Søk billetter

Om Ticmate

Ledende agent i Europa innen internasjonalt billettsalg!

Velkommen til Ticmate.no. Stedet for deg som ønsker å oppleve et internasjonalt event og vil bestille alle dine billetter i god tid, innen du reiser avsted.

Ticmate er et svenskeid selskap som tilbyr et stort utvalg av billetter verden rundt, til sightseeingturer, turistattraksjoner, transport, musikaler, middager, shows, fotballkamper og mye mer!

Ticmate er aktiv i 40 land på 6 kontinenter, og selger billetter til ulike events i byer rundt om i verden, fra Praha i øst til Las Vegas i vest.

Hvor skal du reise neste gang? Finn og bestill billetter til dine opplevelser hos Ticmate!

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Informasjon om sted

9/11 Memorial Museum

9/11 Memorial Museum

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

9/11 Memorial & Museum

4.7 (34)
Fra kr 278

 
Unngå de timeslange køene gjennom å forhåndsbestille billetter til 9/11 minnesplassen i New York City. Du får et bestemt tidspunkt til 9/11 Memorial Museum. Hvis du ønsker det, kan du besøke 9/11 minnesplassen før eller etter besøket på museet.

Høydepunkter

- Besøk minnesplassen, 9/11 Memorial, og se de to reflekterende bassenger formet i fotsporene til de opprinnelige tvillingtårnene
- Se gjenstander forbundet med 9/11
- Utforsk nettbaserte, interaktive tidslinjer

Hva kan jeg forvente?

En historie om tap og gjenoppretting
9/11 Memorial er til for å utforske konsekvensene av hendelsene omkring 11.september og dokumenterer samtidig påvirkningene av hendelsen og dens fortsatte betydelse.

Minnesmerket er en hyllest til minne og ære for de nesten 3000 menneskene som ble drept i terrorangrepene 11. september 2001 på World Trade Center og i Pentagon, samt de seks personene som ble drept i World Trade Center-bombingen i februar 1993.

Museet viser monumentale gjenstander knyttet til hendelsene omkring 9/11, samtidig som det presenterer intime historier om tap, medfølelse og gjenoppretting, hvilket er sentralt for å kunne fortelle historien om angrepene i 2001 og 1993 og livet i etterkant . Museet utforsker også de globale konsekvensene av 9/11 og angrepets fortsatte betydning.

Museet har også nettbaserte, interaktive tidslinjer som skildrer hendelsene World Trade Center-bombingen i 1993 ,11. september 2001 og ni måneder med gjenopprettingsinnsats på ground zero. Tidslinjene bruker bilder, lyd og video, samt første-personkontoer som er en del av 9/11 Memorial Museum sin faste samling.

Hvordan fungerer det?

Velg et tidspunkt som passer deg når du bestiller billetter. Du kan bestille hver halve time. Vennligst vær på museet 30 minutter før tiden din.

Hvordan får jeg billettene?
Siden billettene er personlige og utstedes med navn, bestillingsnummer og tid kan det ta opptil 48 timer før du mottar billetten via e-post. Bare skriv ut billetten og ta den med deg til 9/11 Memorial Museum.

Hvor ligger minnesmerket og museet?
Minnesmerket og museet er plassert på World Trade Center i nedre Manhattan. Besøkende kan for tiden få adgang til Memorial i krysset mellom Liberty Street og Greenwich Street, i krysset mellom Liberty Street og West Street, i krysset mellom West Street og Fulton Street.

Hvor mye tid bør jeg forvente å bruke ved minnesmerket og museet?
Et gjennomsnittlig besøk tar omtrent to timer.

Viktig informasjon

Please note that everyone has to go through the security line in order to enter The 9/11 Memorial Museum.

Billettkategorier

Voksen (13+)
Barn (7-12)
Barn (0-6): Gratis

Is this suitable for me?

Er museet egnet for små barn?
Museets historiske utstilling er med forbehold ikke egnet for besøkende som er yngre enn 10 år.

Husk at museet er et sted for å minnes de som mistet livet, og besøkende bør opptre respektfullt.

Åpningstider

Åpent søn-tors: 9:00 - 20:00. Dørene lukker kl. 18:00. Fre-lør: 9:00 - 21:00. Dørene lukker kl. 19:00. Velg en tidsluke som passer deg når du bestiller billetter. Du får en konkret tid på e-billetten.

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Åpningstider

Veibeskrivelse

9/11 Memorial Museum

Adresse
Greenwich St & Liberty St New York, NY 10006

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine