Søk billetter

Lignende kategorier

Fulham FC

Fulham FC er nok ikke så berømt som Arsenal og Chelsea, men er likevel en klubb som spilte mange år i strekk i Premier League, noe som er ensbetydende med spill og fight av høy klasse. Det er alltid en fornøyelse å se Fulham spille hjemme på Craven Cottage i London, og det er alltid en fantastisk stemning der. Fulham FC ble grunnlagt i 1896 og spiller som sagt på Craven Cottage, hvor der er plass til rundt 23.000 tilskuere. En fordel for deg som kunde er at billettprisene ikke er så høye for Fulham FC som for Arsenal og Chelsea, fordi Fulham som klubb ikke er like berømt. Så hos Fulham FC kan du oppleve den fantastiske stemningen som alltid finnes når det spilles Premier League-kamp til en pris som er langt under hva det koster å se f.eks. Arsenal eller Chelsea. 

Ticmate veldedighet

Fulham FC

Om du vil oppleve fotball i verdensklasse, da har du kommet rett! Kjenn spenningen på kroppen når du ser Fulham denne sesongen, enten på Craven Cottage eller på bortebane. Om det er Premier League, FA-cupen eller Champions League, vi har dem alle!

Klikk på ”LES MER” for at få mer info om den aktuelle kampen eller klikk på ”BESTILL” hvis du ønsker å bestille billetter til den valgte kampen med Fulham FC på Craven Cottage med en gang.