Edinburgh

Her kan du trygt og enkelt bestille billetter til sightseeingturer i og omkring Edinburgh! Utforsk det skotske høylandet, se Loch Ness og Loch Lomond, besøk historiske slott - som Stirling og Doune slott - besøk Skotlands eldste brenneri og mye mer!

Listetoppen
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Grenselandet & Alnwick Castle

Grenselandet & Alnwick Castle

Bli med på en reise sør over den skotske grensen inn i England. Opplev grenselandets fantastiske landskap, besøk The Holy Island og utforsk Alnwick Castle (inngang ikke inkludert), som er brukt som Galtvort i Harry Potter-filmene. Ikke gå glipp av dette - bestill hjemmefra!

Fra 469 kr
Edinburgh Hop-On Hop-Off

Edinburgh Hop-On Hop-Off

Len deg tilbake og beundre høydepunktene av Edinburghs must-see-steder og severdigheter. Bare hopp på bussen og hopp av igjen, så mange ganger du vil i 24 timer! Besøk Palace og Holyroodhouse, Arthur's Seat og mye mer. Sightseeing har aldri vært så enkelt! Bestill hjemmefra!

Fra 181 kr
Edinburgh Dungeon

Edinburgh Dungeon

Le og hyl i Edinburgh Dungeon, og nyt en unik og spennende attraksjon som tar deg med tilbake til fortidens mest forferdelige tidspunkter. Se, hør, lukt og føl Edinbrghs mørkeste historier i det de kommer til live foran deg. Bestill billetter hjemmefra og slipp køen til billettluka!

Fra 139 kr
Loch Ness & det skotske høylandet

Loch Ness & det skotske høylandet

Nyt den ultimate Skottland-turen og se selv om Loch Ness-uhyret lurer under vannet! Opplev fantastiske utsikter og landskap på denne heldagsturen. Se Glen Cloe, Loch Ness, Fort Wiliam & mer. Inkludert hotelltransfer!

Fra 565 kr
Loch Lomond, høylandet & Stirling Castle

Loch Lomond, høylandet & Stirling Castle

Denne turen har alt - fra storbyer til landsbyer og vidunderlig utsikt. Du får lov til å oppleve det beste av begge verdener, to pulserende byer og det skotske høylandets fredfyldte skjønnhet. Nyt en kort tur i Glasgow, utforsk Loch Lomond, se det vakre skotske høylandet, besøk Stirling og slottet og mye mer! Forhåndsbestill her!

Fra 416 kr
Whiskyopplevelse i høylandet

Whiskyopplevelse i høylandet

Opplev det skotske kulturikonet som er mest verdsatt i hele verdenen - whisky! Besøk Skottlands eldste brenneri, Glenturret Distillery - hjem til "the famous grouse". Nyt et fotostopp på Forth Road og Rail Bridges, og se vakre fosser og skoger på The Hermitage. Bestill billetter hjemmefra!

Fra 433 kr
St Andrews, Fife & Dunfermline Abbey

St Andrews, Fife & Dunfermline Abbey

Bli med på en vakker tur og opplev enestående broer og landsbyer samt Skotlands golfhistorie. Besøk det vakre klosteret Dunfermline Abbey, utforsk den historiske byen St. Andrews, prøv Skottlands beste fish and chips og mye mer! Sikre deg billetter hjemmefra!

Fra 433 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn