Attraksjoner i London

Her vil du finne et bredt og variert utvalg av billetter i London! Guidede sightseeingturer og attraksjoner som Madame Tussauds, London Eye og Harry Potter Warner Bros Studio Tour, glitrende musikaler i West End og billetter til fotballkamper! E-billetten din blir sendt til din innboks!

Listetoppen
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Madame Tussauds London

Madame Tussauds London

4.1
(194)

Kjøp billetter hjemmefra og spar penger, i tillegg til at du også slipper køen til billettluka. Dette er et eksklusivt tilbud til Ticmate-kunder!

Fra 283 kr
Disney's The Lion King - London

Disney's The Lion King - London

4.8
(164)

Sikre deg billetter til den ekstremt populære musikalen The Lion King hjemmefra! Historien om Simba blir fortalt av en kombinasjon av blendende scenografi, svært fantasifulle kostymer, masker og marionetter i én utrolig musikalopplevelse! Dette er et fengslende show for hele familien!

Fra 445 kr
Phantom of the Opera

Phantom of the Opera - London

4.8
(134)

Andrew Lloyd Webbers mesterverk The Phantom of the Opera har blitt spilt i London i over 25 år og fortsetter å glede publikum på Her Majesty's Theatre i London. Sørg for at du får gode plasser, bestill billetter hjemmefra!

Fra 371 kr
London Eye

London Eye

4.3
(106)

Slipp køen til London Eye med forhåndsbestilte billetter! Opplev en av Londons toppattraksjoner og nyt den fantastiske utsikten over byen. Spar nesten 20% av prisen sammenlignet ved å kjøpe i døra ved å bestille på nettet!

Fra 246 kr
Mamma Mia - London

Mamma Mia - London

4.6
(112)

Musikalen Mamma Mia må oppleves i London. Gjør deg klar for en musikalsk fylt med ABBA-hits. Bestill billetter på nettet!

Fra 371 kr
Gatwick Express

Gatwick Express

4.3
(141)

Ta Gatwick-ekspressen fra Gatwick lufthavn til sentrum av London! Bestill billetter hjemmefra og hopp direkte på toget. Reisen tar omtrent 35 minutter.

Fra 227 kr
Thriller Live

Thriller Live

4.4
(158)

Opplev den populære forestillingen Thriller Live i London! Showet er en fengende feiring av Michael Jackson og Jackson 5 fylt med alle de store hitsene! Bestill billetter hjemmefra og gjør deg klar til et moonwalking show!

Fra 253 kr
Warner Bros. studiotur – Bak kulissene til Harry Potter

Warner Bros. studiotur & Harry Potter - London

4.6
(13)

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour er et must for enhver Harry Potter-fan! Kom bak kulissene, kjør Galtvort-ekspressen og besøk plattform 9¾. Inkludert transport. Få billetter til Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour her!

Fra 782 kr
Les Miserables

Les Miserables - London

4.8
(50)

Opplev den internasjonalt prisbelønte musikalen Les Misérables i Londons West End! Denne klassiske musikalen er en episk fortelling om lidenskap og ødeleggelse, med en nasjon grepet av revolusjon som bakteppe. Sørg for å bestille billetter på forhånd!

Fra 243 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn