Athen

Her finner du billetter til attraksjoner, sightseeing turer og mer i Athen. Forhåndsbestill dine billetter og turer hjemmefra og sikre din plass på de populære turene! Nyt en spasertur rundt Athen, beundre utrolige Acropolis, ta en dagstur til Delphi eller hopp mellom øyer

Listetoppen
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Dagscruise til Hydra, Poros & Aegina

Dagscruise til Hydra, Poros & Aegina

Nyt en hel dag med farting mellom de greske øyene Hydra, Aegina, og Poros! Det er en fantastisk tur til tre svært forskjellige greske øyer. Turen inkluderer en smakfull lunsjbuffet og hotellfrakt til og fra Athen. Ikke gå glipp av sjansen til moro, bestill din tur hjemmefra!

Fra 1161 kr
Heldags Tur til Mycenae & Epidaurus

Heldags Tur til Mycenae & Epidaurus

Besøk Mycenae, en av de viktigste arkeologiske stedene på fastlandet og beundre det mest berømte teater i gamle Hellas ved Epidaurus. Du kan legge lunsj til turen din. Turen inkluderer transport tur / retur fra ditt hotell i Athen. Sikre deg din plass på turen hjemmefra!

Fra 602 kr
Tur til Gamle Corinth

Tur til Gamle Corinth

Bestill en halvdags reise til det arkeologiske stedet Gamle Corinth! Her får du utforske restene av den gamle markedsplassen 'Agora', Apollos Temple og mye mer. Reisen inkluderer frakt tur / retur Athen. Bestill her og få din billett sendt direkte til din e-post.

Fra 639 kr
Cape Sounion & Temple of Poseidon

Cape Sounion & Temple of Poseidon

Nyt kystturen til Cape Sounion, til Temple of Poseidon og sug til deg vakre syn av Saronic Gulf. Hør historien om det godt preserverte tempeletet og bli overveldet av omgivelsene. Se mer enn bare byen Athen, bestill din tur til Temple of Poseidon her!

Fra 512 kr
Sightseeing Tur inkl. Acropolis Museum

Sightseeing Tur inkl. Acropolis Museum

Bli med oss på en fascinerende sightseeing tur i den greske hovedstaden Athen, og beundre den gamle byens utrolige syn. Denne turen inkluderer også en guidet omvisning på Acropolis Museum! Ikke gå glipp av denne populære turen, bestill hjemmefra!

Fra 831 kr
Athen Vandretur m/ Acropolis

Athen Vandretur m/ Acropolis

Opplev Athen til fots med denne 3-timers vandreturen! Gå blant Athens utrolige syn som Acropolis, Temple of Zeus, Panthenon og mye mer! Turen dekker mesteparten av de populære synene i Athen, bestill dinn plass på forhånd!

Fra 405 kr
Athen Nattetid med middag

Athen Nattetid med middag

Utforsk Athen om natten! Nyt en panoramsik kjøretyr gjennom byen, beundre et belyst Acropolis i mørket, besøk det gamle nabolaget Plaka, nyt en tradisjonell gresk middag og et folklore show. Bli med oss på en morsom og festlig kveld i Athen, bestill turen hjemmefra!

Fra 703 kr
Athen Hopp-På Hopp-Av

Athen Hopp-På Hopp-Av

Oppdag det beste fra Athen med de fantastiske Hopp-på-hopp-av-bussene! Hopp på og av ved steder og attraksjoner så mye som du ønsker fra 23 stopp i Athen og Piraeus. Din billett er gyldig i 24 timer + en ekstra gratis dag inkludert. Bestill nå!

Fra 192 kr
Heldags Tur til Delphi

Heldags Tur til Delphi

Besøk Delphi og helligdommen til Apollo! Nyt en av de vakreste omgivelsene i Hellas og besøk Temple of Apollon. Dette er et must for alle å oppleve! Turen inkluderer tur / retur transport fra ditt hotell i Athen. Lunsj er valgfritt! Delphi-turen er svært populær, så bestill på forhånd!

Fra 991 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn