Once

Once

Phoenix Theatre

Pris fra 653 kr

Once Musikal i London er en helt ny musikal direkte fra Broadway i New York. Billetter til Once Musical i London kan bestilles her!

Basert på den Oscar-vinnende filmen, forteller Once historien om en irsk musiker og en tsjekkisk immigrant som blir tiltrukket av deres felles kjærlighet til musikk. I løpet av en skjebnesvanger uke, utvikler deres uventete vennskap seg og samarbeidet utvikler til en kraftig, men komplisert romanse, forsterket av den rå følelse som sangene de skaper sammen.

Brakt til scenen av et prisbelønt team sammensatt av visjonære kunstnere og med en samlet gjeng av begavet skuespillere / musikere, Once er en musikalsk feiring av livet og kjærligheten: spennende i sin originalitet, dristig i sin ærlighet, og uforglemmelig på alle måter.

Fantastisk 4.5

4.5 4 kunder
Simple, but beautiful!

Without glamour and fancy decorations, but an evening with a lot of good music and acting.

Ester, Kleppe
SØN, 16 NOV 2014
4.5
Flott Musikk og Morsom dialog

Stykket vises på en liten og intim scene og er perfekt for de som liker Irsk musikk og setter pris på å få ledd litt. Skuespillerne var fantastiske og musikken flott. Absolutt en opplevelse som kan anbefales!

Berit, Oslo
MAN, 15 SEP 2014
4.5
Liker du irsk musikk?

Dette var en musikal hvor jeg hadde få forventninger. Kom inn i salen til en jamsession på scenen. Mye behagelig flott musikk, fin historie og en avslappet stemning på scenen og i salen. Kan anbefales.

Arve, Loddefjord
LØR, 01 MAR 2014
4.5
tittel?

Dette er noe av den flotteste musikalen jeg har vært på - angrer på at jeg ikke kjøpte musikk cd-en.
Har allerede anbefalt den for venner her hjemme :)

mvh
Torill Helle
tlf
472 86 113

Torill, Bryne
ONS, 06 NOV 2013
4.5

Info

Phoenix Theatre
Charing Cross Road
London
WC2H 0JP

Kvelder
Mandag til lørdag kl 19:30

Matiné
Torsdag og lørdag kl 14:30

Spilletid:
2 timer og 30 minutter

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Directions
(3mins) Take Tottenham Court Road south (towards Leicester Square) and the theatre will be on your left after 100 metres. NB: Central Line trains will not be stopping at Tottenham Court Road Tube Station until December 2015.

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn