Other Desert Cities

Other Desert Cities

Booth Theatre

Pris fra 1402 kr

Se Other Desert Cities på Broadway i New York. Other Desert Cities er et stykke om familieproblemer. Bestill billetter til Other Desert Cities på Broadway her!

Brooke kommer hjem til jul etter års fravær. Hun sier at hun er ved å gi ut sine memoarer som avslører en tragisk familiehistorie som ingen vil være bekjent av...

I rollene finner vi flere kjente skuespillere som Rachel Griffiths (Brothers and sisters) Stockard Channing (Grease, The West Wing) og Judith Light (Who’s the boss).  

NB: Når du bestiller billetter til en teater i New York vil du alltid få de beste plassene som er tilgjengelig på det tidspunktet du bestiller. Vi har ingen innflytelse på nøyaktig hvilket sete eller rad nummer, da dette utelukkende bestemmes av teateret ut ifra hvilke plasser som er tilgjengelig. Innen 36 timer etter at du har mottatt din første booking bekreftelse, mottar du en bekreftelse som viser de eksakte passnumrene! Disse kan ikke byttes eller endres da de er de beste plassene som var tilgjengelige på bestillingstidspunktet.

Info


Booth Theatre
222 West 45th Street
New York
NY
US

Spilletid:
2 h 15 min

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Directions
Take the subway to 50th St. Station

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn