De beste av Venezia

De beste av Venezia

Pris fra 627 kr

Vår 'Beste av Venezia'-tur er perfekt for folk som kun har begrenset tid i Venezia, men gjerne vil oppleve så mye som mulig. Se de mest kjente stedene i Venezia, inklusiv Markuskirken og Rialto-broen. 

Høydepunkter:
- Lær om Venezias historie og kultur på denne to-timer og 45 minutters gåturen
- Besøk Markuskirken og slipp køen til inngangen
- Få adgang til de kjente terrassene på toppen av Markuskirken
- Nyt en liten turgruppe (max. 20 personer)

Det beste av Venezia
Mens du spaserer gjennom gatene og over plassene i hjertet av Venezia holder den engelsktalende guiden din deg godt underholdt med historier om hvordan Venezia ble bygget, og hvordan det ble til en av verdens eldste republikker. Hør guiden fortelle om Venezias mest kjente innbyggere, festene som har gitt byen navnet sitt og kulturen som har gjort det til en av verdens mest populære destinasjoner. 

Turen starter med en av Venezias største severdigheter - Rialto-broen. Deretter går vi gjennom smale gater og over bittesmå broer til vi kommer inn til hjertet av byen. Du får besøke Marco Polos hus og høre om hvordan han dro til sjøs og kom tilbake og fortalte om historier om Kina og en verden i Østen få hadde sett. Du får også se de livlige plassene Campo SS Giovanni e Paolo og Campo Santa Maria Formosa, Byzantinisk innflytelse, renessansebygninger og moderne strukturer som vitner om en eklektisk historie i byens utvikling. 

Du kommer også til å se Sukkenes Bro på vei til vårt siste og mest imponerende stopp - Markuskirken. Etter å ha beundret Markusplassen, slipper vi den lange køen til kirken og går direkte inn. Med mindre ventetid utenfor har vi mer tid til å beundre de vakre ferskomaleriene inne i kirken. Turen inkluderer også en tur opp på Markuskirkens famøse terrasser. Fra terrasserne, som sjeldent er inkludert i turer, får du en enestående utsikt over plassen og rik mulighet til å ta bilder. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du en e-billett via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen.

Hvor starter turen?
Turen starer foran bronsestatuen av en mann i Campo S. Bortolomio, på San Marco-siden av Rialto-broen. 

Hvor lenge varer turen?
Turen varer 2 timer og 45 minutter.

Er det en kleskode?
Ja, for å besøke religiøse steder må du oppfylle en striks kleskode. Kne og skuldre skal være dekket på både menn og kvinner. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige, hvis du blir nektet inngang pga. upassende påkledning. 

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelige for barn melllom 0-14 år.

Viktig informasjon:
- Unngå vennligst å medbringe store vesker, en tripod eller ryggsekker, da disse skal sjekkes inn som bagasje i Markuskirken og du derfor vil gå glipp av en stor del av turen. 
- Turen ender ved Rialto-broen.
- Du kommer til å gå en del på tiren og det er mange trinn opp til terassene i Markuskirken, så det anbefales at du har behagelig fottøy på. 
- Vi er desverre ikke i stand til å hjelpe folk i kjørestol eller folk med barnevogner eller klappvogner på denne turen. 
- Fotografering er tillatt på det meste av turen, man må imidlertid ikke fotografere i Markuskirken. 
- Noen steder er det ikke skygge, så vi anbefaler at du tar med hatt, solkrem og en flaske vann, hvis det er varmt.

Info

De beste av Venezia
Turen starer foran bronsestatuen av en mann i Campo S. Bortolomio, på San Marco-siden av Rialto-broen. 

De beste av Venezia
Åpningstider
Turen gjennomføres fra april til november. Sjekk kalenderen for datoer og tider. 

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Klikk på kartet under for å se hvor møtestedet er: 

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn