Dagstur til Dachau - minnested

Dagstur til Dachau - minnested

Pris fra 158 kr

Besøk landsbyen Dachau, den tidligere konsentrasjonsleiren og museet på minnestedet. Dachau konsentrasjonsleir var den første nazi-konsentrasjonsleiren som ble åpnet i Tyskland, tiltenkt til politiske fanger. Nå har stedet blitt til et minnested og et trist minne om andre verdenskrig.

Mens vi kjører fra München til Dachau vil guiden din fortelle om minnestedet og dets historie. Når vi kommer til Dachau og den tidligere konsentrasjonsleiren, får du masse tid til å besøke minnestedet, museet og se dokumentaren om plassen på egen hånd.

Besøkende bedes om å vise respekt ved å kle seg i passende antrekk.

Turen er på tysk og engelsk.

Hvordan får jeg billettene mine?

Kort etter at bookingen din er fullført, blir e-billetten sendt direkte til din e-post, du skal bare skrive den ut, og ta den med på turen.

Hvor starter turen?

Turen går fra Bahnhofplatz foran varehuset Karstadt. Vennligst møt opp 20 minutter før avgang og find et sete på bussen.

Hvor lenge varer turen?

Danchau minnested turen varer i 4 ½ timer.

Finnes det barnebilletter?

Ja, barnebilletter er tilgjengelige for barn i alderen 4-14 år. Barn under 4 år er med gratis hvis de deler sete med en voksen.

Info

Dagstur til Dachau - minnested
Turen går fra Bahnhofplatz foran varehuset Karstadt.
Bahnhofplatz 7 80335 München

Dagstur til Dachau - minnested
Åpningstider
Turen går på lørdager kl.13:15 (Fra 10.mai til 18.oktober)

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Ta U-bahn U1, U2, U7 eller U8 eller trikk 16, 17, 19, 20, 21 22, N16, N19 eller N20 til Hauptbahnhof (Sentralstasjonen).

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn