Washington

Opplev høydepunktene fra DC på en dag, lær om slaget ved Gettysburg eller besøk de mange minnesmerkene i den amerikanske hovedstaden. Sikre deg din plass, bestill dine turer hjemmefra!

Listetoppen
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
To-Dagers Washington DC mektige Tur

To-Dagers Washington DC mektige Tur

Lær alt du trenger å vite om den amerikanske hovedstaden på denne fantastiske to-dagers turen! Første dag fører deg til det hvite hus, the Capitol Building og byens mange minnesmerker. Dag 2 går til Mount Vernon og Arlington National Cemetery. Hør fargerike historier fra fortiden og lite kjente fakta om alle monumentene, bygningene og stedene i og rundt DC. Bestill ...

Fra 1084 kr
D.C. Etter Mørkets Frembrudd

D.C. Etter Mørkets Frembrudd

Opplev prakten til Washington D.C. overflommet av lys nattetid! Beundre den opplyste kuppelen til the US Capitol, minnesmerkene til første og andre verdenskrig, Lincoln Memorial og mye mer på denne vakre kveldsturen. Ikke gå glipp av denen fantastiske turen, bestill i dag!

Fra 390 kr
D.C. på en dag

D.C. på en dag

Se alle de berømte severdighetene i Amerikas hovedstad, Washington D.C, som det hvite hus, U.S. Capitol Building, Washington Monument og minnesmerket fra den andre verdenskrig! Denne 7-timers turen er helt nødvendig å få med seg for den som besøker DC for første gang! Bestill din tur i dag!

Fra 434 kr
Tur til Gettysburg

Tur til Gettysburg

Reis tilbake i tiden mens du lærer om de blodigste slagene fra den Amerikanske borgerkrigen - Slaget ved Gettysburg. Utforsk Gettysburg besøkssenter og få en tur ut på slagmarkene. Turen har store sjanser for å bli utsolgt raskt, så bestill din plass på forhånd!

Fra 997 kr
Mount Vernon & Arlington National Cemetery

Mount Vernon & Arlington National Cemetery

Besøk Mount Vernon og Arlington National Cemetery på denne omfattende 8-times turen. Se JFKs gravplass og den ukjente soldats grav. Hvis du er interesert i ikoniske steder i amerikansk historie, er denne turen ideell for deg! Bestill dine billetter og sikre deg din plass på denne populære turen!

Fra 780 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn