Madame Tussauds Hollywood

Madame Tussauds Hollywood

Pris fra 238 kr

Når du går inn i Madame Tussauds Hollywood, ønskes du velkommen på den røde løperen av ingen andre enn Joan Rivers og paparazzien, før du går inn til festen hvor du kan mingle rundt med de heteste kjendisene.

Du kommer til å finne gjenskapte filmsett hvor du kan bli med dine favorittskuespillere på settet til moderne klassikere og nye storfilmer. Du kan til og med kle deg ut med din favorittkarakter mens du blir tatt bilde av med cowboys fra det ville ville vesten, eller sitt bak skranken med en av de mest populære gangsterne i filmhistorien. Sportsfans får muligheten til et flott bilde mens de spiller med en kjent atlet. 

På slutten av reisen din kan du lære hvordan det hele er mulig, med en bak-scenen titt til hvordan de lager de bemerkelsesverdige voksfigurene i den fantastiske verdenen til Madame Tussauds.

Høydepunkter:

- Stjerner på den røde løperen

- Ville ville vesten sett

- Et listeparty

- Moderne klassikere

- Bak scenen til filmproduksjon

- Historen av Madame Tussauds

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv den ut og ta den med til museet.

- Barnebilletter er tilgjengelige for alderen 4-12 år. Barn i alderen 0-3 år er med gratis i følge med en betalende voksen.

Info

Madame Tussauds Hollywood
Madame Tussauds Hollywood er lokalisert ved:
6933 Hollywood Blvd, Hollywood, CA 90028

Madame Tussauds Hollywood
Åpningstider
Åpent daglig kl.10:00. (Stengt på Oscars dag).

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Du kan ta metroen til Hollyeood/ Highline stasjon. Klikk på kartet for parkeringsinformasjon.

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn