Kveldstur med gondol

Kveldstur med gondol

Pris fra 705 kr

Hvis du synes at Venezia er romantisk om dagen, så vent til du opplever byen om kvelden. På denne turen får du besøke severdigheter og steder som man ikke ser på de klassiske turene, og høre historier om hva som gir Venezia sin særlige sjarme. 

Hvis du kom til Venezia med bilder i hodet av små smale gater med hus side om side, hvor vasketøyet henger over kanalene, så er dette turen for dig. Vi har skrudd helt opp for romantikken og er klar til å vise deg en annen side av byen. 

Høydepunkter:
- 2 t 25 min. rundvisning i Venezia om kvelden
- Slapp av med en gondoltur med en ekte lokal gondolfører
- Maks 6 personer per gondol
- Alt er arrangert, så du kan slappe av og nyte turen på vannet
- Garantert liten turgruppe på maks. 24 personer

Dra på kveldstur i Venezia
Bli med guiden gjennom de stille gatene og plassene i Venezia - de er nesten ikke til å kjenne nå som de fleste turistene er tilbake på fastlandet. Mens dere går forteller guiden deg spennende historier om Ca'Dario, det forbannede (og muligens hjemsøkte) huset, hvis eiere døde i utide og oftest under mistenkelige omstendigheter. 

Utover historier om lokale legender får du også høre om kjente personligheder. Du får se Harry's Bar på den andre siden av kanalen, hvor Ernest Hemmingway pleide å slappe av etter en lang dag med skriverier. Du får også se Peggy Guggenheims hus, arvingen som mistet faren sin til Titanic og senere oppbygget en av verdens mest interessante kunstsamlinger. Noensinne hørt om Othello? Du får se huset hvor Desdemona vissstnok bodde før historien hennes ble transkribert av en italiensk forfatter og senere stjålet av en mann ved navn William Shakespeare. 

Turen ender på en søt note med en gondoltur nedover de mer stille kanalene i Venezia. Slapp av mens gondolføreren i sin ikoniske stripete trøye seiler langs vannveien særlig bygget til disse båtene. Hver gondol har kun plass til seks personer i hver, så turen din er fredelig og intim. 

Turen foregår på engelsk.  

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du en e-billett via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen.

Hvor starter turen?
Turen starter foran Accademia di Belle Arti (Venezias akademi for kunst) i hvit marmor. Vær der 15 minutter før turen starter. 

Hvor lenge varer turen?
Turen varer 2 timer og ett kvarter.

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelige for barn melllom 0-14 år. 

Viktig informasjon:
- Turen ender på Santa Maria del Giglio Gondola i Campiello Traghetto i nærheten av Gritti Palace hotel på San Marco-siden.
- Vi er desverre ikke i stand til å hjelpe folk i rullestol eller folk med barnevogner eller klappvogner på denne turen.
- Merk vennligst at gondolturen ikke kan gjennomføres i kraftigt regnvær eller annet uvær. 

Info

Kveldstur med gondol
Møtestedet er foran Venezias kunstakademi i hvit marmor. 
Dorsoduro, 423
30123 Venezia

Kveldstur med gondol
Åpningstider
Turen gjennomføres tirsdag, onsdag, fredag & lørdag kl. 18:30 (1. april - 24. oktober)

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Klikk på kartet under for å se hvor møtestedet er:

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn