Vatikanmuseer, Vatacombs og St. Peters Basilika

Vatikanmuseer, Vatacombs og St. Peters Basilika

Pris fra 629 kr

Denne bestselgende turen dekker det meste av den berømte Vatikanstaten, Vatikanmuseene, Det sixtinske kapell, katakombene (underjordiske gravkammer til tidligere paver) og St. Peterskirken. Bestill billetter hjemmefra og sikre deg en plass på denne populære turen!

Høydepunkter:
- Nyt en tre-times guidet tur i Vatikanstaten
- Utforsk de verdenskjente Vatikanmuseene
- Opplev skjønnheten i Det sixtinske kapell
- Se de underjordiske gravene til tidligere paver - Katakombene
- Beundre Peterskirken

Opplev Romas høydepunkter
På denne turen får du se høydepunkter fra den utvilsomt viktigste samlingen av kunst i verden, inkludert Rafaels stanser, Det sixtinske kapell og Cortile del Belvedere.

Din engelsktalende guide gir deg en omfattende oversikt over alt du får se, særlig over Det sixtinske kapell og den berømte maleren Michelangelo -  slik at du får mest mulig ut av tiden din i Vatikanet. Guidene på våre Vatikan-turer er veldig populære og de får mange positive tilbakemeldinger fra gjestene våre.

Etter at dere forlater det sixtinske kapell, blir du guidet ned under jorden, til det som kalles katakomber - et sjeldent besøkt område av Vatikanet, hvor gravene til tidligere paver er plassert.

Deretter går turen til Peterskirken, den største basilikaen i verden, bygget over det som antas å være levninger av St. Peter. Her får du nyte den fantastiske utsikten av kuppelen fra bakken. (Denne turen inkluderer ikke inngang til kuppelen. Billetter kan kjøpes på stedet).

Turen ender utenfor den praktfulle basilikaen hvor du får høre mer om historien til Vatikanstaten, Sveitsergarden, og hvordan Petersplassen ble utformet.
Turen foregår på engelsk.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen. 

Hvor begynner omvisningen?
Turen starter ved kontoret til When In Rome Tours. Adressen står på e-billetten. Vær der 30 minutter før turen starter.

Hvor slutter omvisningen?
Turen avsluttes utenfor Peterskirken.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer ca. 3 timer.

Er Necropolis en del av turen?
Nei, denne turen inkluderer ikke Necropolis, da kun Vatikanet administrer turer til dette området.

Er det kleskode?
Ja, det er en streng kleskode i Vatikanet. Skuldre og knær på både kvinner og menn må være dekket til. Sandaler anses som passende.

Er det barnebilletter?
Ja, for barn mellom 6-17 år. Turen er gratis for barn under 6 år i følge med en betalende voksen.

Viktig informasjon:
- Du slipper alle offisielle køer, som ofte kan være svært lange med ventetid i opptil flere timer. Men på enkelte dager som offentlige helligdager, helger og religiøse helligdager kan det oppstå køer utover det normale. Dette kan ikke unngås, men disse køene er langt kortere enn de offentlige køene.
- Avbestillinger kan skje på svært kort varsel. I slike tilfeller kontakter vi deg og gir deg alternative turdatoer eller du full refusjon.
- På grunn av sikkerhet anbefaler vi på det sterkeste at du ikke tar med store vesker eller pakker.
- Denne turen gjennomføres som en spasertur, da ingen biler er tillatt inne i Vatikanet. Bruk egnet fottøy.

Fantastisk 4.5

4.5 29 kunder
Vatikanet med Peterskirken

Enkelt å bestille før reisen. Utrolig dyktig guide.
Lett å gå til adressen for møtested men kontoret var litt for annonymt.

Torbjørn, Råholt
MAN, 07 MAR 2016
4.5
Flott opplevelse

Sto i laaaang kø, selv om vi hadde "skip the line"- billetter. Det hadde alle andre også:((
Flink guide, som forklarte og informerte etterhvert som vi gikk rundt.

Gry, Oslo
TOR, 12 JAN 2017
4.5
Vatikanet

Guiden vår var kunnskapsrik og engasjerende. Flott tur.

Pia kristin, Skedsmokorset
TOR, 26 MAI 2016
4.5
Guidet tur i noen av Vatikanets severdigheter

En meget interessant tur profesionelt gjennomført av dyktig guide. Vekket også interessen til å oppdage mer av stedets "hemmeligheter" ved en senere anledning.

Leif, Kristiansand
ONS, 18 MAI 2016
4.5
Takk

Flott omvisning i museumebe, katakombene og St. peterskirken. Flott guide!

Mona, Vear
MAN, 16 MAI 2016
4.5
Interessant opplevelse

Vi hadde en fin dag I Vatikanet ledet av en dyktig guide. Mye fint å se og mye historikk. Veldig mye folk men det gikk bra alikevel. Var en tur på Petersplassen om kvelden også, må prøves.

Ole kristian, Narvik
MAN, 02 MAI 2016
4.5
God opplevelse!

Vi hadde en veldig interessant omvisning i Vatikanmuseene og St. Peters Basilika, Vatacombs var stengt, men guiden ga oss en litt mer detaljert guiding i kirken istedenfor som veide opp. Guiden var svært kunnskapsrik og inspirerende. Det eneste som trakk litt ned var engelskkunnskapene til guiden. Han var litt vanskelig å forstå fordi han hadde veldig sterk italiensk aksent, men han hadde stort ordforråd.

Renate, Oslo
ONS, 20 APR 2016
4.5
Romabilletter.no kan anbefales!

Dette var en veldig grei og strømlinjeformet side/bestilling av billett til St. Petes Basilika, Sixtinske kapell og krypten. God oppfølging og en kjempeflink guide som kunne alt og passet på at alle fikk se og ikke ble borte i mengden. Veldig godt fornøyd med alt.

Marit, Kurland
ONS, 16 MAR 2016
4.5
Må sees

Vår fantastiske guide Chiara fra "When in Rome tours" geleidet oss gjennom hele Vatikanet på en strålende måte. Hun viste oss alt vi måtte se, ga oss masse informasjon og jaggu fikk vi masse humor med på kjøpet. Anbefales!!!!

Tine, Hokksund
MAN, 23 NOV 2015
4.5
Recommended!

We booked our tickets before leaving for Rome and everything worked out without problems when we arrived. Our guide was very comptent, and we learned more than expected about history and arts. He also managed to make a very good atmosphere in the group, and I think everybody enjoyed the tour. Ingvild (Norway)

Ingvild, Trondheim
FRE, 13 NOV 2015
4.5
Veldig bra tur

Dette var en fantastisk bra tur. Vi hadde audioguide, noe som gjorde at vi fikk med oss alt guiden sa. I tillegg var det en veldig bra guide. I tillegg slapp vi alle køer. Veldig fornøyd med denne turen. Kan anbefales på det varmeste

Dorthe, Eidsvoll
TIR, 14 JUL 2015
4.5
Fantastisk guiding!

På vår en ukers besøk i Roma bestilte vi på forhånd guidet tur til Vatikanet med museer, Vatacombs og St. Peters Basilika. Vi fikk en erfaren guide som delte villig av all sin kunnskap. Dette gjorde besøket helt unikt og til et av høydepunktene på hele reisen. Takk til vår fantastiske guide og til RomaBilletter som formidlet denne turen!
Hilsen Ellen og Karstein

Ellen, Sjøvegan
LØR, 11 JUL 2015
4.5
Guiding av Roma Tours

Opplevde fantastisk guiding med helproff omviser. Gikk i liten gruppe, og fikk de beste mulighetene til alle historiene/kunstskattene. Ønsket nok en eller annen som møtte oss på Metrostasjonen, men vi fant fram.
Litt for beskjedent sklit ved kontoret deres.

Åse, Kragerø
LØR, 23 MAI 2015
4.5
Stor opplevelse!

Dette besøket ble et minne for livet. Maggie er en utrolig flink guide og vi lærte masse på vår vei gjennom museene. Ulempen var at vi valgte en veldig populær dato, og køene var lange, selv for oss med forhåndsbestilte billetter og guide. Gruppen var også større enn forventet, ca 35 personer. Vi måtte virkelig konsentrere oss om å holde sammen og vi brukte en del tid på å sjekke at alle var med til enhver tid. Uansett, vi ville ikke vært denne opplevelsen foruten, den var verdt køene og trengselen!

Marianne, Bærums verk
TIR, 05 MAI 2015
4.5
konsulent

Helt fantastisk sightsing. 26. mars kl. 10.45 møtte vi på kontoret deres og ble tatt imot av fantastisk hyggelige mennesker. Vår guide (en liten "jente" med mørkt langt hår) Husker dessverre ikke navnet hennes. IMPONERENDE KUNNSKAPSRIK OG GJORDE VÅR SIGHTSING HELT FANTASTIS !!!! Humørspreder jente !!! TAKKKKKKK :-) Lisbeth og følge !!

Lisbeth, Sofiemyr
TIR, 31 MAR 2015
4.5
Super omvisning

Vi hadde en kjempefin omvisning med masse informasjon som du ellers ville gått glipp av. Absolutt verdt tiden og pengene. Det eneste negative var at 3 timer ble i snaueste laget. Vi skulle gjerne sett mer og brukt mer tid på enkelte steder. Billettene burde derfor gi mulighet for å gå tilbake samme dag og plukke med seg det man ikke fikk med første gang.

Edle, Oslo
TIR, 25 NOV 2014
4.5
When in Rome Tours

Min kone, 2 døtre(hvorav en studerer historie) og meg selv hadde en fantastisk omvisning i Vatikanet mye takket være Maggie som guidet oss på en utrolig flott og kunnskapsrik tur. Videre kommentarer overflødige.

Arne jan, Oslo
SØN, 05 OKT 2014
4.5
Fantastisk guided tur

Vi hadde en vidunderlig guide Louigi som ga oss en uforglemmelig tur i vantikanen. Han hadde en enorm historisk kunnskap og var ekstremt engasjert og hyggelig. Turen og vår fantastiske guide kan anbefales på det varmeste.

Christine, Oslo
SØN, 05 OKT 2014
4.5
Anbefales!

Takket være guiden vår, Luigi, ble dagen vår i Vatikanet både informativ og morsom. Det er alltid en glede å treffe noen som er så glødende opptatt av faget sitt, og som klarer å skape engasjement hos andre. Guiden fikk oss trygt gjennom folkemassene i Vatikanmuseet og kirken, samtidig som han fortalte historiene bak stedene vi besøkte, utvalgte personer og kunstverk. Turen tok ca 4 timer. Angret umiddelbart på at jeg ikke hadde booket flere turer i Roma med samme guide.

Cathrine, Lillehammer
MAN, 22 SEP 2014
4.5
Verdt en guidet tur!

Vi ble guidet flott gjennom Vatikanmuseer, Vatacombs og St.Peters Basilika med vår hensynsfulle, oppmerksomme, søte, kunnskapsrike og ikke minst formidlingsdyktige guide Aurora!! Anbefales!

Kristin, Oslo
MAN, 28 JUL 2014
4.5
God investering!

Dette var vel anvendte penger. En sjarmerende og kunnskapsrik guide tok oss gjennom ruta på engelsk og med anslått varighet. Det ble selvsagt noe overfladisk. Hun brukte tiden på å vise oss de viktigste gjenstandene og dro oss gjennom den viktigste delen av historien. Det virket litt "skuffende" til å begynne med at vi gikk forbi så mange kunstskatter. Etter hvert som vi øynet hvor mye det egentlig er å se her innså vi fort at det rett og slett er umulig å se alt, selv med flere dager til rådighet. Vi hadde aldri fått med oss så mye uten guide. Ikke hadde vi klart å skille det viktige fra det mindre viktige uten kyndig veiledning heller. Deilig var det også å kunne spasere rett forbi de lange køene med våre forhåndsbetalte billetter.

Vi har ingen betenkeligheter med å anbefale dette. Det eneste som kunne gjøre det bedre var at guiden snakket norsk. Thubms up!

Frode, Tjeldstø
SØN, 20 JUL 2014
4.5
Anbefales på det varmeste

Turen skulle vare 3 timer, men ble på 4,5. Dette på grunn av guiden Luigi, som var utrolig kunnskapsrik og engasjert. Han må bare oppleves...

Jon even, Bodø
SØN, 06 JUL 2014
4.5
Stor opplevelse

Meget godt mottatt på oppmøtested / kontoret før selve guiding ble påbegynt. Meget hyggelig guide med store kunnskaper. Direkte inn i vatikanmuseet rett forbi LANGE køer. Anbefales :-)

Ole gunnar, Hamar
TIR, 06 MAI 2014
4.5
Engasjerende!

Nettopp kommet hjem fra en uke i Roma og hadde en fantastisk guide ved navnet Luigi på denne turen. Turen ble nesten 2 timer lenger enn det den skulle ha vært i utgangspunktet da han hadde så mange ting han ville vise oss. En fyr som elsker det han driver med, noe som også gjorde at vi som ble med ble like engasjerte!
Dette var min tur nr.2 i Vatikanet med guide på samme uke i museet og basilikaen, han fikk meg til og se alt på nytt igjen. Kan ikke si annet enn at det var fantastisk :D

Kristin, Sande
SØN, 06 APR 2014
4.5
Guiding med Luigi - vi fikk mer enn vi betalte for

En veldig god guiding, guiden hadde utrolige kunnskaper og ga oss mye ekstrainformasjon. Vi betalte for en 3 timers tur, men vi brukte nesten 4 1/2 time. Flott og nyttig

Ellen, Evenskjer
TOR, 27 FEB 2014
4.5
Vatikanet

Dyktig og blid guide, amerikansk. Hun hadde store kunnskaper og formidlet masse informasjon på kort tid. Deilig å gå forbi køer og å komme rett inn i St. Peterskirken fra vatikanmuseet. Der var nemlig køen kjempelang. Dessverre kom vi ikke ned i Vatacombs grunnet arbeider. De hadde pågått ganske lenge så det burde vel arrangøren ha fanget opp litt før. Man betaler jo for det.

Elise, Gjøvik
TIR, 26 NOV 2013
4.5
uforglemmelig!

en engasjert guide gjorde at omvisningen ble hele 3,5t lang. tiden fløy. på grunn av datoen (november) var det 'lite' besøkende og 'norsk' temperatur noe som absolutt var en fordel. Anbefales på det varmeste.

Rudolf, Trondheim
MAN, 18 NOV 2013
4.5
Guidet tur

En utrolig kunnskapsrik og engasjert guide. Anbefales. Slipper å stå i kø.

Terje, Vestskogen
TIR, 08 OKT 2013
4.5
Fantastisk og overveldende men må oppleves.

Hvis du skal til Roma og vil til Vatikanet og til St. Peters Basilika så anbefaler jeg absolutt alle å bestille billetter på forhånd. Jeg tok sjansen via Romareiser og er nå veldig glad for det. Kjøper du ikke billetter på forhånd står du i laaang kø. Fantastisk guide i Luigi som visste alt, men du får så mye informasjon og du ser så mye fantastiske og historiske steder, malerier, relikker osv at du blir overveldet. Det fine var også at de hadde et eget kontor som tok i mot deg. Alt annet virket kaotisk. Ellers er hele Roma full av historie. St. Angelo Basilika, Colluseum, Pantheom, Spanske trappen, ja i det hele tatt. Man må bare prioritere og ha med seg gode sko. Det er også få som går i sandaler uten sokker i. Du får mye ekstra ved å gå rundt. Anbefalinger....Synes Monti området hadde mye fint å by på av lokale designere, mange gode matsteder spesielt i Trastevere, men fant ut at steder med "TripAdvisor" limt på døren hadde god mat. Anbefaler å skaffe en detaljert oversikt over transport tibudet over byen som er godt utbredt.

Narve, Rud
ONS, 03 JUN 2015
4.5

Info

Vatikanmuseer, Vatacombs og St. Peters Basilika, Ticmate.no

Vatikanmuseer, Vatacombs og St. Peters Basilika
MØTEPUNKT:
When In Rome Tours
Via Sebastiano Veniero 21
000192 Roma, Italy

Vatikanmuseer, Vatacombs og St. Peters Basilika
Åpningstider
- April til oktober kl. 08.45, 11.00 og 13.00.
- November til mars kl. 11.00.
- Vennligst vær der 15 minutter før turen starter.
- Stengt søn. og på andre religiøse helligdager!

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Ottaviano Station. Det er 5 minutter herfra, gå!

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn