Morgentur i Vatikanet

Morgentur i Vatikanet

Pris fra 521 kr

Slipp de lange køene til Vatikanet med forhåndsbestilte billetter! Vår morgentur til Vatikanet er den beste måten å se alt Vatikanet har å by på, og samtidig unngå de mange og lange køene sammen med  en kunnskapsrik guide.

Høydepunkter:
- Nyt en 2-times guidet tur i Vatikanstaten
- Utforsk de verdenskjente Vatikanmuseene
- Lær om Vatikanet fra en engasjert guide
- Opplev det fantastiske sixtinske kapell
- Besøk Peterskirken på egen hånd etter turen

Guidet tur til Vatikanet
Vår morgentur til Vatikanet dekker alle de store høydepunktene i Vatikanmuseenes store kunstsamlinger.

Den engelsktalende guiden viser dere rundt i enorme museum og sørger for at du får mest mulig ut av tiden din i Vatikanet. Guidene på våre turer til Vatikanet er svært godt likt og de får mye ros av gjestene våre.

Blant annet får du se og høre mer om Rafaels stanser, Cortile del Belvedere og, selvfølgelig, det sixtinske kapell.

Etter at dere forlater Det sixtinske kapell, som er siste stopp på turen, har du adgang til Peterskirken. Du kan utforske den flotte kirken på egen hånd så lenge du vil!

Vi tilbyr også samme tur om ettermiddagen - Ettermiddagstur i Vatikanet. Hvis du også har lyst på en guidet omvisning i katakombene og Peterskirken, så prøv vår tur til Vatikanmuseet, katakombene og Peterskirken!
Turen foregår på engelsk.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen. 

Hvor begynner omvisningen?
Turen starter ved kontoret til When In Rome Tours. Adressen står på e-billetten. Vær der 30 minutter før turen starter.

Hvor slutter omvisningen?
Turen avsluttes ved Peterskirken.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer ca. 2 time.

Er det kleskode?
Ja, det er en streng kleskode i Vatikanet. Skuldre og knær på både kvinner og menn må være dekket til. Sandaler anses som passende.

Er det barnebilletter?
Ja, 6-17 år. Turen er gratis for barn under 6 år i følge med en betalende voksen.

Viktig informasjon:
- Du slipper alle offisielle køer, som ofte kan være svært lange, med ventetid i opptil flere timer. Men på enkelte dager som offentlige helligdager, helger og religiøse helligdager kan det oppstå køer utover det normale. Dette kan ikke unngås, men disse køene er langt kortere enn de offentlige køene.

-Da attraksjonene er særdeles populære og det er mange besøkende, kan turen vare lenger enn først antatt. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan forårsake. 
- Avbestillinger kan skje på svært kort varsel. I slike tilfeller kontakter vi deg og gir deg alternative turdatoer eller du full refusjon.
- På grunn av sikkerhet anbefaler vi på det sterkeste at du ikke tar med store vesker eller pakker.
- Denne turen er gjennomført som en spasertur, da ingen biler er tillatt inne i Vatikanet. Bruk egnet fottøy.

Fantastisk 4.4

4.4 31 kunder
flott tur :-))

Fordelen med en guida tur er at en slipper de enorme køene. Men vertikanet er verd et besøk.

Vivi marie, Karmøy
TIR, 10 MAI 2016
4.4
Anbefales!

Vi hadde en flott tur med en fantastisk engasjert og kunnskapsrik guide i Vatikanmuseet og det Sixtinske kapell. Vi slapp de endeløse køene for å kjøpe billetter og fikk veldig bra informasjon om detaljer som vi ville gått glipp av om vi hadde gått alene. Kan absolutt anbefales, men sett deg godt inn i oppmøtestedet på forhånd.

Jonny, Lillehammer
MAN, 07 SEP 2015
4.4
Vatikanet i august

Tross nærmere 40 grader, hadde vi en fantastisk omvisning med en kunnskapsrik og energisk guide. Langt fra så varmt og trangt vi hadde fryktet.
Anbefales på det varmeste:)!

Marianne, Bjørnemyr
LØR, 22 AUG 2015
4.4
Anbefales

Vi var en gruppe på 5 personer som deltok på morgenturen i Vatikanet den 27.07.15. Det var et veldig godt opplegg, og vi hadde en svært dyktig guide. Hun var engasjert og ville gjerne dele med seg om sin kunnskap om Vatikanet. Hun snakket veldig bra engelsk. Det var en stor fordel at vår gruppe ikke var for stor, da det er svært mange besøkende i Vatikanet. Vi er svært fonøyd med valget av denne guidede turen.

Ann kristin, Kongsvinger
SØN, 09 AUG 2015
4.4
Flott opplevelse

Kjæresten min og jeg var veldig fornøyd med valget av tur. Guiden vår var sprudlende, og hadde masse av kunnskap som hun på en god måte delte med oss. Vi fikk hodetelefoner så vi skulle høre henne godt, noe som var veldig positivt. Veldig greit å slippe den enormt lange køen som gikk langt ned over gaten. Vi hadde nok ikke hatt en like god opplevelse hvis vi dro dit alene, for med den store menneskemengden og de utallige tingene å se, ville det vært vanskelig å få med seg det viktigste. Oppmøtested var litt vanskelig å finne.

Cathrine, Oslo
LØR, 08 AUG 2015
4.4
Flott tur og flott guide

Lett å bestille på forhånd. Tok taxi til møtestedet. Luigi var guide. Meget flink! Fikk masse informasjon. Slapp kø!!!! Perfekt! Anbefaler alle til å booke denne turen. NB! Er ikke AC i Vatikanet. Husk drikke og vifte.

Anita, Bønes
TOR, 16 JUL 2015
4.4
Flott tur i Vatikanet, anbefales. Slipper køen, verdt hver krone.

Vi var veldig fornøyd med turen i Vatikanet, det må bare oppleves. Det var mye informasjon fra en veldig hyggelig og kunnskapsrik guide. Anbefaler å gå til topps i tårnet.

Elin, Kristiansand
TOR, 18 JUN 2015
4.4
Fin opplevelse!

Det var When in Rome tours som sto for selve guidingen og vi kunne ikke hatt en morsommere og kunnskapsrik guide. Alt gikk smurt. Det var lite folk (mindre enn vanlig på denne tiden) og vi fikk se alt som var verdt å se uten å stå i lannge køer. Absolutt et must!

Hilde merete, Oslo
MAN, 08 JUN 2015
4.4
Profft og interessant

En lærerik og interessant morgentur i Vatikanet. Guiden var en meget kunnskapsrik og positiv person. Anbefales!

Gunnar knudsen, Blomsterdalen
TIR, 19 MAI 2015
4.4
En opplevelse

Forventningene til Roma var store, ikke minst Vatikanet.
Ble tipset om å forhåndsbestille hos Romabilletter.no for å slippe kø.
Alt gikk veldig bra. Guiden vi hadde gjorde hele opplevelsen i Vatikanet til ett minne for livet!
Alt overgikk forventningene, og Vatikanet må bare oppleves.
Anbefaler Romabilletter.no på det sterkeste og håper dere får samme guide som vi hadde. ;)

Espen, Molde
FRE, 08 MAI 2015
4.4
Flott tur!

Turen var kjempe flott, og Maggi(guiden vår) var utrolig flink. Hun kunne mye, og pratet enkelt og greit, slik at vi fikk med oss alt. Det eneste vi kan utsette på turen, var at det var utrolig mye folk. Dette er jo selvfølgelig ikke noen sin feil, og vi er veldig fornøyde!

Frederik blomseth, Hagan
ONS, 31 DES 2014
4.4
Morgentur i Vatikanet

Veldig bra tur. Kjempefin opplevelse med en fantastisk guide.
Bare det å komme forbi køen er verdt pengene.
Anbefales på det sterkeste.

Kristjan, Halden
LØR, 25 OKT 2014
4.4
En interessant opplevelse.

Vi bestemte oss for å bli med på en guidet tur når vi besøkte Vatikanet. Og dette var et av de beste valgene vi tok ifb med Romafetien. Vi var en liten gruppe og hadde en guid som snakket veldig godt engelsk. Hun formidlet informasjonen på en spennende måte og involverte de barna som var med på en fin måte. Anbefaler andre å være med på en guidet tur hvis du ønsker å få mest mulig ut av Vatikanbesøket. Vi ble og med guiden på en rundtur i Peterskirken.

Linda, Drammen
FRE, 03 OKT 2014
4.4
morgentur Vatikanet

Hei. Selve møteplassen var dårlig merket fra gaten så det var på håret vi kom for sent. Det burde vært flagg på utsiden ved Michelin skiltet. Vi var flere som løp rundt forvirret for å finne stedet, så var ikke forberedet på et svett orienteringsløp. Guiden Maggy var fantastisk og gjorde opp for den litt dårlige starte.

Kjellmar, Straume
TIR, 12 AUG 2014
4.4
Super guiding i Vatikanet

Svært god guide (Sabrina)
Anbefales
Gjorde en helproff jobb

Nils morten, Fevik
SØN, 20 JUL 2014
4.4
Morgentur Vatikanet - When in Rome Tours

Hadde en fantastisk guidet tur gjennom Vatikanet 11.07.2014. Relativt kostbart å bestille gjennom Romabilletter.no, men med operatøren "When in Rome", og deres guide Aurora, var det faktisk verd hver krone. Guiden var svært kunnskapsrik og sympatisk, og kan anbefales

Birgit, Skien
MAN, 14 JUL 2014
4.4
Veldig fornøyd

Er veldig fornøyd med denne touren og guiden. Vi rota litt med å finne oppmøtepunkt/kontoret med kan kanskje takke oss selv med litt dårlig forarbeid. Turen er overveldene og utrolig mange inntrykk og en herlig engasjert guide. Mye mennesker i samme ærend men guiden hadde flott ro og fløt oss rolig og behagelig gjennom mengdene. Bestiller igjen neste gang også for å fordype. Tusen takk for opplevelelsen.
A-K og S .

Ståle, Oslo
LØR, 05 JUL 2014
4.4
Anbefales!

Vatikanet er en fantastisk opplevelse i seg selv, og vår dyktige guide ledet oss på en utmerket måte gjennom dette enorme museet. Guiden fulgte oss til det sixtinske kapell, og derfra gikk vi på egen hånd direkte til tårnet i Peterskirken. Ettersom det var onsdag, kom vi inn i kirken før alle de andre som sto i lange køer på utsiden. Tusen takk for mange interessante og lærerike historier. Alt fungerte utmerket.

Hege, Bodø
SØN, 18 MAI 2014
4.4
Morgentur i Vatikanet

Greit å ha bestilt billetter i forkant, men det var lang kø allikevel. Minuset var at vi hadde 1 guide i begynnelsen og så overtok en annen etterpå. Den siste guiden snakket veldig fort og lavt, så det var litt vanskelig å få med seg alt.

Grete, Randaberg
TIR, 06 MAI 2014
4.4
seniorrådgiver

En pedagogisk og kunnskapsrik guide. Spennende fortelling og humor

Møyfrid, Klæbu
MAN, 05 MAI 2014
4.4
Morgentur i Vatikanet

Kjempefin opplevelse med en fantastisk guide. Bare det å komme forbi køen er verdt pengene.

Berit, Elverum
MAN, 21 APR 2014
4.4
mona

En flott tur. Guiden vår ledet oss trygt gjennom enorme forkemengder i Vatikanmúseet, mens hun fortalte om det vi så, og også det vi kom til å få se inne i det sixteenske kapell. Her inne skulle vi nemlig være stille og ikke snakke. Møtte guiden igjen ved utgangen av kapellet. Derfra viste hun oss hvor vi skulle gå for å komme inn i Peterskirka, som vi hadde valgt å nyte i stillhet. Guiden hadde hele tiden kontakt med oss gjennom høytaler i vårt ene øre, uten denne hadde vi ikke hørt noe. Viktig å prøve å holde seg litt nær på guiden, for hvis en fallt litt av, mista vi lyden. Så imidlertid hele tiden hennes grønne stoff på en pinne høyt oppe i lufta, så vi fant henne alltid igjen. Vil nok kanskje anbefale en noe roligere periode enn påska for fullt utbytte av turen.

Mona, Eydehavn
TOR, 17 APR 2014
4.4
Morgentur i Vatikanet

Vi var veldig glad vi hadde bestilt på forhånd når vi så hvor lang kø det var for å komme inn.Vår guide Kiara var veldig flink og engasjert.Kan anbefales.

Laila johanne, Tørdal
TOR, 03 APR 2014
4.4
Super guidet tur!

Hadde en flott tur i Vatikanet - mye takket være en engasjert guide med engelsk som morsmål. Siste var helt avgjørende for å høre alt hva som ble sagt i et ellers støyende miljø.

Billettkontoret var litt vanskelig å finne, men ellers god service. Husk å ta ut 10 euro i depositum for headset.
Til slutt - hvis du har sekk og den må settes igjen i garderoben, så må du huske at du også må ut den veien. Da kan du ikke avslutte i kirken etter museet - i så fall må du gå hele veien rundt og tilbake for å hente sekken. SÅ min anbefaling er å ikke ta med sekk....

Cecilie, Hønefoss
FRE, 28 MAR 2014
4.4
Morgentur i Vatikanet

Vi hadde en fantastisk tur i Vatikanet onsdag 5. mars. Meget dyktig, kunnskapsrik og sjarmerende guide, Christina, geleidet oss forbi alle køer, og vi hadde maksimalt utbytte. Det smarteste var jo at vi hadde bestilt på forhånd, for køene var enorme.. Blinkskudd,anbefales !

Anne marie, Gjøvik
SØN, 09 MAR 2014
4.4
Fantastisk guide

Guiden vi hadde var sertifisert Roma-guide. Vi fikk derfor en informativ, pedagogisk tilrettelagt og engasjert informasjon med omvisning i Vatikanmuseet og i Det sixtinske kapell.

Frode, Lommedalen
FRE, 21 FEB 2014
4.4
Genialt å kjøpe billetter på forhånd!

Vi en gruppe på tjue personer som besøkte Roma, og hadde med oss en som var kjentmann i byen. Han guidet oss utendørs til severdighetene, men hvis vi skulle inn noen steder, måtte vi ordne det selv. Seks av oss hadde lyst til Vatikanet, og da vi kom over Romabilletter, bestilte før vi dro. Vi møtte opp om morgenen, fikk billettene, og en veldig flink engelsktalende guide. Og vi bare seilte forbi de lange køene utenfor, og slapp å vente i det heletatt. En positiv opplevelse. Anbefales!

Eva, Steinkjer
TOR, 24 OKT 2013
4.4
Anne A

Vi var veldig fornøyde med morgenturen i Vatikanet. Hadde en guide som het Mary som var kunnskapsrik og hyggelig. Vil anbefale denne guideturen til andre som drar til Roma. Angret på at vi ikke også hadde bestilt omvining i det klassiske Roma. Lett å bestille og god infomasjon i forkant.

Anne, Hjellestad
TIR, 15 OKT 2013
4.4
Morgentur i Vatikanet

Bestilling av billetter på forhånd var veldig smart - ingen kø. Vi fikk en kunnskapsrik og hyggelig guide som ledet oss gjennom hele museet og det sistinske kapellet. Turen tok to og en halv time så det er lurt å ha med vann. Sekk var ikke lov så den måtte legges i bemannet oppbevaring. Omvisningen anbefales!

Henning, Lena
MAN, 14 OKT 2013
4.4
Roma i august

Vi hadde en veldig fin formiddag i Vatikanet, og med en strålende og flink guide, Aurora. Hun var kunnskapsrik, og hyggelig, var opptatt av at alle i gruppa fikk med seg alt. Hun brukte god tid.

Liv reidun, Lærdal
SØN, 01 SEP 2013
4.4
Flott tur med flink og språkkyndig guide

Anbefales på det varmeste

Peggy, Blomsterdalen
MAN, 22 JUL 2013
4.4

Info

Morgentur i Vatikanet, Ticmate.no

Morgentur i Vatikanet
Avgangssted (Kart, se under "veiforklaring"):
When In Rome Tours
Via Sebastiano Veniero 21
000192 Roma, Italy

Morgentur i Vatikanet
Åpningstider
Vennligst sjekk kalenderen for dato og klokkeslett.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Ottaviano Station. Det er 5 minutter herfra, gå!

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn