mulighet til å ta imot gjester som bruker rullestoler eller gjester som trenger spesiell assistanse. Det er heller ikke mulig å ta med barnevogn.

Billettkategorier

Voksen (15+)
Barn (4-14)
Spedbarn (0-3): Gratis

Bestill
Fra kr 863

lør, 20 jul 2024

Refunderbare billetter Refunderbare billetter
Refunderes opp til 48 timer før besøksdato. Et avbestillingsgebyr på opptil 20% pr. billett kan tilkomme.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Spar tid - slipp kø

Live guide

Varighet: 3 timer

Veibeskrivelse

Vatikanmuseet: guidet rundtur på engelsk

Adresse
På hjørnet av Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine