Filmstjerner på Broadway

Denne sesongen kan du finne flere store filmstjerner på scenen i Broadway – både i New York og London.

I New York kan du oppleve den amerikanske skuespilleren Matthew Broderick,kjent fra hans rolle i ‘Ferris Bueller’s Day Off’ og ‘Godzilla’, i stykket ‘It’s Only a Play, en Broadway-komedie om Broadway-komedier. 

It's Only a Play

Stykket spilles på the Gerald Schoenfeld Theatre og er skrevet av Terrence McNally, som har vunnet Tony fire ganger. Stykket handler om teatret på sitt beste, og om teaterfolk som ikke er i sin fullt så beste oppførsel. Matthew Broderick har hovedrollen som Peter Austin, som er mer enn oppspilt på å se om hans nye stykke blir godt mottatt. 

The-Cripple-of-Inishmann_

På Cort Theatre i New York kan du oppleve Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffe i stykket «The Cripple of Inishman».

Historien utvikler seg på en liten øde øy, Inishmann, utenfor den irske kyst. Ryktene spres om at en Hollywoodfilm spilles inn på naboøyen Inishmore. Daniel Radcliffe spiller den unge Cripple Billy, som desperat ønsker å være en del av filmen, om ikke annet å slippe fri fra hans kjedelige liv.

Det er en vakker historie om en ung gutts forandring fra barndom til voksenlivet under ekstraordinære omstendigheter.

Den amerikanske avisen The New York Times beundrer stykket og skriver «Daniel Radcliffe leverer på sitt beste nå til dags. Han er  bemerkelsesverdig».

Speed-the-Plow_

I London kan du oppleve den amerikanske filmstjernen Lindsay Lohan i hennes første teaterrolle noen sinne, på The Playhouse Theatre. «Speed-the-Plow» er historien om Karen, som ødelegger to filmprodusenters sjanse til å få deres store gjennombrudd.

Rollen var originalt spilt i New York i 1988 av ingen andre enn madonna. Stykket går fra slutten av september til sent november.

London New York

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *