Transport

Billetter til transport i Europa, USA og resten av verden! Book din flyplasstransport i London, New York, Paris, Barcelona, Madrid, Berlin, San Francisco, Los Angeles og mange flere byer rundt om i verden. Billetter til transport og flyplasstransport rundt om i verden - sikker online booking her!

Billetter til Transport

Atatürk flyplasstransport

Atatürk flyplasstransport

Reise til Istanbuls flyplass Atatürk? Slipp stresset med offentlig transport og la oss kjøre deg til hotellet ditt med stil. Vår sjåfør møter deg på flyplassen og tar deg med til hotellet ditt. Book din transport her.

Fra 604 kr
Orlando flyplasstransfer

Orlando flyplasstransfer

Prøv vår raske og pålitelige flyplasstransfer og unngå besværet med å prøve å få tak i en taxi eller forstå et fremmed offenlig transportsystem! Vår service er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uka. Bestill din transfer hjemmefra!

Fra 159 kr
München Flybuss

München Flybuss

Få din buss transfer fra flyplassen i München og kom enkelt og trygt inn i München by. Bestill billettene dine til München flyplass transfer her!

Fra 117 kr
CDG Privat flyplasstransport.

CDG Privat flyplasstransport.

Charles de Gaulle er en av verdens travleste flyplasser, så kunne det ikke vært fint å unngå alt stresset og bli møtt av din egen private sjåfør som holder et skilt med navnet ditt på, og tar deg rett til hotellet ditt i Paris? Book din Charles de Gaulle flyplasstransport her.

Fra 1006 kr
El Prat Privat Flyplasstransport

El Prat Privat Flyplasstransport

Book din egne private sjåfør til å bringe deg fra El Prat flyplass til ditt hotell i Barcelona, og ankom komfortabelt og med stil. Bestill din flyplasstransport her.

Barajas Flyplass Privat Transport

Barajas Flyplass Privat Transport

Med vår flyplasstransport service fra Barajas flyplass til ditt hotell blir din transport enkel og grei. Book en bil her på FlyplassTransfer.no for å hente deg på Barajas flyplass og tar deg direkte til hotellet ditt i Madrid. Det er enkelt og ofte billigere enn en taxi!

Vaclav Havel Privat Flyplasstransport

Vaclav Havel Privat Flyplasstransport

La oss hente deg på Vaclav Havel flyplass i en av våre flotte BMWer, og bringe deg til hotellet ditt i Praha.Du trenger bare å lene deg tilbake, nyte den problemfrie turen og ankom hotellet med stil. Bestill din private BMW flyplasstransport her.

Wien Privat Flyplasstransport

Wien Privat Flyplasstransport

Kom deg fra Wien flyplass til ditt hotell i Wien uten stresset med offentlig transport eller å finne en taxi. Book din private flyplasstransport her og bli hentet av din egen private sjåfør, som tar deg direkte til hotellet ditt, slik at ferien din kan begynne med en gang.

Fiumicino Privat Flyplasstransport

Fiumicino Privat Flyplasstransport

3.7
(3)

Bestill din private transfer fra Fiumicino lufthavn til hotellet i Roma. Det er enkelt og praktisk, så hvorfor bry seg med å prøve å få en taxi eller finne den rette toglinja? Bare len deg tilbake og nyt turen, vår profesjonelle sjåfør tar seg av resten.

Fra 720 kr
Gatwick Airport Train

Gatwick Airport Train

4.0
(2)

Reis inn til London by fra Gatwick lufthavn med Thameslink-tog! Dette er et billig alternativ til Express-toget. Med våre forhåndsbestilte billetter slipper du køen til billettautomaten og går direkte på toget. Reisen varer ca. 1 time.

Fra 124 kr
Vaclav Havel Delt Flyplasstransport

Vaclav Havel Delt Flyplasstransport

Få billig flyplasstransport fra Vaclav Havel flyplass og ankom enkelt og trygt til ditt hotell i Praha. Book ett sete i en delt minivan nå. Det er billig og enkelt!

Privattransport fra New York flyplass

Privattransport fra New York flyplass

Her kan du bestille privattranssport fra flyplassen i New York, og ankomme Manhattan i en av våre luksuriøse sedaner eller vans . Dette er et flott og eksklusivt alternativ til våre andre populære transportmuligheter. Bestill din privattransport fra flyplassen i New York her!

Fra 915 kr
Ciampino Privat Flyplasstransport

Ciampino Privat Flyplasstransport

Unngå å stresse med offentlig transport eller sløse tid på å finne en ledig taxi. La oss plukke deg opp på Ciampino lufthavn og bringe deg trygt og raskt fram til hotellet i Roma. Det er bare å lene seg tilbake og nyt turen.

Fra 720 kr
JFK Flyplasstransport

JFK Flyplasstransport

Prøv vår pålitelige og økonomiske felles flyplasstrasfer mellom JFK Airport og hotellet ditt på Manhattan. Vår felles transfer er enkel å bruke og ofte billigere enn å ta en taxi. Bestill på forhånd og spar tid!

Fra 193 kr
Newark Flyplasstransport New York

Newark Flyplasstransport New York

3.7
(3)

Vår billige flyplasstransfer tar deg fra Newark Lufthavn til hotellet på Manhattan. Ikke kast bort tid på å kapre en taxi! Bestill transport til flyplassen og ankom hotellet uten problemer.

Fra 188 kr
LaGuardia Flyplasstransport New York

LaGuardia Flyplasstransport New York

Bestill delt flyplasstransfer og unngå dyre drosjer eller komplisert offentlig transport. La oss i stedet plukke deg opp på LaGuardia flyplass i en av våre minivans og kjøre deg til hotellet på Manhattan. Det er som oftest billigere enn å ta taxi!

Fra 173 kr
Privat flyplasstransfer JFK

Privat flyplasstransfer JFK

4.0
(1)

Reis fra JFK flyplassen til hotellet på Manhattan - enkelt og problemfritt. Våre private flyplasstransfer tilbyr deg god komfort og tar deg med rett til hotellet - og tilbake igjen. Bestill din transfer her!

Fra 1141 kr
Privat flyplasstransfer Newark

Privat flyplasstransfer Newark

Ikke kast bort de dyrebare New York-minuttene på å prøve å kapre en taxi. Bestill din private flyplasstransport fra Newark Lufthavn til hotellet på Manhattan og ankom hotellet med stil.

Fra 1205 kr
Privat flyplasstransfer LGA

Privat flyplasstransfer LGA

Forhåndsbestill transport til flyplassen her og la oss plukke deg opp på LaGuardia Airport og ta deg til ditt Manhattan-baserte hotell. Reis med din egen private sjåfør! Våre priser inkluderer skatter, bompenger og tips.

Fra 915 kr
London Gatwick National Express Coach

London Gatwick National Express Coach

Den billigste måten å reise fraGatwick Airport til sentrale London er med London Gatwick National Express Coach. Det er enkelt og komfortabelt! Kjøp din Gatwick National Express Coach-billett her.

Fra 96 kr
Stansted National Express Coach

Stansted National Express Coach

Hopp på en moderne, rask og frekvent luksus-skyttel buss-tjenestene og reis fra Stanstead Airport til tre forskjellige punkter i sentrale London raskt og rimelig. Det er det billigste alternativet fra Stanstead til London! Bestill på nett!

Fra 120 kr
Luton Airport Thameslink

Luton Airport Thameslink

Reis til og fra Luton Airport med Govia Thameslink-toget til sentrale London på rundt 45 minutter. Gå av på en av fem stasjoner i sentrale London. Kjøp din billett til Luton flytog her!

Fra 195 kr
Luton National Express Coach

Luton National Express Coach

Bestill din billett til National Express skyttel-flyplass transport og kom deg inn til London billig og raskt! Velg mellom rute A1 mellom Luton Airport og London Victoria Coach stasjon eller med rute A2 mellom Luton Airport og Paddington Station. Bussene kjører med jevnlige avganger hver time og reisetiden er omtrent 75 minutter. Det er det billigste alternativet fra Luton til ...

Fra 144 kr
Paris-hefte med 10 enkeltbilletter

Paris-hefte med 10 enkeltbilletter

Dette heftet med 10 enkeltbilletter, også kalt 'Carnet' gir deg 10 enkeltreiser på Paris' undergrunnsbane (metro), bussene eller trikken innen sonene1-3, og RER-togene innen sone 1 kun (indre Paris) i tillegg til Montmartre-banen. Reis raskere og enklere rundt i Paris!

Fra 189 kr
Paris Visite Travel Card

Paris Visite Travel Card

Buy your Paris Visite Travel Card from home and enjoy unlimited travel with Paris public transport system! The card gives you access to the metro (Paris underground system), the RER (fast trains between major stations and the suburbs), the Ile-de-France bus lines (RATP and Optile) and the Montmartre funicular.

Fra 328 kr
New York flyplass Transport

New York flyplass Transport

3.8
(9)

Bestill din New York flyplasstransport mellom JFK flyplass, Newark flyplass eller La Guardia flyplass til Manhattan. Her kan du bestille din delte flyplasstransport i minibuss. Book din New York flyplasstransport her!

Fra 173 kr
Visitor Oyster Card

Visitor Oyster Card

4.5
(31)

Et Oyster Card lar deg kjøre ubgrenset med undergrunn og busser i alle soner i London, og det er det beste og billigste transportkortet! Kortet er upersonlig og kan brukes av flere! Barn under 11 år reiser gratis.

Fra 196 kr
Travelcards

Travelcards

4.6
(18)

Et Travelcard er et bra og billig transportkort som lar deg kjøre ubegrenset med Londons undergrunn og røde busser i en hel uke! Du trenger ikke bekymre deg for annet enn hvor du vil hen. Bestill ditt Travelcard på nett og få det sendt hjem til deg!

Fra 416 kr
Gatwick Express

Gatwick Express

4.3
(141)

Ta Gatwick-ekspressen fra Gatwick lufthavn til sentrum av London! Bestill billetter hjemmefra og hopp direkte på toget. Reisen tar omtrent 35 minutter.

Fra 227 kr
Heathrow Express

Heathrow Express

4.4
(33)

Reis fra Heathrow lufthavn til Paddington St. i London sentrum helt problemfritt med forhåndsbestilte billetter! Bestill billettene dine til Heathrow-ekspressen på nettet og få dem sendt direkte til innboksen din, skriv dem ut og hopp på første tog når du er på flyplassen. Enklere blir det ikke!

Fra 265 kr
Stansted Express

Stansted Express

4.5
(17)

Reis inn til London frra Stansted lufthavn raskt og enkelt med Stansted-ekspressen. Reisen tar bare 45 minutter. Bestill togbilletten til Stansted-ekspressen hjemmefra og hopp rett på toget som går mellom flyplassen og Liverpool Street Station!

Fra 196 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlekurv