Phantom of the Opera

Phantom of the Opera - London

Her Majesty's Theatre

Pris fra 334 kr

Phantom of the Opera er musikalen over alle musikaler og en ren glede for musikkelskere. Andrew Lloyd Webbers mesterverk feiret sitt 25-års jubileum i 2011, og fortsetter å fengsle publikum på Her Majesty's Theatre i Londons West End, etter mer enn 11.000 forestillinger.

Høydepunkter:
- Sikre deg billetter til denne publikumsfavoritten
- Velg dine egne plasser
- Opplev denne musikalske klassikeren som har vunnet over 50 priser
- Utrolig scenografi og spesialeffekter
- Man-fre kan du ofte spare på billetter hvis du bestiller på nettet

Hva handler The Phantom of the Opera om?
Phantom of the Opera er basert på en klassisk fransk thriller om et skremmende og myteomspunnet spøkelse, som hjemsøker det gamle franske operahuset og forelsker seg i en ung og vakker skuespillere.

Visste du dette om Phantom of the Opera?
The Phantom of the Opera er et musikalfenomen med noe av den mest ekstravagante scenografi, kostymer og spesialeffekter noen sinne brukt på en scene. Stykket hadde sin verdenspremiere i London den 9. oktober 1986, og siden den gang har den blitt spilt over 11.000 ganger på Her Majesty's Theatre i London. Rundt om i verden har Phantom of the Opera blitt vist i over 90 byer, og musikalen har vunnet over 50 priser!

Andre klassiske musikaler som spilles i London: Les Miserables

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med til teatret. 

Hvem er musikalen egnet til?
Phantom of the Opera passer til folk flest, både hyppige musikalgjengere og folk som besøker teatret for aller første gang. Musikalen egner seg ikke til små barn, da visse scener er skumle - musikalen handler tross alt om Operafantomet. Anbefalt aldersgrense er 10 år, og barn under 5 år har ikke adgang til forestillingen.

Hvor lenge varer musikalen?
The Phantom of the Opera varer ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause.

Hvem er teamet bak?
Den verdensberømte engelske komponisten Andrew Lloyd Webber står bak denne musikalproduksjonen. Harold Prince regisserer og Cameron Mackintosh produserer.

Viktig informasjon:
- Vær oppmerksom på: Sidene av Grand Circle har begrenset utsikt over sidene. Baksiden av Stalls og Royal Circle er begrenset av overhenget.

Fantastisk 4.8

4.8 134 kunder
Et kunstverk

Forestillingen "The Phantom of the Opera" er et kunstverk. Kulissene og sceneeffektene er fantastiske. Kostymene er vakre. Skuespillerprestasjonene er fabelaktige. Lydkvaliteten er meget kraftig og god. Musikken og sangtekstene er vakre og selve historien er noe vi alle berøres av. Jeg har sett filmen mange ganger, men jeg håper også at jeg kan få anledning til å se forestillingen igjen. Vidunderlig.

Grethe, Fjell
SØN, 13 MAR 2016
4.8
Helt fantastisk!

Emmili, Råholt
MAN, 23 JAN 2017
4.8
2 x mor/datter tur show 2

Som Le Mis var bookingen veldig enkel. Vi gikk litt for pris. Valgte å ta de som lå i kategori kr. 400,- til kr. 600,- og satt veldig fint oppe på balkongen på begge showene men det er helt klart en større opplevelse å sitte nærmere scenen. Vi printet ut Voucher hjemme, tok den med til theateret og fikk billettenen med en gang. Veldig enkelt og greit.

Ellen, Fornebu
ONS, 18 JAN 2017
4.8
Betagende opplevelse!

Enkelt å printe ut voucherne hjemme, lett å finne teateret og å veksle inn voucherne i billetter. Ingen kø.
Vakkert, gammelt, sentraltbeliggende teater, flotte kulisser, nydelig musikk og eminente sangere. Absolutt verdt pengene! Håper derfor å kunne gjenta opplevelsen i NY på nyåret. :-)

Henny, Ål
SØN, 27 NOV 2016
4.8
Fantastisk musical!

Vi satt på første rad på Her Majestys theatre og satt litt lavt i forhold til scenen, og så ikke ballettdansernes føtter. Hvis jeg skal se den igjen vil jeg bestille billetter litt lenger bak. Salen er ikke så stor, så man vil uansett se godt i første halvdel av salen og balkongene. Kostymer, musikk, vokal og kulisser var av ypperste klasse. Ben Forster som Phantom er verdt å få med seg. Han hadde en nydelig tolkning. Anbefales!

May linda, Jessheim
TOR, 04 AUG 2016
4.8
Fantastisk!

Teateret var nostalgisk og forestillingen var magisk - setene et helvete - men lykkerusen dreper smerten etter hvert ;-)

Lene
FRE, 03 JUN 2016
4.8
Phantom of the Opera anbefales

Vi hadde fine plasser som ga god oversikt over scenen og vi er veldig glad for at vi valgte denne musikalen. Strålende sangere og fengende sceneshow. Anbefales.

Hally
TIR, 24 MAI 2016
4.8
Fortsatt fantastisk

Har sett denne forestillingen en gang før, for mange år siden. Den gang med Sarah Brightman og Michael Crawford. Dagens oppsetting er nesten like bra. Fantastisk opplevelse å få se den igjen. Fikk "ståpels".
Anbefales på det sterkeste.
Kjøpte billetter på nett fra Londonmusikaler.no lenge i forveien for å garantert få bra plasser. Dette fungerte perfekt. Hentet ut billettene på teatret dagen før for å slippe kø.

Ingalill
LØR, 21 MAI 2016
4.8
Fasinerende

En flott opplevelse!

Tor eirik, Bergen
ONS, 18 MAI 2016
4.8
Dette er en meget bra ny oppsetning av musikalen!

Har sett denne musikalen mange ganger før og synes denne ny oppsetningen var veldig bra.
Særskilt Kristin og Phantom hadde flotte stemmer og endringen med slutten på musikalen var mer detaljert og gripende..

Einar
TIR, 10 MAI 2016
4.8
Fantastiske Phantom of the Opera!!!

Dette overgår ALT!
Teatersalen var nydelig, og forestillingen var magisk! Stående applaus, og det var fortjent! Særlig "Phantomet" var så utrolig bra at ord blir fattige. Denne forestillingen anbefaler jeg på det varmeste!

Mona, Oslo
MAN, 09 MAI 2016
4.8
Nydelig

Som amatørskuespiller fra Risør, som har hatt musicalroller lokalt, var det en enorm opplevelse å se hva som er mulig å gjøre når man har noen av verdens beste skuespllere/sangere og scenografer, En opplevese på alle måter. Minne for livet.

Jan erik, Risør
FRE, 29 APR 2016
4.8
Anbefales

kjekt å oppleve Phantom of the opera i Her Majesty`s theatre både jeg og fruen trivdes, og ble en av høydepunktene ved vår week end i London

Ole andreas, Trondheim
TOR, 28 APR 2016
4.8
Et absolutt MÅ SE!!

The Phantom of the Opera skuffer aldri! Fantastiske kulisser og kostymer, storslått musikk som for hårene overalt på kroppen til å reise seg!!!
Men vær obs, salkartet er en smule missvisende, Her Majesty Theater er lite, prøv å få på midten vertfall én etasje opp!

Roger, Siggerud
TIR, 19 APR 2016
4.8
Forrykende forestilling!

Jeg så den lørdag i uke 5 og var veldig imponert. Musikken og historien er kjent og vakker. Lyden er veldig bra og det er en imponerende scene med mange skift og overraskende effekter. Det er lurt å legge penger i billettene og sjekke på forhånd hvor det er best å sitte for teateret er litt spesielt bygget med en del plasser som ligger høyt oppe og langt inne og det er noen søyler man helst ikke bør sitte bak. Vi satt på 6. rad og det var veldig fine plasser.

Ester, Skjeberg
FRE, 12 FEB 2016
4.8
Anbefales.

Veldig bra,anbefales.

Anja, Oslo
MAN, 14 DES 2015
4.8
Jeg anbefaler virkelig! amazing!

Nice Production, wonderful performance!!

Amarilis, Bergen
TOR, 03 DES 2015
4.8
Anbefales

En fantastisk opplevelse.

Ottar, Spongdal
MAN, 30 NOV 2015
4.8
Superflott opplevelse!

Selv om vi kjenner historien meget godt fra før, og har sett filmen, så er det ingenting som har kommet i nærheten av denne forestillingen! Anbefales på det sterkeste!

Torunn, Harestua
SØN, 16 AUG 2015
4.8
Fantastisk show!

Showet var supert! Virkelig bra skuespillere/ sangere!
Det eneste som var minus var sitteplassen. Vi satt på balkong, men så lite siden det satt et barn på første rad som lå over kanten slik at personen på neste rekke måtte strekke seg og da måtte neste og neste osv.gjøre det.
Men, alt i alt: SUPERT SHOW!

Nina, Auli
TIR, 04 AUG 2015
4.8
Flott musikal

Det var en fantastisk flott opplevelse å få med seg Phantom of the Opera. 2 men på 21 og 23, og 2 kvinner på 17 og 53 hadde en flott opplevelse. Dette var det beste ved hele London besøket. Noe vanskelig å se hele scenen, men det gikk likevel veldig bra siden vi kjente musikalen godt fra før. Imponerende effekter på scenen. Vi var mektig imponerte. Alle som er I London må få med seg denne forestillingen.

Anne marie, Drammen
TIR, 04 AUG 2015
4.8
Fantastisk!

Store stemmer, nydelig musikk, imponerende kulisser, kostymer, regi og lyd. Anbefales!

Monika susanne, Syvde
TIR, 30 JUN 2015
4.8
Phantom of the Opera

En fantastisk opplevelse!

Marit, Stjørdal
MAN, 15 JUN 2015
4.8
Herlig

Bare ett ord, FANTASSTISK!!!❤

Ellen anita, Nevlunghavn
FRE, 05 JUN 2015
4.8
Opera

Overraskende trykk i musikken. Imponerende kulisser og sceneskift. Gode sangere. Jævlig trangt mellom setene som førte til at det etter hvert ble pinefullt å sitte så lenge.

Vidar, Oslo
FRE, 29 MAI 2015
4.8
Helsearbeider og korsanger

Absolutt fantastisk!! Ta med lommetørkle!

May bente, Støren
SØN, 24 MAI 2015
4.8
Pensjonist med datter og datterdatter

Vi hadde en fantastisk opplevelse, selv om vi ikke fikk så bra plasser. En av oss hadde aldri vært i London før og for henne ble dette fantastisk. Selv har jeg sett fremføringen flere ganger og like flott hver gang. En gang til og med i Sidney.
Alle aktører var fantastiske, men best var jo de som hadde hovedrollene, fantastisk stemmer.
Alt i alt er vi glade for at vi valgte denne musikalen.
Neste gang vil vi også bestille gjennom dere, takk for god service!

Marit, Trondheim
TOR, 14 MAI 2015
4.8
Nydelig

Nydelig forestilling, fjerde gang jeg opplever denne :)

Brith helen, Asker
TIR, 12 MAI 2015
4.8
Super forestilling!!

4 jenter på Londonbesøk storkoste seg på musikal. Fantastiske artister med stemmer langt over gjennomsnittet. Flotte kostymer og elektrisk stemning i salen. Flotte seter hadde vi også. Fantom of the Opera kan virkelig anbefales. Takk for en super kveld. Hilsen 4 fra Sandefjord ;o))

May-brit, Sandefjord
MAN, 27 APR 2015
4.8
Fantastisk

Meget fornøyd med teaterforstillingen.

Fridny, Gimse
ONS, 22 APR 2015
4.8
Verdt å se

Flott forestilling. Veldig flinke mannlige sangere. Super scene effekter.

Cathrine, Oslo
ONS, 08 APR 2015
4.8
Fantastisk opplevelse!

Denne forestillingen er kjempebra. Fantastisk scenografi og flotte sangere! Helhetsopplevelsen er uforglemmelig!
Jeg har sett den to ganger, men ser den gjerne igjen.
Mvh Marianne

Marianne, Ridabu
MAN, 06 APR 2015
4.8
imponert!

Vil anbefale alle å ta turen på musikalen! Veldig bra. Skodespelarane var svært flinke, skodespelet var fantastisk og musikken toppa det heile. Turen var verkeleg verd kvar ei krone!

Anne sesilie, Selje
LØR, 04 APR 2015
4.8
Anbefales på det varmeste. Book gode billetter. Vi satt i Royal Circle, rad B.

Forestillingen er spektakulær. Massevis av teatereffekter som gjør den ekstra spennende. Og vakkert, til tross for kampen mellom det "onde" og det "gode". Eminente sangere. Så forestillingen også den 30.desember, og nå som tidligere, ble jeg fasinert av stemmen til operafantomet.
Vi var 3 generasjoner der som hadde en fantastisk aften.

Brit ring, Oslo
MAN, 23 MAR 2015
4.8
En stor opplevelse !

Har du bare EN kveld i London, så bør den tilbringes i salen foran "The Phantom of the Opera". Sang, musikk og skuespillere ga oss en uforglemmelig opplevelse !

Tove synnøve, Stavanger
SØN, 22 MAR 2015
4.8
fantastisk !

denne forestillingen var bare helt fantastisk ! kan anbefales på det varmeste !

Wivy, Porsgrunn
TOR, 19 MAR 2015
4.8
Bedre enn forventet.

Bedre enn forventet! Flotte sang- og skuespillprestasjoner. Kulissene var i seg selv et skue.

Nina åseng, Misvær
SØN, 10 AUG 2014
4.8
Absolutt verd å se!

En super flott forestilling, med nydelige sang prestasjoner og flott musikk! Men siste gangen vi tar balkong biletter. Så bare deler av scenen.

Ågoth, Stavanger
LØR, 09 AUG 2014
4.8
Rørende forestilling

Phantom of the Opera var en fantastisk opplevelse, sterkt og rørende.
Stor innlevelse fra rolleinnehaverne berørte spesielt.
Anbefales på det sterkeste!

Elisabeth, Trondheim
LØR, 09 AUG 2014
4.8
Som Støpt!

Veldig bra! Meget bra enkeltprestasjoner. Flott sammensveiset ensemble. Dyktige musikere i orkestergraven. Og ikke minst koreografi, scenografi og regi i toppklasse. NB! Betal med fordel noen ekstra hundrelapper for gode seter. Teateret er l a n g t, og avstanden til scenen er noe stor fra de bakre rekker. ;-)

Atle, Lier
TIR, 29 JUL 2014
4.8
Tror det er den beste musikalen jeg har sett.

Effektene var formidable og musikken nydelig.

Grete kristine, Oslo
LØR, 26 JUL 2014
4.8
Fru

Kjempe opplevelse, magisk musikk!
Ikke en sur tone! - og flott skuespill.

Liv grete øyan, Moss
TIR, 08 JUL 2014
4.8
opplevelse av de skjeldne

fantastisk atmosfære og overdådig flott forestilling. Dette er London på sitt beste

Roger, Heimdal
TIR, 08 JUL 2014
4.8
Fantastisk Phantom of the Opera i London

Magisk forestilling med utrolige sangprestasjoner! Anbefales for både voksne og ungdom.

Kjersti, Ågotnes
MAN, 30 JUN 2014
4.8
Phantom of the Opera

MEKTIG!!

Anna margrete kjellin, Åros
SØN, 29 JUN 2014
4.8
Fantastisk!

Det er utrolig hva man får til på en liten sene, nydelige stemmer og en god historie som griper! En nytelse og glede hele veien....anbefales sterkt!

Francisco, Hagavik
FRE, 27 JUN 2014
4.8
Et fantastisk kunststykke

Phantom of the opera var det beste showet jeg noen gang har sett og hørt. Sangprestasjonene, orkesteret, kostymer og sceneshow var helt fantastisk.

Janne, Skollenborg
TIR, 10 JUN 2014
4.8
Herlig musik

Jeg glemte å skrive i den første tilbakemeldingen at servicen vedbestilling av billetter var absolutt i toppklasse den også, jeg bestilte litt feil, men fikk ordnet dette på en meget tilfredsstillende måter.
Vi er snart tilbake for flere billetter :-)

Thorleif, Porsgrunn
ONS, 04 JUN 2014
4.8
Herlig musikk

Dette er tredje gang kona og jeg er på Phantom of the Opera og jeg kan si med stor sikkerhet at det blir ikke den siste. Fantastisk musikk og artister i et fantastisk miljø på det gamle teateret. Dette er den tredje versjonen vi har sett og den siste var veldig bra :-)
Vi var på denne med et vennepar av oss som ikke hadde sett denne før og de var like imponert som oss.

Thorleif, Porsgrunn
ONS, 04 JUN 2014
4.8
Setereservasjon

Alt var veldig bra sett vekk ifra at 1 havnet på andre siden av midtgangen og de 3 andre på andre siden. Dette kom ikke fram under billettbestiling. Mistet også de opprinnelige setene da systemet låste seg underveis. Musikalen var nydelig, litt vel operaaktig i forhold til andre musikaler, og billettene var enkle å hente i skranken.

Anette, Stavanger
TIR, 13 MAI 2014
4.8
Phantom of the Opera

For et fantastisk show!!! Dette kan virkelig anbefales.

Line, Drammen
FRE, 02 MAI 2014
4.8
Fantastisk

The Phantom of the Opera: Dette var virkelig jeg hadde forventet. Det var perfekt! En nydelig opplevelse :).

Eliane, Oslo
TOR, 24 APR 2014
4.8
Dårlig sikt

Her Majesty's Theatre, ihvertfall Grand Circle plassene, er ikke laget slik at det går an å se scenekanten dersom det sitter et normalt voksent menneske på setet foran, og spesielt ikke dersom denne også lener seg fremover for å se bedre. Sangerne hørtes flinke ut, men mangelen på sikt gjorde opplevelsen dårlig.

Olav, Hosle
TOR, 24 APR 2014
4.8
Utrolig flott opplevelse!

På forhånd hadde jeg sett "Phantom of the Opera minst 10 ganger.Forventningene var skyhøye! Jeg liker egentlig ikke å bruke ordet magisk-men det var det denne forestillingen var! Kulissene var flotte og troverdige,sangerne var utrolig dyktige og troverdige.Jeg kommer aldri til å oppleve noe lignende igjen-dette topper alt av underholdning! Jeg kan si det så sterkt at jeg fikk prøvesmake et par timer av "himmelen".Synes du dette var noe overdrevent? Vel-det var sånn det føltes for meg :)

Hilde mong, Egersund
TOR, 17 APR 2014
4.8
Fabolous

Best show ever. Highly recommended.

Eli marie, Ålesund
ONS, 19 MAR 2014
4.8
Fantastisk

Et supert stykke med fantastiske sangere. Gammelt teater. Dårlige seter og tildels dårlig oversikt over scenen

Jofrid, Bergen
TIR, 18 MAR 2014
4.8
Stor opplevelse

Det var en stor opplevelse å se dette kjente stykket fra salen. Ingen av oss kjente noe særlig til handlingen på forhånd, men likte det vi så og koste oss med den gode musikken.
Vi valgte de billigste billettene oppe på The Balcony. Det blei vel høyt oppe, så hvis du er skikkelig fan bør du legge til noen kroner for å sitte bedre.
Det gikk også veldig greit å hente ut billettene, leverte bare utskriften av bestillingsbekreftelsen og fikk billettene som lå klar til oss.

Line b., Skien
TIR, 04 MAR 2014
4.8
Midt på treet

Vi så Phantom for ca. 10 år siden, og da var den fantastisk. Denne gangen ble ikke forventningene møtt på samme måte. Sangerne klarte seg, men man satt hele tiden med hjertet i halsen og lurte på om det kom til å gå. Selve oppsetningen var selvsagt bra, slik den pleier å være i London, men pga sangprestasjonene ble det ikke den helt store opplevelsen, dessverre.

Randi anita, Kløfta
TOR, 20 FEB 2014
4.8
Fargerik forestilling

Flotte kostymer og herlig musikk på Her Majesty's theatre.
Anbefales på det sterkeste.

John, Tjøme
SØN, 02 FEB 2014
4.8
Kjempeflott opplevelse!

Vi hadde skaffet oss rimelige bill via Londonmusikaler.no , og da vi ankom teateret blei billettene våre oppgraderte, så vi satt midt i salen med god sikt direkte til scenen. Flott oppsetning med fantastiske kulisser og sceneskift, og imponerende sang. Anbefales på det varmeste, og jeg kunne fint sett den om igjen en gang.

May britt, Hundvåg
FRE, 24 JAN 2014
4.8
Nydelig!

FANTASTISK (selvsagt)! Inneholder alt en musikal skal! Det er bare til å sette seg tilbake og nyte….
Det tok mindre enn 1 min å hente ut billettene som ventet på oss med navn. Men unngå å havne for langt bak og utpå kantene..

Inger christine, Haugesund
TOR, 23 JAN 2014
4.8
Flott musikalopplevelse

Fantastiske kostymer, kulisser og fremføring. Flinke aktører, meget gode sangprestasjoner.

Line, Tromsø
TOR, 23 JAN 2014
4.8
Sterk opplevelse!

Flott musikal! Verdt å få med seg. Sangere og dansere på svært høyt nivå. Musikken nådde oss helt opp til øverste og bakerste rad, vi lot oss berøre! Men en går glipp av skuespiller prestasjonene der oppe. Anbefales på det varmeste, og har du råd så kjøp litt bedre billetter enn øverste balkong.
God service fra ticmate, og ingen kø i skranken.

Jorid, Tyristrand
ONS, 22 JAN 2014
4.8
Kjekk kveld!

Koste meg under hele forestillingen, med god musikk og fantastisk lyd. Flotte scener og kostymer og bra skuespillere. Her var det bare å la seg rive med og bli overrasket av effekter og hendelser underveis. Det var verdt å bruke kvelden på. Utrolig enkelt å bestille billetter hjemme, reservere seter og betale og så hente dem i teateret.

Heidi, Bryne
TIR, 21 JAN 2014
4.8
En opplevelse!

Utrolig dyktige skuespillere, flotte sceneskifter og meget god regi. En opplevelse for livet!

Mats, Foldfjorden
TOR, 19 DES 2013
4.8
Fantastisk!!!!

Jeg så Phantom of the Opera 13.12.13 og det var helt fantastisk!
Skuespillerene var utrolig dyktige, og FOR noen stemmer!
Skal tilbake og se den en gang til, en gang! Uten tvil !!!!!!!!
Billettene lå å ventet på oss på teateret.

Malin, Fredrikstad
ONS, 18 DES 2013
4.8
Fantastisk,min kone og jeg elsker denne musikalen.

Vi så denne forestillingen i gamle ærverdige His Majesty theater.En flott ramme rundt drama som utspant seg på scenen.Flotte sangprestasjoner og fantastiske musikere.

Bjørnar, Jevnaker
SØN, 15 DES 2013
4.8
Må se-showet Phantom

Utrolig flott historie! Hvis du ikke blir grepet av denne musikalen er du uten håp :-)

Monica, Sarpsborg
LØR, 14 DES 2013
4.8
Breathtaking

Det forslitte uttrykket "fantastisk " er ikke godt nok. En av livets store høydepunkter !

Thor, Gjøvik
FRE, 29 NOV 2013
4.8
andew lloyd webbers musikk er ubeskrivelig vakker,3gang vi så dette,og det blir neppe siste gang

enkelt å kjøpe billet hos dere,som vi byttet inn i box office på showdagen,

Steve, Sofiemyr
TIR, 26 NOV 2013
4.8
andrew lloyd webbers musikk er ubeskrivelig bra. dette var 3gangen vi så showet.alt kan ikke beskrives,det må bare oppleves.proffe aktører,og fantastiske kostymer,og seneoppsettingen er så profft laget. dette kan vi anbefale til alle.

det var supert å kjøpe billet gjennom der,ekjapt og enkelt. billettene løste vi enkelt inn i box office pa dagen showet var

Steve, Sofiemyr
SØN, 24 NOV 2013
4.8
Lang-weekend i London

Helt på grensen til en "Fantastisk" bedømmelse. Imponerende forestilling av alle aktører og spesielt vil jeg berømme hovedrolle "aktørene" med "Fantomet" og Christine. I tillegg var timingen på kulisser og et meget godt orkester med på å gi hele musikalen (nesten) topp karakter ! Anbefales på det sterkeste. Vurderer å se denne en gang til ,men da med et bedre valg av sete i "The Royal Circle".

Nils inge, Aalesund
LØR, 23 NOV 2013
4.8
Organist

Fantastiske sangere-alle sammen. For ikke å snakke om vidunderlige og forseggjorte kostymer.Storslagne og imponerende sceneskift/kulisser og sist men ikke minst virkelig profesjonelle musikere.
Anbefales!

Trine, Sykkylven
FRE, 15 NOV 2013
4.8
Imponerende forestilling

Vi hadde liten erfaring fra musicals fra før og jeg må si vi ble imponert både over de vokale prestasjoner og kulisser samt skifte mellom disse. Vi var også veldig fornøyd med plassene vi kjøpte på Royal Circle hvor vi hadde bra oversikt over det som foregikk på senen. Flott gammelt teater var det også.

Trond, Greåker
TIR, 12 NOV 2013
4.8
Fenomenalt bra :D

Vi dro ens ærend over fra Norge for å se dett stykket, som vi kun har sett på DVD tidligere :)

Det var virkelig verdt turen, så dette anbefaler jeg virkelig til dere alle.

Ser ikke bort fra at det blir en tur til :)

Vidar, Billingstad
SØN, 10 NOV 2013
4.8
Phantom of the Opera

En fantasstisk opplevelse, minne for livet! Utrolige bra sangere og utrolig bra sceneeffekter. Det var en flott gjennom ført opera, har aldrig før sett noe så flott!!

Kristin haukeland, Solbergelva
ONS, 06 NOV 2013
4.8
Operafantomet

Billettene lå og ventet på oss på teateret og vi hadde en fantastisk opplevelse! Vi hadde også stall plasser og vi satt virkelig godt!

Birgit, Elverum
FRE, 01 NOV 2013
4.8
Fantastisk!!

Dette var absolutt en magis kveld! Både danserne, sangerene og senene var fantastisk! Jeg har sett filmen mange ganger men å se den som teater var spennende nytt og fabelaktig! Vi koste oss alle sammen!

Marie louise, Bergen
TOR, 24 OKT 2013
4.8
Fantastisk show!

Anbefales på det sterkeste! Flott totalopplevelse - stemmer, kulisser, kostymer og orkester!

Stine, Larvik
TIR, 15 OKT 2013
4.8
Irene og Robert

En flott musical. Aldri vært på musical før så har ikke så mye å sammenligne med. Men vi er fornøyde. Fin musikk og flinke skuespillere med nydelige stemmer.Topp opplevelse og kan absolutt anbefales:)

Irene nygård, Molde
MAN, 14 OKT 2013
4.8
Phantom of the Opera

En fantastisk opplevelse

Anne margrete, Leksvik
MAN, 07 OKT 2013
4.8
Phantom ot the Opera

Jeg hadde gledet meg til å se opreaen.
Forventningene ble absolutt infridd.
Det ble en stor musikalsk opplevelse,en reise, i vakkre kostymer.
Fantasisk sangprestasjoner. :)

Arnhild, Hvam
SØN, 06 OKT 2013
4.8
fantastisk

flott show for både store og små., nydelige sangstemmer.

Irene, Horten
LØR, 05 OKT 2013
4.8
Pensjonist

En fantastisk forestilling. Ikke rart at denne forestllingen går for fullt hus i årevis. Fantastisk regi og unike sang- og skuespillerprestasjonen. Toppen av kaka de fantastiske kulissene!

Ivar olmar, Volda
ONS, 02 OKT 2013
4.8
Virkelig fantastisk!

Skuespillerene va utrolig flinke, både til å synge og til å leve seg inn i rollene. Det var veldig profesjonelt, både skuespillerene og rekvisittene de brukte. Har aldri sett så spennende rekvisitter før, var utrolig hvordan de fikk det til! Føltes nesten som om du satt å så på film til tider. Og gåsehuden kom titt og ofte.

Monica, Kleppe
ONS, 18 SEP 2013
4.8
Kjempeflott!!!

Vi var 4 venninner på tur, og ville selvsagt se en musikal, og det ble Phantom of the Opera.
Det angrer vi ikke på!!!! Flotte kostymer, og sangerne var herlige å høre på. Satt litt kjeitete så vi så ikke absolutt ikke alt, men musikken var kjent, så koste oss allikevel. Vil gjerne komme igjen!!!! Kan umulig bli for mange ganger! Anbefales!!!

Bente helene, Gml. fredrikstad
ONS, 11 SEP 2013
4.8
Ingjerd B. Andresen, pensjonist

Sett denne for annen gang her i London. Her Majestys Theathre er et gammelt, fascinerende teater. God stemning så snart man setter seg ned i den gamle salen. Vakker musikk og historie, aktører med flotte stemmer, bare å nyte!!!

Ingjerd bottre, Oslo
ONS, 28 AUG 2013
4.8
Innfridde

Svarte til forventningene. Anbefaler ikke seter på balkong, da det ble for langt unna scenen. Teatret er gammelt og slitt og avstanden mellom stolene er laget for folk på 150 cm. Men musikken og prestasjonene til aktørene er fantastiske. Phantom of the Opera er et must hvis man ikke har sett den tidligere.

Nina christin, Moss
MAN, 19 AUG 2013
4.8
Phantom of the Opera- aug 13

En fantastisk forestilling1 Vi satt på royal sircle, heldigvis ikke så langt bak, for taket over oss sperret litt for det som skjedde øverst på scenen, så vi måtte bøye oss ned for å se det ..(Dette var kun et par ganger i hele forestillingen, så ikke et stort problem..) Bortsett fra det var det meget flinke skuespillere og sangere, og vi hadde en fantastisk flott kveld.:-)

Kjersti, Alversund
SØN, 18 AUG 2013
4.8
Kjempefint show og virkelig flinke aktører. En opplevelse for livet :)

Phantom of the Opera anbefales på det varmeste.

Lill helen, Elverum
LØR, 10 AUG 2013
4.8
helt fantastisk show...

ja det gjør jeg

Ellen, Oslo
LØR, 03 AUG 2013
4.8
En flott forestilling

Phantom of the Opera var en flott forestilling som absolutt kan anbefales. Dyktige aktører og imponerende sceneshow.

Anne-marit, Fetsund
MAN, 22 JUL 2013
4.8
Vi så den for 6 år siden, og den var enda bedre denne gang. Uovertruffen.

Kom dere av sted, se og nyt.

Berit, Vikhammer
ONS, 12 JUN 2013
4.8
En STOR opplevelse med fantastiske sangere og et fenomenalt teknisk scenearbeid. Imponerende!

Anbefales på det sterkeste

Harald, Nøtterøy
TIR, 11 JUN 2013
4.8
Dette er noe av det mest fantastiske jeg har sett. Tårene rant, og hjertet banket. Utrolig, utrolig!!

Jeg anbefaler denne musicalen på det varmeste :)

Hilde, Kragerø
FRE, 31 MAI 2013
4.8
Fantastisk flott forestilling. Veldig gode sangere/skuespillere og nydelig scenografi.

Er du glad i musicals bør du absolutt få med deg denne. Vakker musikk og spennende handling.

Unni, Elverum
TOR, 30 MAI 2013
4.8
Fantastisk!

Vi var en vennegjeng på 12 personer som så Phantom of the Opera og alle var eninge om at dette har noe av det flotteste vi har opplevd. Hele forsestillingen var fantasisk, flotte sangstemmer, kulisser og ikke minst regien. Den kan trygt anbefales til alle som er glad i god musikk, for melisiene er jo helt fantastisk.

Peter , Trondheim
ONS, 29 MAI 2013
4.8
Utrolige kulisser

En fantastisk forestilling som kan anbefales på det varmeste. Har sett forestillingen før, men den gjorde minst like stort inntrykk denne gangen. Utrolige kulisser og oppsetning. Nydelige stemmer.

Kari
LØR, 18 MAI 2013
4.8
Ok forestilling. Lite slitent teater, trange seter.

Ok, men har sett bedre forestillinger.

Arild alf, Trondheim
MAN, 13 MAI 2013
4.8
Imponerende oppsetning

Etter å ha sett denne kun på film tidligere, var det imponerende likt på teateret. Fantastiske kulisser og effekter som både overrasket og ga litt frysninger. Flotte vokalprestasjoner i et ærverdig bygg.

Ida, Ranheim
MAN, 13 MAI 2013
4.8

Phantom of the Opera ReviewsPhantom of the Opera Reviews

"Soaring ballads and sensational stage effects."
The Daily Telegraph


Phantom of the Opera PressemeldingPhantom of the Opera Pressemelding

MAJOR CAST CHANGES IN THE SMASH HIT ANDREW LLOYD WEBBER MUSICAL “THE PHANTOM OF THE OPERA” AT HER MAJESTY’S THEATRE IN LONDON! EARL CARPENTER TO RETURN TO THE ROLE OF ‘THE PHANTOM’ FROM MONDAY 12 ...
Les mer

Pressemelding Phantom of the Opera

MAJOR CAST CHANGES IN THE SMASH HIT ANDREW LLOYD WEBBER MUSICAL “THE PHANTOM OF THE OPERA” AT HER MAJESTY’S THEATRE IN LONDON!

EARL CARPENTER TO RETURN TO THE ROLE OF ‘THE PHANTOM’ FROM MONDAY 12 DECEMBER 2011 UNTIL SATURDAY 17 MARCH 2012
AND
PETER JÖBACK TO STAR AS ‘THE PHANTOM’ FROM MONDAY 19 MARCH UNTIL SATURDAY 1 SEPTEMBER 2012

Major cast changes will take place in the smash hit Andrew Lloyd Webber musical THE PHANTOM OF THE OPERA. From Monday 12 December 2011 Earl Carpenter will return to the role of ‘The Phantom’, and from Monday 19 March Peter Jöback will star as ‘The Phantom’. From Monday 16 January Katy Treharne will also join the company as ‘Christine’ at certain performances.

Earl Carpenter’s recent credits include ‘Perón’ in the European Tour of “Evita”, ‘Commander Khashoggi’ in the UK Tour of “We Will Rock You” and ‘Javert’ in both the West End production and the 25th Anniversary Tour of “Les Misérables”. He has previously played ‘The Phantom’ in the West End production of “The Phantom of the Opera” as well as the starring role of ‘Darryl Van Horne’ in “The Witches of Eastwick” at the Prince of Wales Theatre, also in the West End. His other touring credits include ‘Joe Gillis’ in “Sunset Boulevard”.

Peter Jöback is a platinum-selling Swedish recording artist and performer. No stranger to the London stage, Peter played ‘Chris’ in Cameron Mackintosh’s original production of “Miss Saigon”, and created the role of ‘Michael’ in “The Witches of Eastwick”, both at the Theatre Royal Drury Lane. Peter also took part in the recent 25th Anniversary celebrations of “Phantom of the Opera at the Royal Albert Hall”, performing alongside Sarah Brightman during the spectacular curtain call. Peter Jöback also created the role of ‘Robert’ in the Björn Ulvaeus and Benny Andersson musical “Kristina från Duvemåla” (The Emigrants), which was seen by over 1 million Swedes. As a recording artist, Peter has been awarded gold and platinum discs for all of his releases as well as several Grammy nominations.

THE PHANTOM OF THE OPERA became the longest running show in Broadway history on 9 January 2006 when it celebrated its 7,486th performance, surpassing the previous record holder “Cats”. This coincided with the Broadway and the US national touring company celebrating an unprecedented 20,000 performances in the United States. In October 2010 the London production celebrated its 10,000th performance.

THE PHANTOM OF THE OPERA has won over 60 major theatre awards, including seven Tonys on Broadway and three Olivier Awards in the West End. It won the ‘Most Popular Musical Audience Award’, voted by the public, in the 2002 Laurence Olivier Awards. THE PHANTOM OF THE OPERA, which opened at Her Majesty's Theatre on 9 October 1986 starred Michael Crawford as 'The Phantom' and Sarah Brightman as 'Christine.' It is produced by Cameron Mackintosh and The Really Useful Theatre Company Limited.

Worldwide, THE PHANTOM OF THE OPERA has grossed over £3.2 billion. The box office revenues are higher than any film or stage play in history, including "Titanic", "ET" and "Star Wars". It has been seen in 145 cities in 27 countries and played to over 130 million people. THE PHANTOM OF THE OPERA is currently showing in London, New York, Budapest, Las Vegas, and Kyoto.

Performance times for "THE PHANTOM OF THE OPERA" are Mondays to Saturdays at 7.30pm, with Thursday and Saturday matinees at 2.30pm.

 

Info

Her Majesty's Theatre
57 Haymarket
London
SW1Y 4QL

Kvelder
Monday to Saturday at 7.30pm

Matiné
Thursdays and Saturdays at 2.30pm

Spilletid:
2 hours 30 minutes

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Directions
(5mins) Go along Coventry Street and then take Haymarket on the right where the theatre will be approx. 200 metres along.

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn