San Francisco

På dette nettstedet vil du finne alle mulige tur og attraksjon i og rundt San Francisco. Vi tilbyr sightseeingturer rundt i byen, dagsturer til Muir Woods, Yosemite nasjonalpark og vindistriktet samt billetter til Alcatraz, de røde Hop-On Hop-Off-bussene og mye, mye mer. Bestill alle billetter online hos Ticmate!

Listetoppen
Svart etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Golden Gate Bridge til Sansalito sykkeltur

Golden Gate Bridge til Sansalito sykkeltur

Golden Gate Bridge til Sansalito sykkeltur tar deg med på ditt livs tur! Turen starter på Fisherman`s Wharf, og herfra vil turguiden ta deg med på en reise langs kystlinjen for å se sjøløver, delfiner, militære fort, bølge og vind organer og noen av San Franciscos vakreste nabolag. Book turen din her!

Fra 503 kr
Skog & vin deluxe tur

Skog & vin deluxe tur

Vår skog & vin deluxe tur er en flott måte å se to av de mest populære severdigheter i San Francisco. Om morgenen får du oppleve de spektakulære redwood sequinoa trærne i Muir Woods. Om ettermiddagen kan du slappe av og smake noen herlige viner mens turguiden introduserer deg for det vakre vinlandet.

Fra 1087 kr
Hopp-på-hopp-av tur + Alcatraz

Hopp-på-hopp-av tur + Alcatraz

Denne 4-i-1 hopp på-hopp av pakken er den ultimate sightseeing opplevelse i San Francisco. Den gir deg adgang til fire forskjellige turer, slik at du kan oppleve Downtown San Francisco, Golden gate Bridge & Sausalito og Golden Gate Park med ubegrenset hopp på-hopp av bruk i 72 timer. Denne 3-dagers pakken inkluderer også ett besøk til den berømte Alcatrazøya!

Fra 1005 kr
Byens insider tur & Alcatraz

Byens insider tur & Alcatraz

Start dagen din med ett besøk til berømte Alcatraz øy. På ettermiddagen vil guiden din ta den med på byens insider tur, hvor du får gå stier som er mindre travle og opplev San Francisco fra ett lokalt perspektiv. Turen inkluderer mange av San Franciscos høydepunkter! Book nå.

Fra 1023 kr
Halvdagstur til vinlandet

Halvdagstur til vinlandet

Denne halvdagsturen til vinlandet til Sonoma Valley i Calefornias vakre vinregion er den perfekte kombinasjon av vinsmaking i noen av de beste vingårdene, og de utrolige utsiktene fra det billedlige Sonoma. Book billettene dine i dag og forbered deg på en tur som du aldri glemmer!

Fra 731 kr
Heldagstur til vinlandet

Heldagstur til vinlandet

Denne heldagsturen til vinlandet tar deg med til det beste av Californias vinregion, Napa Valley. Napa Valley ligger omtrent 50 miles nord for San Francisco og er kjent som Nord Amerikas beste regioner for vinproduksjon. Turen inkluderer ett besøk til 3-5 forskjelige typer vinprodusenter i Napa Valley - fra masseproduksjon til mindre boutiqer. Kjøp billettene din her.

Fra 840 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn