Sjarmerende Nederland

Sjarmerende Nederland

Pris fra 1158 kr

Opplev Nederland på sitt mest sjarmerende. På denne turen til Nederlands mest autentiske landsbyer kommer du til å oppleve et scenisk landskap med rustikke vindmøller, små sjarmerende landsbyer, vakre kanaler, samt smake deilige nederlandske spesialiteter og mye mer. 

Høydepunkter:
- 8-times tur i sjarmerende Nederland
- Lunsj er inkludert og serveres i Volendam
- Besøk verkstedet til en treskomaker
- Ostesmaking i Edam
- Utforsk en tradisjonell vindmølle innenfra i Zaanse Schans

Opplev Nederlands sjarme
På vei mot Marken - en liten fiskerilandsby som er kjent for å verne om tradisjonell nederlandsk kultur - kjører vi gjennom Nederlands vakre landdistrikt. I Marken tar guiden deg med på en rundvisning til fots i de sjarmerende gatene, mens han forteller om stedets historie. Stoppet inkluderer et besøk hos en treskomaker, hvor du får muligheten for å se en travel håndtverker på jobb, mens han demonstrerer, hvordan man lager tresko. 

Vi fortsetter turen i båt, og du kan nyte en kop kaffe og et stykke wienerbrød mens vi seiler mot Volendam. Når vi kommer til Volendam får du litt tid på egen hånd til å utforske fiskerilandsbyen og kikke litt i butikker. Etterpå treffes vi igjen for å spise en deilig lunsj på en restaurant langs demningen.

Neste stopp er et skattekammer i hjertet av Nederland; den lille byen Edam, som er kjent for sin ost. Her drar vi på en ostesmaking av den berømte Edamerosten. 

Fra Edam fortsetter vi den sceniske kjøreturen til Zaanse Schans - en by med en fantastisk samling av historiske vindmøller, som har blitt vedlikehodlt siden 18- og 19-hundretallet. Her får du besøke en av vindmøllene, så du kan utforske den innenfra og forstå viktigheten av det nederlandske ikonet. Etter turen til Zaanse Schans kjører vi tilbake til Amsterdam. 

Turen er tilgjengelig på engelsk, tysk og spansk.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du en e-billett via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen.

Hvor starter turen?
Turen starter ved Lindbergh Excursions-kontoret. Møt opp 15 min. før turen starter. 

Hvor lenge varer turen?
Turen varer 8 timer. 

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 4-12 år. Det er gratis for barn under 4 år i følge med en betalende voksen.

Info

Sjarmerende Nederland
Turen starter på Lindbergh Excursions-kontoret: 
Damrak 26
1021 LJ Amsterdam

Sjarmerende Nederland
Åpningstider
Sommersesong: tirsdag, torsdag, lørdag og søndag kl. 9:45.
Vintersesong: torsdag, lørdag og søndag kl. 9:30. 

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Nærmeste trikkestopp: Martelaarsgracht

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn