En svingende sommer i London🕺

MAGIC MIKE LIVE & THRILLER LIVE

Leter du etter et hett nytt show på nivå med sommertemperaturer? Eller et etablert showfull av hits fra ingen andre enn kongen av pop? Bli med på en fantastisk kveld ute i Londons West End og dans deg gjennom sommeren med musikk-opplevelser!

MAGIC MIKE LIVE … det sexigste, tøffeste showet i byen!

MAGIC MIKE LIVE – Skaff deg billettene!

Opplev MAGIC MIKE LIVE på multimillion-scenen, bygget for å skape et intimt, toppmoderne sted for showet som The Sun kaller «… det mest sexy og hotteste showet i byen!»

Et spektakulært danseshow laget av Channing Tatum tenk for en kvinnes blikk, men som treffer rett i hjertet. En kombinasjon av styrke og spenning gjør dette til en perfekt datekveld eller en uforglemmelig jentekveld. Gå ikke glipp av showet Metro kaller «Red-hot magic!».

Antallet plasser er begrenset, så bestill nå for å sikre deg billetter til Londons nye, hete og spektakulære show!

THRILLER LIVE – Moonwalk deg gjennom Londons West End!

THRILLER LIVE – Skaff deg billettene!

Etter tre anerkjente turneer med stående ovasjon har THRILLER LIVE , siden 2006, moonwalket seg gjennom West End. THRILLER LIVE av prisbelønte Gary Lloyd spilles på Lyric Theatre og skaper liv i den oppsiktsvekkende dansen og karakteristiske musikken av Michael Jackson og Jackson 5.

THRILLER LIVE inneholder over to timer med nonstop hitmusikk i et show som hyller Jacksons legendariske liveopptredener.

Skaff deg billettene til THRILLER LIVE!

London Musikal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *