Madrid

Opplev Madrid, den vakre hovedstad i Spania! Kjøp din inngangsbillett til Prado museum, billetter til forskjellige flamencoshow, sightseeingturer med buss eller segway og billetter til fotballkamper med Real Madrid og Atletico Madrid på Bernabeu stadion. 

Listetoppen
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Bernabéu Stadion

Bernabéu Stadion

Real Madrid’s stadion; “Estadio Santiago Bernabéu” er virkelig imponerende med sin kapasitet til å ta imot 80.000 tilskuere. Bestill dine billetter til tour of Estadio Santiago Bernabéu her!

Fra 213 kr
Hop on Hop off Madrid City Tour

Hop on Hop off Madrid City Tour

4.0
(1)

Hopp-av Hopp-på sightseeing i Madrid er en enkel og forenelig måte å se alt Madrid har å by på, i ditt eget tempo. Bestill dine billetter til Hopp-av Hopp-på sightseeing i Madrid her!

Fra 224 kr
Guided tour to the Royal Palace

Guided tour to the Royal Palace

The Royal Palace is an absolute must-see when you're visiting Madrid. The beautiful castle is one of the best preserved castles in Europe and is well-worth exploring. Enjoy an 1.5 guided tour together with your knowledgable guide, book here!

Fra 372 kr
Madrid Sightseeing og Bernabéu Stadion Tur

Madrid Sightseeing og Bernabéu Stadion Tur

Real Madrid’s Stadion; “Estadio Santiago Bernabéu” er virkelig imponerende med sin kapasitet til å ta imot 80.000 tilskuere. Billetter til Madrid Sightseeing and tour of Estadio Santiago Bernabéu kan bestilles her!

Fra 500 kr
Heldagstur til Avila & Segovia

Heldagstur til Avila & Segovia

Nyt en fascinerende heldagstur til Avila og Segovia sammen med en lokal guide. De to byene er rike på historie og absolutt verdt et besøk når du er i Madrid. Utforsk det eldste, intakte befestede komplekset i Avila, og Spanias vakreste slott i Segovia. Bestill turen med eller uten lunsj.

Fra 627 kr
Prado-museet : Hopp over køen

Prado-museet : Hopp over køen

4.0
(1)

Bestill billetter til det verdensberømte Prado-museet i Madrid, og hopp over køen! Køen til Prado-museet er ofte veldig lang, spar tid og bestill billettene dine her!

Fra 372 kr
Madrid Sykkel Sightseeing

Madrid Sykkel Sightseeing

Hvorfor ikke se Madrid fra en sykkel? Bli med på vår Madrid Sykkel Sightseeing tur og opplev Madrid på en unik og annerledes måte. Bestill dine billetter til Madrid Sykkel tur her!

Fra 234 kr
Madrid Sightseeing Tur

Madrid Sightseeing Tur

Madrid Panorama Sighseeing tur er en av de hyggeligste måtene å se Madrid på. Madrid Sighseeing tur foregår med buss og vandring til fots, du kan bastille dine billetter her!

Fra 287 kr
Toledo Heldagstur

Toledo Heldagstur

Hvorfor ikke bli med oss på en full dagstur til Toledo, en av de vakreste byene i verden. På denne guidede turen vil du se og lære alt om byen Toledo!

Fra 574 kr
Madrid Segway Tur

Madrid Segway Tur

Å se Madrid fra en Segway må være den morsomste måten å gjøre en sightseeing tur på Det er ikke bare gøy, du vil også se mye av byen og lære mye om Madrid. Bestill dine billetter til Madrid sightseeing tur her!

Fra 372 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn