Dagstur til Comosjøen

Dagstur til Comosjøen

Pris fra 1073 kr

Forlat storbyen Milanos kjas og mas og vend snuten mot landet. De nydelige alpene, imponerende innsjøer, flotte villaer og den sveitsiske grensen venter deg bare en time utenfor byen. På denne turen får du oppleve det beste av Lugano, Comosjøen og Bellagio.

Høydepunkter:
- Full dagstur til Comosjøen, Lugano og Bellagio
- Nyt et 2-timers cruise rundt Comosjøen
- Besøk den vakre byen Bellagio, også kjent som 'perlen av Comosjøen'
- Handle sjokolade og andre spesialiteter i Lugano, Sveits

Første destinasjon er Como, hvor vi skal ombord på et 2-timers cruise langs innsjøen. Dette er en unik mulighet til å beundre det fantastiske landskapet og se villaene til de rike og berømte rundt innsjøen. Lake Como er et kjent feriemål for stjerner og kjendiser, og under cruiset viser guiden oss villaene til bl.a. George Clooney og Richard Branson, samt villaer som en gang huset Star Wars og James Bond-filmsett.

Deretter kommer vi til den berømte byen Bellagio, 'perlen av Comosjøen'. I Bellagio har du tid på egenhånd til å nyte byen og shoppe litt, eller bare slappe av og spise lokal mat.

Etterpå drar vi til Lugano. På mindre enn en time passerer vi den italienske grensen og ankommer Sveits. Vi drar på en scenisk kjøretur til foten av Alpene og 'Sveits' Monte Carlo': Lugano ligger i den vakre innsjøen med samme navn. Denne italiensktalende byen er en av Sveits 'største turistdestinasjoner og en favoritt blant kjendisene.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen. 

Hvor begynner omvisningen?
Turen starter ved foten av nåleskulpturen "Ago, Filo, e Nodo" (nål, tråd, og knute) foran togstasjonen Cadorna i Piazzale Luigi Cadorna.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer 10½ timer.

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 2-14 år. Det er gratis for barn i alderen 0-1 i følge med en betalende voksen.

Trenger jeg et Visa?
Vær oppmerksom på at du vil trenge den riktige Visa i passet for å komme inn Sveits. Sørg for å sjekke visumkrav på her

Info

Dagstur til Comosjøen
Vi møtes ved foten av nåleskulpturen "Ago, Filo, e Nodo" (nål, tråd, og knute) foran togstasjonen Cadorna i Piazzale Luigi Cadorna.

Dagstur til Comosjøen
Åpningstider
Den 1. til 31. mai: torsdag og lørdag kl 08:30 Den 1. juni til 31. oktober: Tirsdag, torsdag og lørdag kl 08:30

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Ta M1- eller M2-toget (rød eller grønn linje) til Cadorna FNM-Triennale exit. Den store nåleskulpturen er i sørøstenden av stasjonen i det du kommer ut.

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn