Six Flags Magic Mountain

Six Flags Magic Mountain

Pris fra 1333 kr

Bli med oss på en dag med moro og spenning på Six Flags Magic Mountain. Med mer enn 100 turer, er Six Flags Magic Mountain en av L.A.s mest populære famileparker.

Magic Mountain har noen av Amerikas mest spennende vannsklier og berg- og dalbaner, inkludert ColossusViperFlashbackNinja og the all-new Goliath. Det nye High Sierra Territory temaområdet er en vinner og barnene kan nyte deres favoritt Warner Brothers tegneseriefigurer.

Vennligst merk: Voksne er 1,25 m og høyere. Barn er fra 3 år og til de er 1,24 m høye.

Varighet: 8 timer

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv den ut og ta den med på turen.

- Prisen inkluderer inngangsbillett til Six Flags Magic Mountain og tur retur transport fra denne listen med hoteller. Hvis du ikke bor på noen av hotellene på listen, vennligst velg et hotell fra listen som er mest hensiktsmessig fr deg, slik at vi kan arrangere din transport.

- Turen går daglig fra Starline terminal ved the Chinese Theatre kl.09:30, men siden du blir hentet på et hotell i nærheten, ber vi deg vennligst om å ringe vår turoperatør omtrent 24 timer på forhånd, slik at du får det eksakte tidspunkt for henting, slik at venting i hotellets lobby unngås. Telefonnummeret vil være tydelig oppgitt i voucheren/e-billetten som vi sender til deg.

Vennligst merk: Voksne er 1,25 m og høyere. Barn er fra 3 år og til de er 1,24 m høye.

- Turen går daglig kl.09:30. Fra 22.mars til 1.september opererer turen kun lørdag og søndag.

Info

Six Flags Magic Mountain
Denne turen inkluderer hotelltransport. Se en komplett liste over hoteller som transporteret fra på det nedenstående kart.

Six Flags Magic Mountain
Åpningstider
Turen går daglig kl.09:30.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Klikk på kartet for å se en liste over hoteller og tidspunkter for henting. Hvis du ikke bor på et av hotellene på listen, vennligst velg et hotell fra listen som er mest hensiktsmessig for deg. Vi ber deg vennligst om å være klar 15 min. før det planlagte tidspunkt for henting.

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn