San Francisco

På dette nettstedet vil du finne alle mulige tur og attraksjon i og rundt San Francisco. Vi tilbyr sightseeingturer rundt i byen, dagsturer til Muir Woods, Yosemite nasjonalpark og vindistriktet samt billetter til Alcatraz, de røde Hop-On Hop-Off-bussene og mye, mye mer. Bestill alle billetter online hos Ticmate!

Listetoppen
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
San Franciscos kveldstur

San Franciscos kveldstur

Denne live fortellende 90 minutters turen i San Francisco inkluderer de mest interessante og levende nabolag, som Financial District, Chinatown, North Beach, Nob Hill, Alamo Square og the Embarcadero. Turen dekker alle de største attraksjoner i San Francisco med spektakulære utsikter fra toppen av en original åpen-topp dobbeldekker buss. Book her!

Fra 201 kr
Hopp på-hopp av freestyle

Hopp på-hopp av freestyle

Denne ultimate San Francisco pakken inkluderer 48 timer hopp på-hopp av med fire forskjellige turer rundt i San Francisco, i tillegg til ditt valg av 3 eller 5 populære turer og attraksjoner. Du kan velge mellom Bay Cruise eller ett besøk til Walt Disney Family Museum og mye mer.

Fra 959 kr
Hopp-på-hopp-av tur + Alcatraz

Hopp-på-hopp-av tur + Alcatraz

Denne 4-i-1 hopp på-hopp av pakken er den ultimate sightseeing opplevelse i San Francisco. Den gir deg adgang til fire forskjellige turer, slik at du kan oppleve Downtown San Francisco, Golden gate Bridge & Sausalito og Golden Gate Park med ubegrenset hopp på-hopp av bruk i 72 timer. Denne 3-dagers pakken inkluderer også ett besøk til den berømte Alcatrazøya!

Fra 822 kr
Magisk busstur

Magisk busstur

Hopp ombord på den magiske bussen og bli transportert tilbake til 60-tallet! Men bobler i luften og blomster i håret, kan du føle at du blir transportert til San Franciscos Summer of Love. Din hippievertinne guider deg gjennom tid og rom, mens hun forteller historiene om de kulturelle landemerkene og hemmelighetene til San Franciscos hippiebevegelse.

Fra 503 kr
San Francisco Segway Tur

San Francisco Segway Tur

Det å se og høre om San Francisco fra en segway er ikke bare morsomt, men du vil lære mye også! Prøv vår populære "brygge & kyst segway tur", "Golden Gate Park segway tur" eller vår "San Francisco kveldstur"!

Fra 685 kr
San Francisco hopp på-hopp av tur

San Francisco hopp på-hopp av tur

Denne 4-i-1 hopp på-hopp av pakken kombinerer fire veldig forskjellige turer i en utrolig verdibillett! Med dette hopp på-hopp av passet får du muligheten til å oppleve Downtown San Francisco, Golden Gate Bridge & Sausalito og Golden Gate Park med ubegrenset hopp på-hopp av bruk i opp til 48 timer.

Fra 475 kr
Halvdagstur til vinlandet

Halvdagstur til vinlandet

Denne halvdagsturen til vinlandet til Sonoma Valley i Calefornias vakre vinregion er den perfekte kombinasjon av vinsmaking i noen av de beste vingårdene, og de utrolige utsiktene fra det billedlige Sonoma. Book billettene dine i dag og forbered deg på en tur som du aldri glemmer!

Fra 767 kr
Heldagstur til vinlandet

Heldagstur til vinlandet

Denne heldagsturen til vinlandet tar deg med til det beste av Californias vinregion, Napa Valley. Napa Valley ligger omtrent 50 miles nord for San Francisco og er kjent som Nord Amerikas beste regioner for vinproduksjon. Turen inkluderer ett besøk til 3-5 forskjelige typer vinprodusenter i Napa Valley - fra masseproduksjon til mindre boutiqer. Kjøp billettene din her.

Fra 895 kr
Skog & vin deluxe tur

Skog & vin deluxe tur

Vår skog & vin deluxe tur er en flott måte å se to av de mest populære severdigheter i San Francisco. Om morgenen får du oppleve de spektakulære redwood sequinoa trærne i Muir Woods. Om ettermiddagen kan du slappe av og smake noen herlige viner mens turguiden introduserer deg for det vakre vinlandet.

Fra 1142 kr
Heldagstur til Yosemite

Heldagstur til Yosemite

Vi starter turen tidlig, slik at du kan oppleve både Yosemite nasjonalpark og gå en tur i skogholdet, mellom de gigantiske sequoia-trærne. Turen gir deg den ultimate Yosemite opplevelse.

Fra 1616 kr
Monterey & Carmel heldagstur

Monterey & Carmel heldagstur

Ta turen ned en av de vakreste kystene i verden. Vår rute tar deg med til Highway no 1, gjennom Santa Cruz, langs 17 Mile Drive og videre inn til Carmel-by-the-sea, hvor du finner mange elskverdige restauranter og gallerier. Vi kjører tilbake gjennom verdens hightech hovedstad, Silicon Valley og tilbake til San Francisco.

Fra 1187 kr
California sykkeltur i solnedgang

California sykkeltur i solnedgang

Bli med oss på California sykkeltur i solnedgang, og opplev San Francisco på en helt ny måte, Du kommer til å se byen i solnedgang mens den er på sitt vakreste, mens guiden tar deg med over Golden Gate Bridge. Det kommer til å være mange muligheter til å ta bilder. Book turen her!

Fra 503 kr
Madame Tussauds San Francisco

Madame Tussauds San Francisco

Slipp køen til det verdenskjente voksmuseet Madame Tussauds i Fisherman's Wharf San Fransisco! Ta med hele familien på masse moro for folk i alle aldre. Heng med stjernene. Gratis for barn under 4 år!

Fra 238 kr
Fisherman`s Wharf gåtur 

Fisherman`s Wharf gåtur 

Høydepunkter på denne San Francisco Fisherman`s Wharf gåtur inkluderer besøk til de verdenskjente trikkene og verdens mest kronglete vei, Lombard Street, hvor svingene i veien ligner mer på en slange enn på en vei. Book billettene dine her!

Fra 521 kr
Gatene i San Francisco sykkeltur

Gatene i San Francisco sykkeltur

Gatene i San Francisco sykkeltur er en strak og enkel 24 km sykkeltur gjennom San Franciscos sjarmerende nabolag. Fra bakgatene i Little Italy, og til the Transamerica Pyramid, og videre til Fisherman's Wharf. Book allerede i dag!

Fra 685 kr
Golden Gate Bridge til Sansalito sykkeltur

Golden Gate Bridge til Sansalito sykkeltur

Golden Gate Bridge til Sansalito sykkeltur tar deg med på ditt livs tur! Turen starter på Fisherman`s Wharf, og herfra vil turguiden ta deg med på en reise langs kystlinjen for å se sjøløver, delfiner, militære fort, bølge og vind organer og noen av San Franciscos vakreste nabolag. Book turen din her!

Fra 503 kr
Aquarium of the Bay

Aquarium of the Bay

Besøk Aquarium of the Bay, San Franciscos eneste akvarium ved sjølinjen, lokalisert på Pier 39 på Fisherman`s Wharf. Opplev de interaktive berøringsbasseng, det splitter nye sjøløve senteret og gå gjennom 300 feet med krystallklare akryltunneller indeholdende 700,000 gallon vann fra San Franciscos bukt. Skaff billettene dine her!

Fra 228 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn