Det Habsburgske Madrid og Palacio Real

Det Habsburgske Madrid og Palacio Real

Pris fra 547 kr

Opplev Madrid som byen var da Habsburg dynastiet regjerte I Spania, og se helde det Kongelige Palasset i Madrid. Billetter til Habsburg Madrid Walking tour og Palacio Real kan bestilles her!

Habsburg Madrid: Det er navnet som ble gitt til Madrid da Habsburg dynastiet regjerte i Spania. Dette dynastiet startet når Charles I inntok den kongelige tronen i 1516, og han er kjent for å ha beriket byen med sine mange palasser og monumenter. Senere gjorde Philip II Madrid til hovedstaden i Spania, og siden dette har byen vokst dramatisk. På denne turen vil du få se mange bygninger fra Renessansen og Barokken i Madrid, som representerer tiden da Habsburg dynastiet regjerte. Det vil bli en billedskjønn tur. På denne turen, inkl. i prisen, vil vi stoppe ved en av de mest symbolske Cafe’ene fra denne populære epoken i Madrid’s historie, her vil du få tilbudt en drink.

Etter å ha gått gjennom Habsburg området i Madrid, vil vi fortsette til det storslåtte Royal Palace (Palacio Real)! Palasset ble bygget på 1700-tallet og ble bygget i gammel italienske barokkstil kallt Alcassar av Austrias. Det er en av de vakreste og best bevarte palassene i Europa og et symbol på utholdenheten til Madrid som hovedstad i riket. Palasset var den offisielle residensen til den Spanske monarkiet fra 1765 til 1931. Fram til i dag bliver de mest imponerende mottakene av den spanske kronen feiret her, som audienser, middags selskaper, signeringer av avtaler og tradisjonelle sermonier for kongen av Spania.

Viktig Informasjon:
- Turen vil foregå på Engelsk!
- Varighet: 3,5 timer.
- Billetter en bare gyldig en dag.
- Vennligst møt opp 15 minutter før turen begynner.
- Vennligst vær obs på at turen kan bli avlyst på kort varsel ved dårlig vær.
- Vennligst legg merke til at denne turen ikke vil være tilgjengelig når Palacio Real har offisielle tilstelninger!
- Hvis turen skulle bli avlyst på grunn av dårlig vær eller offisielle tilstelninger, vil vi gjøre vårt beste for å kontakte deg og tilby en alternativ dato!
- Barn regnes å være fra 6 til 15 år gammel.
- Barn under 6 år er gratis.
- Det vil bli noe spasering på denne turen, så vennligst ta på egnet fottøy.
- Habsburg Madrid Walking tour og Palacio Real starter ved Julia Travel og avsluttes ved Palacio Real.
– Gray Line Spain.

Info

Det Habsburgske Madrid og Palacio Real
Julia Travel – Gray Line Spain,
Calle San Nicolàs 15
28013 Madrid, España

Det Habsburgske Madrid og Palacio Real
Åpningstider
Hver dag kl. 10.00!

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Metro Opera Station

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn