Death Valley heldagstur

Death Valley heldagstur

Pris fra 1797 kr

Besøk den heteste, tørreste og det laveste punkt i den vestlige hemisfære, mens vi reiser til hjetet av Death Valley nasjonalpark. Et spekter av farger og det ekstreme ørkenmiljøet er en fotografers drøm, så husk kameraet ditt.

Besøk en av de mest unike landskap på jorden. Denne heldagsturen tilbyr spektakulære høydepunkter i Death Valley. Du vil dra over utrolige bildemuligheter ved Zabriskie Point, en imponerende kjøretur gjennom Artist’s Pallet og selvfølgelig en stopp ved Bad Water, som med dets 85 meter under havnivå er det laveste punkt i den vestlige hemisfære.

Høydepunkter:

Stopp på Bad Water saltsletter, Dante`s utsikt og en bildestopp på Zabriskie Point

- Imponerede utsikt på turen gjennom Artist's Pallet

- Besøk Furnace Creek besøkssenter og Borax museum

- Fantastik utsikt over Black Montain rekken og 20 Mule Team Canyon

- Utrolig og unikt sceneri i California ørken

- Lunsj er inkludert

Varighet: 10 timer

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv ut billetten og ta den med deg på turen.

- Denne turen inkluderer gratis transport fra og til hoteller i nærheten av The Strip. Senere i bestillingsprosessen spør vi deg om hotellopplysninger. Hentetid er mellom kl.06-07.

- 24 til 48 timer før turdatoen din, bedes du om å ringe vår agent for å avtale tidspunkt for henting på hotellet ditt i nærheten av The Strip. På e-billetten som du mottar etter at du har fullført bookingen, vil vår agents avgiftsfrie nummer være oppgitt.

- Turen er på engelsk.

- Alle reservasjoner må være bekreftet 7 dager før turen.

- Hotelltransport, lunsj (vegetar valgmulighet er tilgjengelig med 48 timers varsel), snacks, vann og parkinngang er inkludert i prisen.

- Vennligst merk at temperaturene i juli og august kan stige over 45 celsiusgrader. Vi vil gi rikelig med drikkevann for å holde dere hydrerte, vennligst ta med solkrem og solhatt/caps på denne turen.

- Maksimal turstørrelse er 13.

Info

Death Valley heldagstur
Turen inkluderer hotelltransport fra utvalgte hotell i Las Vegas.

Death Valley heldagstur
Åpningstider
Turen går fra kl.08:00 - 17:00 på fredager og søndager.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Se hvor turen går fra:

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn