Grønn moské & Bursa tur

Grønn moské & Bursa tur

Pris fra 894 kr

Bli med oss på en heldagstur til den grønne Bursa, som den tyrkiske byen er kalt på grunn av dens omkringliggende skog. På denne turen vil du besøke den store moskeen, den grønne moské og mausoleum og opplev silkemarkedet i den store bazar.

Turen starter med ferge, hvorfra du kan nyte det vakre landskap glide forbi. Deretter kjører vi til Bursa, den tidligere osmanske hovedstad.  Her kan du nyte en smakfull "Kebap av Alexander den store" til lunsj.

Etter lunsj besøker vi den store moské (også kjent som Ulucami), den grønne moské, og den grønne mausoleum (kun fra utsiden) og det gamle silkemarkedet i den store bazar.

Deretter kjører vi til det 600 år gamle İnkaya platantreet, som skaper grunnlaget for en av de eldste landsbyer i Bursa, grunnlagt av osmanene. På veien til Mount Uludağ tar vi en kaffepause. Fjellet er også kjent som det legendariske Mount Olympos, stedet hvor gudene overvåket den trojanske krig. Her får du en nydelig utsikt over byen.

Varighet: 13 timer fra kl.09.00 til kl.22.05

Turen inkluderer følgende høydepunkter:

- Den grønne moské (Yesil moské) & den grønne mausoleum

- Silkemarkedet

- Mount Uludağ

Inkludert i billettprisen: Rundtur transport fra/til sentrale hoteller i Istanbul, inngang til den grønne moské og mausoleum, lunsj og en kunnskapsrik guide.

Viktig informasjon:

- Rett etter bookingen din er fullført, vil du motta en e-billett på mail. Vennligst print ut billetten din og ta den med på turen.

- Det er gratis transport til/fra sentrale hoteller i nærheten av Taksim Sq., Sultanhamet og Aksaray. Før du kan fullføre bookingen din, vil du bli bedt om å oppgi navnet på hotellet ditt, slik at vi kan arrangere transport. Hvis du bor på et hotell i nærheten av flyplassen eller på et hotell på den asiatiske side av Istanbul, kan det hende at det blir lagt til ett transport-gebyr, eller du blir bedt om å møte opp på en tur-start adresse sentralt i Istanbul. Før du kan fullføre bookingen din, vil du bli bedt om å gi oss navnet på hotellet ditt, slik at vi kan arrangere din transport.

- Turen starter kl.09.00, men siden du blir hentet på hotellet ditt, ber vi deg vennligst om å ringe vår turoperatør ca. 24 timer på forhånd, sånn at du kan få et eksakt tidspunkt for henting for å unngå venting i hotellets lobby. Telefonnummeret vil stå tydelig i din voucher/e-billett som vi sender til deg.

- Barnebilletter er gyldige fra 3-7 år. Barn fra 0-2 år er med gratis, i følge med en betalende voksen.

- Turen er på engelsk.

- Forhåndsbestilt reservasjon er påkrevd

- Denne turen har ett krav om minimum seks påmeldte gjester. Du kan booke for færre, men hvis kravet ikke oppfylles, er det mulig at turens dato endres. I det mist sannsynlige tilfellet at turen skulle kanselleres grunnet for få gjester, vil turen refunderes.

Info

Grønn moské & Bursa tur
Det er gratis transport inkludert fra/til sentrale hoteller i Istanbul.

Grønn moské & Bursa tur
Åpningstider
Varighet: 13 timer fra kl.09.00-22.00

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Når turen er ferdig, vil du bringes tilbake til ditt hotell.

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn