Firenze

Her vil du finne alle mulige turer og attraksjoner i og rundt Firenze. Vi tilbyr sightseeingturer rundt i byen til fots, på sykkel eller på segway. Vi tilbyr også dagsturer til Pisa, vindistriktet Chianti og mange andre spennende områder i Toscana. Bestill alle billetter på nettet hos Ticmate!

Listetoppen
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Fiorentina

Fiorentina vs. Borussia Monchengladbach Europe League

TOR, 23 FEB 2017, at Stadio Artemio Franchi

Fra 340 kr
Fiorentina

Fiorentina vs. Udinese

LØR, 11 FEB 2017, at Stadio Artemio Franchi

Fra 340 kr
Fiorentina

Fiorentina vs. Bologna

LØR, 01 APR 2017 eller SØN, 02 APR 2017, at Stadio Artemio Franchi

Fra 499 kr
Rundvisning i domkirken

Rundvisning i domkirken

Bli med på en fascinerende tur av historien til domkirken og de italienske renessansegigantene Brunelleschi og Giotto. Duomo-katedralen er den travleste og mest populære attraksjonen i Firenze. Denne turen starter ved å gå i domkirken med slipp-køen-billett! Bestill turen din i dag!

Fra 389 kr
Firenzes høydepunkter

Firenzes høydepunkter

Denne turen er den perfekte introduksjonen til en av Europas vakreste byer, kjent for sin renessanse- og barokkkunst og arkitektur. Den morsomme og informative guiden tar deg med på en gåtur i hjertet av Firenze. Bestill din tur allerede i dag!

Fra 260 kr
Tur til Uffizi-galleriet

Tur til Uffizi-galleriet

Uffizi-galleriet er utvilsomt den største attraksjonen i hele Firenze! Det utrolige kunstgalleriet er kjent for å huse vakre malerier av de største kunstnere fra den italienske renessansen og barokken. På denne turen får du se de aller beste kunstverk noensinne laget i en av de vakreste byene i verden. Sørg for å bestille i god tid.

Fra 389 kr
Fiorentina

Fiorentina vs. Empoli

LØR, 15 APR 2017 eller SØN, 16 APR 2017, at Stadio Artemio Franchi

Fra 499 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn