Venezia VIP-tur

Venezia VIP-tur

Pris fra 1382 kr

Se alle Venezias topp severdigheter på den mest eksklusive måten med vår Venezia VIP-tur, som kombinerer de to turene 'Rundvisning på Dogepalasset' og 'Det beste av Venezia', inklusiv en tur med vanntaxi. 

Turen til Dogepalasset er begrenset til kun en håndfull heldige grupper per dag og blir utsolgt på forhånd, så sørg for å bestille plass på denne turen i god tid!

Høydepunkter:
- 8 timer guidet tur i vakre Venezia
- Spar ved å booke denne pakketuren i stedet for at bestile 'Det beste av Venezia' og 'Rundvisning på Dogepalasset' seperat
- Se områder av Dogepalasset som normalt ikke er åpent for offentligheten, som Casanovas celle og torturkammeret
- Opplev alle Venezias høydepunkter, bl.a. Markuskirken og Dogepalasset
- Garantert liten turgruppe på maks. 10 på 'Det beste av Venezia'-turen

Se alle høydepunktene i vakre Venezia
Dagen vår starter ved Dogepalasset. Dogepalasset rommer det beste og det verste av Venezias historie - fra kjempemessige malerier av Tintoretto og Veronese til fangehullet, hvor fanger beskyldt for forræderi ble holdt fanget av det fryktede hemmelige politiet. Å gå i korridorerne i hertugens palass er å forstå republikken Venezia på godt og på ondt. Rundvisningen på palasset kombinerer et guidet besøk med tid på egen hånd i hertugens kamre, så du kan få mest mulig ut av turen. 

Etter guiden din har sagt farvel får du muligheten for å gå over Sukkenes bro, som har fått navnet sitt på grunn av fangene som har gått over den til cellene sine på den andre siden. Mens de har sett på vakre Venezia for siste gang har de ikke kunne annet enn å sukke. Guiden etterlater deg inne i Dogepalasset, så du selv kan krysse over til det nye fengslet fra 1600-tallet. 

Etter en kort lunsjpause (lunsj er ikke inkludert i prisen), er det tid til 'Det beste av Venezi'-delen av turen. På kun en ettermiddag tar vi deg med rundt og ser Venezias høydepunkter og noen av de mindre kjente skattene. Med bruk av våre slipp-køen-innganger tar vi deg forbi de lange køene, så du kan få det meste ut av hvert sekund i Venezia. 

Denne delen av turen starter ved den Store Kanalen, byens hovedvannvei, som snor seg forbi ikke mindre enn 50 palasser, seks kirker og to utendørsmarkeder. Vi hopper på en vanntaxi, fra hvor vi ser alle disse imponerende stedene. Tilbake på land dra vi på en spennende tur forbi Marco Polos hus og de livlige plassene Campo SS Giovanni e Paolo og Campo San Luca. Vi får se Gioldoni teateret (utefra), Venezias mindre kjente operahus. Vi får naturligvis også se Rialto-broen, som er manges favoritt. 

Etterpå vender vi snuten mod Venezias største plass - Markusplassen, hvor vi besøker den imponerende Markuskirken. Inkludert i prisen tur er særlige billetter til terrassene oppe på tredje etasje av Markuskirken. Her oppe får du oppleve den spetakulære utsikten over plassen. Turen ender ved Markuskirken. 

Turen foregår på engelsk.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du en e-billett via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen.

Hvor starter turen?
Turen starer ved siden av Ponte della Paglia, broen med utsikt over Ponte dei Sospiri (Sukkenes bro), foran dogepalasset. Vær der 15 minutter før turen starter. 

Hvor lenge varer turen?
Turen varer 8 timer.

Er det en kleskode?
Ja, for å besøke religiøse steder må du oppfylle en striks kleskode. Kne og skuldre skal være dekket på både menn og kvinner. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige, hvis du blir nektet inngang pga. upassende påkledning. 

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelige for barn melllom 6-14 år. Det er gratis for barn under 6 år ifølge med en betalende voksen. 

Viktig informasjon:
- Turen til Dogepalasset ender kl. 10.15 foran Dogepalasset. Det beste av Venezia-turen ender omkring kl. 17 ved Markuskirken.
- Det er pause mellom kl. 10:15 og 13:43. Du skal selv finne vei til møtestedet til Det beste av Venezia-turen kl. 13:45.
- Unngå vennligst å medbringe store vesker, en tripod eller ryggsekker, da disse skal sjekkes inn som bagasje i Markuskirken og du derfor vil gå glipp av en stor del av turen.
- Turen ender ved Rialto-broen.
- Du kommer til å gå en del på tiren og det er mange trinn opp til terassene i Markuskirken, så det anbefales at du har behagelig fottøy på.
- Vi er desverre ikke i stand til å hjelpe folk i kjørestol eller folk med barnevogner eller klappvogner på denne turen.
- Fotografering er tillatt på det meste av turen, man må imidlertid ikke fotografere i Markuskirken.
- Noen steder er det ikke skygge, så vi anbefaler at du tar med hatt, solkrem og en flaske vann, hvis det er varmt.

 

Info

Venezia VIP-tur
Møtestedet er ved siden av Ponte della Paglia, broen med utsikt over Ponte dei Sospiri (Sukkenes bro), foran dogepalasset.

Venezia VIP-tur
Åpningstider
Turen gjennomføres mandag, tirsdag, torsdag, lørdag & søndag kl. 9:00 og mandag og torsdag kl 8:30 (april - oktober). 

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Klikk på kartet under for å se hvor møtestedet er:

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn