Ettermiddagstur i Vatikanet

Ettermiddagstur i Vatikanet

Pris fra 516 kr

Vår ettermiddagstur til Vatikanet er den beste måten å se alt Vatikanet har å by på sammen med en kunnskapsrik guide. Bestill billetter hjemmefra og slipp de lange køene i Vatikanet!

Høydepunkter:
- Nyt en 2-times guidet tur i Vatikanstaten
- Utforsk de verdenskjente Vatikanmuseene
- Lær om Vatikanet fra en engasjert guide
- Opplev det fantastiske sixtinske kapell
- Besøk Peterskirken på egen hånd etter turen

Guidet tur til Vatikanet
Vår morgentur til Vatikanet dekker alle de store høydepunktene i Vatikanmuseenes store kunstsamlinger.

Den engelsktalende guiden viser dere rundt i enorme museum og sørger for at du får mest mulig ut av tiden din i Vatikanet. Guidene på våre turer til Vatikanet er svært godt likt og de får mye ros av gjestene våre.

Blant annet får du se og høre mer om Rafaels stanser, Cortile del Belvedere og, selvfølgelig, det sixtinske kapell.

Etter at dere forlater Det sixtinske kapell, som er siste stopp på turen, har du adgang til Peterskirken. Du kan utforske den flotte kirken på egen hånd så lenge du vil!

Vi tilbyr også samme tur om morgenen - Morgentur i Vatikanet. Hvis du også har lyst på en guidet omvisning i katakombene og Peterskirken, så prøv vår tur til Vatikanmuseet, katakombene og Peterskirken!
Turen foregår på engelsk.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen. 

Hvor begynner omvisningen?
Turen starter ved kontoret til When In Rome Tours. Adressen står på e-billetten. Vær der 30 minutter før turen starter.

Hvor slutter omvisningen?
Turen avsluttes ved Peterskirken.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer ca. 2 time.

Er det kleskode?
Ja, det er en streng kleskode i Vatikanet. Skuldre og knær på både kvinner og menn må være dekket til. Sandaler anses som passende.

Er det barnebilletter?
Nei, men turen er gratis for barn under 7 år i følge med en betalende voksen.

Viktig informasjon:
- Du slipper alle offisielle køer, som ofte kan være svært lange, med ventetid i opptil flere timer. Men på enkelte dager som offentlige helligdager, helger og religiøse helligdager kan det oppstå køer utover det normale. Dette kan ikke unngås, men disse køene er langt kortere enn de offentlige køene.

-Da attraksjonene er særdeles populære og det er mange besøkende, kan turen vare lenger enn først antatt. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan forårsake. 
- Avbestillinger kan skje på svært kort varsel. I slike tilfeller kontakter vi deg og gir deg alternative turdatoer eller du full refusjon.
- På grunn av sikkerhet anbefaler vi på det sterkeste at du ikke tar med store vesker eller pakker.
- Denne turen er gjennomført som en spasertur, da ingen biler er tillatt inne i Vatikanet. Bruk egnet fottøy.

Fantastisk 4.2

4.2 16 kunder
Anbefales på det sterkeste

Skal noen besøke Vatikanet anbefaler vi å benytte Roma T sine tilbud. Vatikanet tiltrekker seg mange turister og pilegrimer. Dette fører til mye kaos. Roma T sin guide "loset" oss igjen om på en utmerket måte, slik at vi fikk utbytte av besøket. Roma T har også et lokale med stoler og toalett, som gjør at man får den rette roen før besøket. ANBEFALES!!!

Pål, Oslo
LØR, 23 APR 2016
4.2
Et mist

Guidet tur i Vatikanmuseet og Sixtinske kapell var en flott opplevelse og tok nesten pusten fra oss. Har vært der også tidligere men kan gå der gang på gang og hver gang oppleve noe nytt. Vi var en gruppe på 17 personer akkurat passe stor. Vår guide var meget sympatisk,kunnskapsrik og dyktig. Senere kunne vi gå i Peterskirken på egen hånd forøvrig en betagende opplevelse. Anbefales på det varmeste.

Birgit, Grimstad
MAN, 07 DES 2015
4.2
Anbefales

Dyktig guide som passet på at alle var med og at vi kom oss fram i mengden. Mye interessant informasjon.

Liv olaug, Veggli
FRE, 07 AUG 2015
4.2
Oppleving for livet.

Trass i 36 graders varme, blei opplevinga i Vatikanet uforgløymeleg. Omvisninga med ein engasjert og kunnskapsrik guide gjorde at me fekk mykje meir utav turen, enn om me skulle gått på eiga hand. Kanskje det var dei små detaljane ho delte med oss som gjorde det ekstra kjekt. Kan absolutt anbefalast.

Jostein, Sørbøvåg
TIR, 09 JUN 2015
4.2
Fin tur i Vatikanet! Flink guide!

Vi koste oss på guidet tur, guiden var flink, men pga litt stor gruppe var d til tider litt vanskelig å høre hva hun sa. Men hvis man stod nærme så fikk man med seg det meste! :-)

Tine, Oslo
FRE, 05 JUN 2015
4.2
Kan anbefales!

Etter litt venting (fordi noen deltakere var sene) startet turen med en inspirerende og engasjert guide. Vi smatt kjapt forbi køen ute, og inne gikk alt veldig greit gjennom sikkerhetskontrollen. Rundturen var informativ og veldig bra og det man får se er utrolig vakkert. Det eneste må være at turen varte cirka 1 time lenger enn hva som står i beskrivelsen. Meget vel anvendt tid!

Monica, Son
FRE, 15 MAI 2015
4.2
Helt fantastisk :)

Da vi bestemte oss for å reise til Roma, 3 jenter på tur, så var en opplevelse av Vatikanet et must. Vi bestemte oss for å sikre omvisning med en gang turen til Roma var i boks og booka en guidet tur via romabilletter.no, siden deres side virket trygg og de hadde fått mange gode anmeldelser.
Vi fikk Toni til guide (kort for Antoinetta om jeg husker rett) og møtte henne på kontoret til "When in Rome Tours" ved siden av Vatikanmuseet. Å finne kontoret var litt forvirrende da det ligger litt skjult, men det gikk kjapt å finne fram da vi forhørte oss med en restaurant i samme gate.
Toni var rolig og trygg som guide, utrolig kunnskapsrik og flink til å lede oss gjennom store folkemengder uten at vi mistet henne av synet. Hun var tydelig både stolt og veldig interessert i det hun fortalte om, som gjorde henne til en veldig behagelig og fin guide å forholde seg til.
Vatikanet var en helt fantastisk opplevelse som vi ikke ville vært foruten :)

Lene, Stord
FRE, 08 MAI 2015
4.2
Fantastisk guide!!

Vi hadde en fantastisk ettermiddag i Vatikanet sammen med vår guide Chaira.
Vi møtte henne på kontoret til "When in Rome". Hun presenterte seg og håndhilste på alle og hun lærte seg jammen alle navnene våre også. Hun var en utømmelig kilde av masse kunnskap om Vatikanet . Hun fortalte på en engasjert og flott måte. (og hun hadde full kontroll på alle oss i gruppa - så ingen skulle blir borte på veien).
Masse flott og spennende både å se og høre om Vatikanet, kunsten og kunstnerne.
Vil og kan absolutt anbefale denne ettermiddagsturen i Vatikanet.
Tusen takk til Chiara for flott guiding!!
Med hilsen Glenn og Anne

Anne elisabeth, Torp
TIR, 21 APR 2015
4.2
Norway

Fantastisk guide, Maggie, gjorde det til en stor opplevelse. Hun var dyktig, morsom og engasjerende :)

Marit, Gjøvik
MAN, 20 APR 2015
4.2
Guidet tur i Vatikanet

16. November besøkte min mann og jeg vatikanet og Det sixtinske kapell, en veldig flott opplevelse. Vi fikk en helt fantastisk guide som snakket med kunnskap og innlevelse! En av de beste guidene jeg har hatt noe sted noen gang!. En liten ulempe var det at det var veldig mange besøkende denne dagen, en novemberdag utenom turistperioden. Alt I alt, en helt super opplevelse.

Hege merete, Høvik
TIR, 18 NOV 2014
4.2
Utmerket ordning - kan anbefales

Når man ser hvor lange køene inn til Vatikanet er, er det ingen tvil om at dette er en effektiv og anbefalelsesverdig service. Vår guide var også veldig kunnskapsrik og hyggelig, og opptatt av at alle skulle få mest mulig ut av turen.

Nina, Oslo
TIR, 04 NOV 2014
4.2
17.10.2014 - Guide Daniela

Vi hadde en veldig flink og engasjert guide, Daniela. Hun fortalte med innlevelse og stor kunnskap om mange detaljer og hadde også den store oversikten. De timene vi hadde i vatikanet var helt klart verdt pengene. Man får mye mer ut av en tur når man har en guide til å fortelle og å vise frem de viktige tingene.

Per ivar, Lommedalen
SØN, 19 OKT 2014
4.2
Litt skuffet

Det ble lang ventetid for å få sendere/ørepropper og billetter til Vatikanet. Det gikk 40 min før vi kunne starte på sikkerhetskontrollen. Enormt med folk, rask gjennomgang av den lange turen. Dårlig lyd på øreproppen/senderen/mottakeren. Hørte bare deler av det guiden sa til tross for at jeg fikk nye mottaker/ørepropp. Besøk i kuppelen på Peterskirken var ikke med i prisen.

Britt, Notodden
LØR, 21 JUN 2014
4.2
Dette kan vi anbefale

Veldig bra organisert og veldig bra guide, Tony, som hadde utrolig mye kunnskap. Satte pris på at gruppen ikke var så stor og guiden tok veldig bra vare på oss. Vi kom oss raskt inn og forbi alle køer, men siden vi var der i påsken var det mye folk og litt trangt å komme seg fram og litt køgåing inne. En av oss hadde også litt problem med lyden i headsettet. Vi bestilte også guidet tur til Coluseum og Forum Roma gjennom Romabilletter og var like fornøyd med denne turen. Vi anbefaler gjerne Romabilletter til alle andre som skal til Roma.

Siw, Rykkinn
MAN, 21 APR 2014
4.2
Vatikanet

Logistikk og informasjon ved fremmøte til turen var veldig bra. Guiden var flink, men selv om trengselen ikke kom opp mot høysesong, så vær forberedt på du ikke er alene. Sixtinske kapell ble intet mindre enn et mareritt hvor vi var stuet sammen i en trengsel som gjorde det umulig å bevege seg, og det eneste vi klarte å tenke på var å komme oss vekk og ut. Stor skuffelse for de i reisefølge vårt som ikke hadde vært der tidligere at vi ikke fikk med Peterskirken pga messe, men det kan ikke operatørene noe for. Siden dette var langfredag var vi forberedt på at messen muligens ikke ville være over før vi etter planen skulle inn i kirken.

Inger lise, Frogner
MAN, 21 APR 2014
4.2
Flott tur i Vatekanet.

Eg og min sønn på 12år hadde ein storarta ettermiddagstur i Vatekanet. Italiensk guide som snakka godt engelsk. Guiden kunne formidle historien på ein levande og underhaldane måte. Turen skulle vere på 2 timar men varte nesten 3,5 time. Dette var berre eit pluss. Ein må ha gode sko da det er ein del gåing.
Det som var litt vanskelig var å finne kontoret til Roma biletter.
Kan anbefalast for både store å små. Ville brukt Roma bileter ved fleire høver.

Ingeborg, Sogndal
FRE, 11 APR 2014
4.2

Info

Ettermiddagstur i Vatikanet, Ticmate.no

Ettermiddagstur i Vatikanet
MØTEPUNKT:
When In Rome Tours
Via Sebastiano Veniero 21
000192 Roma, Italy

Ettermiddagstur i Vatikanet
Åpningstider
Turen starter hver dag kl. 13.00 eller 15.00.
Vennligst vær der 15 minutter før turen starter.
Stengt søndager og på andre religiøse helligdager!

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Ottaviano Station. Det er 5 minutter herfra, gå!

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn