Los Angeles

Her finner du mange forskjellige turer og attraksjoner i og rundt Los Angeles. Vi tilbyr sightseeingturer rundt i byen, inngang til LAs utallige fornøyelsesparker, som Universal Studios, Disneyland Resort og Six Flags Magic Mountain. Vi selger også billetter til Madame Tussauds og Warner Brothers Studio. Finn dine sightseeingturer og inngangsbilletter hos Ticmate!

Listetoppen
Svart etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Universal Studios-tur

Universal Studios-tur

Er du klar for en dag med actionfylt underholdning? Da er Universal Studios Hollywood definitivt stedet! Besøket ditt vil være fylt med spennende temaparkturer, show, et ekte filmstudio, i tillegg til Los Angeles beste butikker, restauranter og kinoer.

Fra 1452 kr
Six Flags Magic Mountain

Six Flags Magic Mountain

Bli med oss på en dag med moro og spenning på Six Flags Magic Mountain. Med mer enn 100 turer, er Six Flags Magic Mountain en av L.A.s mest populære familiepark. Parken har noen av Amerikas mest spennende vannsklier og berg- og dalbaner, så det er mer en nok moro for en hel dag.

Fra 950 kr
Madame Tussauds Hollywood

Madame Tussauds Hollywood

På Madame Tussauds Hollywood får du den unike sjansen til å møte dine favoritt filmstjerner, sportsstjerner, popstjerner og Hollywoodikoner - laget av voks. Se gjenskapelsen av gamle filmsett, få tatt et bilde med kjendisene og lær hvordan voksfigurer lages. Skaff billettene dine her.

Fra 238 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn