💘 Romantisk tur på valentins-dagen 💘

Del en romantisk middag med den som betyr mest for deg på valentins-dagen. Skap minner som varer for evig!
Nyt denne spesielle tiden av året og oppdag en av våre mest romantiske opplevelser i de vakreste byene (for det er ikke bare en) for romantikere!

Enten det er på valentins-dagen eller om du bare vil nyte en romantisk «getaway» med en spesielle person finner du et utvalg av våre beste og mest romantiske opplevelser under, som varer lenger enn bare på valentins-dagen

Paris

Velkommen til Paris!

Her kan du raskt, enkelt og sikkert kjøpe billetter til Moulin Rouge eller Lido de Paris, eller hva med middag i Eiffeltårnet, en guidet tur i Louvre, ett middagscruise ned Seine elv eller ett besøk til Versailles slott?

Roma

Opplev Roma!!

Finn ut mer om våre arrangementer i vakre Roma. Book billettene dine til guidet turer i Vatikan Museene, Sistine kapell og St.Peters kirken, opplev Colosseum, Roman Forum og gamle Roma. Nyt italienske delikatesser og viner eller bli med oss på en heldagstur til Pompeii og Florence. Er du fotballfan, kan du kjøpe billettene dine til AS Roma og SS Lazio – sikker online booking!

London

Swinging London!

Her vil du finne et bredt og variert utvalg av billetter i London! Guidede sightseeingturer og attraksjoner som Madame Tussauds, London Eye og Harry Potter Warner Bros Studio Tour, glitrende musikaler i West End og billetter til fotballkamper! E-billetter direkte til innboksen!

Venezia

En av de vakreste byene i verden!

Venezia er utvilsomt en av de vakreste byene i verden med en rik kultur og historie – og for ikke å glemme utrolig mat. Dra på en sightseeingtur og se det beste av Venezia, få en eksklusiv omvisning i Markuskirken eller prøv en uforglemmelig mat- og vintur i det jødiske kvarteret.

Wien

Velkommen til Wien!

Velkommen til Wien, den vakre hovedstad av Østerrike og klassisk musikk! Nyt en konsert på Orangeriet på Schönbrunn Palass og Hofburg Palass med musikken av WA Mozart og Johan Strauss eller utforsk byen og dets omgivelser med en av våre populære turer – med eller uten guide. Les med om vårt utvalg av billetter i Wien og book online – sikker betaling. Dine e-billetter sendes til din epost.

Travel Uncategorized @no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *