Porto

Her kan du finne billetter til attraksjoner, sightseeing-turer og mer i Porto. Forhåndsbestill biletter og turer hjemmefra og sikre din plass på de populære turene! Nyt en sightseeing-tur rundt Portos gamleby, opplev et tradisjonelt folklore Fado-show eller ta en vintur til Douro-dalen. Bare for å nevne noen!

Listetoppen
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Porto Hopp-På Hopp-Av

Porto Hopp-På Hopp-Av

Utforsk Porto, Portugals nest største by, med Hopp-På Hopp-Av sightseeing busser! Med 43 praktisk plasserte stanser rundt byen, kan det være både enkelt og morsomt å reise gjennom Porto. Velg mellom 24- og 48-timers billetter! GRATIS besøk til en vintur inkludert! Bestill nå!

Fra 139 kr
Porto bytur

Porto bytur

Opplev den antikke prakten til hovedstaden i det nordlige Portugal — byen Porto! Utforsk det utrolige bysenteret, besøk katedralen, nyt en tur og vinsmaking i en portvinskjeller og mye mer! Denne 4-timers turen tar deg til høydepunktene i Porto. Bestill din tur med eller uten lunsj!

Fra 373 kr
Porto Bytur & 6 Broers Cruise

Porto Bytur & 6 Broers Cruise

Bli med oss på den ultimate halvdags turen i Porto! Nyt en guidet tur rundt det utrolige bysentrumet oppført på UNESCOs verdensarv-liste, besøk høydepunktene i byen, få en tur til en portvinskjeller, smak litt lokal vin og gå på en panoramisk 'Six Bridges'-cruise. Sikre deg din plass, bestill i dag!

Fra 480 kr
Porto nattetid & Fado-Show

Porto nattetid & Fado-Show

Reis på en guidet tur gjennom Porto nattetid! Nyt en herlig portugesisk middag med lokale delikatesser og et tradisjonelt folklore Fado-show! Det er en opplevelse du aldri kommer til å glemme! Bestill dine billetter til denne populære turen hjemmefra!

Fra 347 kr
Vintur til Douro-dalen

Vintur til Douro-dalen

Oppdag de vakre landskapene i Douro-dalen utenfor Porto! Besøk tre forskjellige vingårder og smak fire forskjellige portugisiske viner fra Douro-regionen. Denne heldagsturen må man få med seg under et besøk til Porto. Bestill i dag!

Fra 1012 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn