Los Angeles

Her finner du mange forskjellige turer og attraksjoner i og rundt Los Angeles. Vi tilbyr sightseeingturer rundt i byen, inngang til LAs utallige fornøyelsesparker, som Universal Studios, Disneyland Resort og Six Flags Magic Mountain. Vi selger også billetter til Madame Tussauds og Warner Brothers Studio. Finn dine sightseeingturer og inngangsbilletter hos Ticmate!

Listetoppen
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Filmstjernenes hjem

Filmstjernenes hjem

Få en eksklusiv omfattende tur til de imponerende hjemmene til stjernene i Hollywood, Beverly Hills, Bel-Air og Los Angeles. Du vil også få en introduksjon til Hollywoods ikoniske skilt og den kilometerlange Walk of Fame, vest Hollywoods glitrende Sunset Strip og Beverly Hills glamorøse Rodeo Drive! Book nå.

Fra 390 kr
Deluxe filmstjerners hjem- og vognturen!

Deluxe filmstjerners hjem- og vognturen!

Har du noen sinne drømt om å se Hollywood og Beverly Hills? Da bør du bli med oss på Deluxe filmstjerners hjem- og vognturen! Se hvordan de rike og berømte lever i det glamorøse Beverly Hills og Bel Air. Deretter ta turen i vår søte lille åpen-tak vogn for å få den nærmeste utsikten over de fantastiske landemerkene i Hollywood.

Fra 434 kr
Den store Los Angeles turen

Den store Los Angeles turen

Den store Los Angeles turen er den mest komplette sightseeingturen i byen, hvor du får oppleve alt byen har å tilby. Din guide tar deg med på en tur som du aldri glemmer. Book billettene dine allerede i dag.

Fra 685 kr
Hollywood & filmstjernertur

Hollywood & filmstjernertur

Bli med oss på Hollywood & filmstjernertur, hvor vi har ekstra tid til å utforske Hollywood, Beverly Holls og Century City. Moroa begynner på det berømte Chinese Theatre med dets gårdsplass som er fylt med kjendisers fot- og håndavtrykk. Book turen din her!

Fra 685 kr
Warner Brothers VIP studiotur

Warner Brothers VIP studiotur - Los Angeles

Få en sjelden titt inn i underholdningens verden med vår Warner Brothers VIP studiotur. Siden ingenting er iscenesatt, er det ingen som vet hva eller hvem du kanskje møter, så hold øynene dine åpne for dine favoritt filmstjerner siden produksjonen skjer overalt. Gå ikke glipp av denne en-av-slaget turen! Book nå!

Fra 737 kr
Los Angeles hopp på-hopp av

Los Angeles hopp på-hopp av

Dette er den eneste hopp på-hopp av turen med elektronisk lydkommentarer som gir deg muligheten til å se alt hva Los Angeles har å tilby, fra Hollywood til Beverly Hills - fra Santa Monicas vakre landskap og strender til den summende Downtown LA. Kjøp ditt hopp på-hopp av pass her!

Fra 260 kr
Den ultimate Hollywoodpakken

Den ultimate Hollywoodpakken

Den ultimate Hollywoodpakken gir deg muligheten til å oppleve Hollywoods mest populære attraksjoner og spare penger, uansett om du bare har en dag, en helg eller en uke i Hollywood! Pakken inkluderer billetter til: Filmstjernenes hjem tur, et 24 timers hopp på-hopp av pass og inngang til Madame Tussauds Hollywood. Book billettene dine her.

Fra 737 kr
Filmstjerners hjem & Madame Tussauds

Filmstjerners hjem & Madame Tussauds

Bli med på en tur til million-dollar hjemmene til Hollywoods filmstjerner og Madame Tussauds. Turen inkluderer over 40 kjendishjem, en tur ned Sunset Strip og Rodeo Drive og mye mer. Ikke glem kameraet ditt, du vet aldri hvem du kommer til å se! Avslutt turen din med et besøk til Madam Tussauds og se enda flere stjerner.

Fra 607 kr
Universal Studios-tur

Universal Studios-tur

Er du klar for en dag med actionfylt underholdning? Da er Universal Studios Hollywood definitivt stedet! Besøket ditt vil være fylt med spennende temaparkturer, show, et ekte filmstudio, i tillegg til Los Angeles beste butikker, restauranter og kinoer.

Fra 1430 kr
Disneyland Resort

Disneyland Resort - Los Angeles

Besøk det gladeste sted på jord, en hel dag med moro og eventyr! Fra den sjarmerende hovedgaten, USA til den surrete Mikkes Toontown, det er så mye å oppleve. Med mye å tilby for både voksne og barn, er Disneyland det perfekte sted å tilbringe en dag fylt med morro som hele familien kan nyte! Skaff billettene dine her!

Fra 1725 kr
Disneyland Resort Park Hopper

Disneyland Resort Park Hopper - Los Angeles

Denne fantastiske turen inkuderer inngang til to temaparker: Disneyland og Disney`s California Adventure, så gjør deg klar for en morsom og begivenhetsrik dag som familien din aldri glemmer! Book turen din allerede i dag!

Fra 2202 kr
Six Flags Magic Mountain

Six Flags Magic Mountain

Bli med oss på en dag med moro og spenning på Six Flags Magic Mountain. Med mer enn 100 turer, er Six Flags Magic Mountain en av L.A.s mest populære familiepark. Parken har noen av Amerikas mest spennende vannsklier og berg- og dalbaner, så det er mer en nok moro for en hel dag.

Fra 1136 kr
Sea World i San Diego

Sea World i San Diego

Dykk ned i SeaWorld i San Diegos mange severdigheter. I SeaWorld får du den unike muligheten til å komme så nært en delfin at du kan ta på finnen, se eksotiske fisk, haier, pingviner og opplev mange show, turer og utstillinger. Book billettene dine her.

Fra 1526 kr
Legoland California

Legoland California

På Legoland San Diego, er det masse morsomme aktiviteter for hele familien. Det er mer enn 60 spennende turer, show og attraksjoner som passer for barn i alderen 2-12 år. Kjøp billettene dine allerede i dag!

Fra 1465 kr
Madame Tussauds Hollywood

Madame Tussauds Hollywood

På Madame Tussauds Hollywood får du en unik mulighet til å møte favorittstjernene dine, atleter og Hollywoodikoner - laget av voks, vel og merke. Se rekreasjoner av gamle filmsett, ta bilde med kjendiser og lær om hvordan voksfigurene er laget. Få billetter her!

Fra 226 kr
Tijuana shoppingeventyr

Tijuana shoppingeventyr

Ta turen ned den billedskjønne Californiske kyst og kryss grensen inn den fargerike og fascinerende Tijuana, Mexico, for gode shopping- og spisemuligheter! Bruk mer enn 4 timer i den andre største byen i stillehavskysten og ta med mange souvenirer og minner hjem. Book billettene dine her.

Fra 867 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn