Dagstur til Nuremberg

Dagstur til Nuremberg

Pris fra 542 kr

Du kan ikke besøke München uten en tur til den berømte byen Nuremberg, som kan dateres tilbake til middelalderen. Bli med oss på en interessant heldagstur til en by som er fylt med fascinerende historie!

Nuremberg er velkjent for dets keisere og middelalderråd, reformasjonen og Albrecht Dürer, i tillegg til nazipartimøtene og Nuremberg sakene.

Den historiske gamle byen med dets mektige slott og bymurer, dets mange kirker, monumenter og billedskjønne bindingsvekhus som fortsatt viser glamouren av den gamle keiserbyen. Nazistene bygde også monumentale strukturer som til dags dato gjenspeiler stormannsgalskapen til Hitler og lederne av "det tredje riket".

Dokumentasjonssenteret gir et omfattende innblikk til det mørke området i tysk historie (€5 i tillegg).

Turen er på tysk og engelsk.

Hvordan får jeg billettene mine?

Kort etter at bookingen din er fullført, blir e-billetten sendt direkte til din e-post, du skal bare skrive den ut, og ta den med på turen.

Hvor starter turen?

Turen går fra Bahnhofplatz foran varehuset Karstadt. Vennligst møt opp 20 minutter før avgang og find et sete på bussen.

Hvor lenge varer turen?

Nuremberg turen varer i 10 timer.

Finnes det barnebilletter?

Ja, barnebilletter er tilgjengelige for barn i alderen 4-14 år. Barn under 4 år er med gratis hvis de deler sete med en voksen.

Info

Dagstur til Nuremberg
Turen går fra Bahnhofplatz foran varehuset Karstadt.
Bahnhofplatz 7 80335 München

Dagstur til Nuremberg
Åpningstider
Turen går på torsdager kl.08:30 (april til oktober)

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Ta U-bahn U1, U2, U7 eller U8 eller trikk 16, 17, 19, 20, 21 22, N16, N19 ellerr N20 til Hauptbahnhof (Sentralstasjonen).

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn