Det beste av Venezia + Dogepalasset

Det beste av Venezia + Dogepalasset

Pris fra 818 kr

Vår 'Beste av Venezia med Dogepalasset'-tur er ideell for dem som ikke har så mye tid å gjøre godt med i Venezia, men som gjerne vil se alle byens høydepunkter. Du får se alle de enestående severdighetene, som Rialto-broen samt få en rundvisningen inne i både Markuskirken og Dogepalasset. Du får også besøke mer rolige steder langs de små smale gatene og plassene i Venezia - hvor du kan få en følelse av hvordan det er å bo i en flytende by. 

Høydepunkter:
- Oppdag den fascinerende historien om Venezias fortid på denne 3,5-times gåturen
- Utforsk Venezias historie i Dogepalasset
- Besøk Markuskirken og slipp køen til inngangen
- Gå de mange trinnene opp til Markuskirkens vakre terrasser 
- Garantert liten turgruppe på max. 20 personer

Opplev det beste av Venezia inkl. Markuskirken og Dogepalasset
Turen starter med en av Venezias største severdigheter - Rialto-broen. Deretter går vi gjennom smale gater og over bittesmå broer til vi kommer inn til hjertet av byen. Du får besøke Marco Polos hus og høre om hvordan han dro til sjøs og kom tilbake og fortalte om historier om Kina og en verden i Østen få hadde sett.

Du får også se de livlige plassene Campo SS Giovanni e Paolo og Campo Santa Maria Formosa, Byzantinisk innflytelse, renessansebygninger og moderne strukturer som vitner om en eklektisk historie i byens utvikling. 

Du kommer også til å se Sukkenes Bro på vei til neste stopp - Markuskirken. Etter å ha beundret Markusplassen, slipper vi den lange køen til kirken og går direkte inn. Med mindre ventetid utenfor har vi mer tid til å beundre de vakre ferskomaleriene inne i kirken. Turen inkluderer også en tur opp på Markuskirkens famøse terrasser. Fra terrasserne, som sjeldent er inkludert i turer, får du en enestående utsikt over plassen og rik mulighet til å ta bilder. 

Siste stopp på turen er Dogepalasset, som engang var hertugen av Veneias hjem. Det er sentrum for Venezias historie, såvel som en av verdens eldste republikker. Vi utforsker alle de beste severdighetene i palasset, som er åpne for offentligheten. Besøket i Dogepalasset er den perfekte måten å avrunde turen din gjennom Venezias historie og kultur. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du en e-billett via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen.

Hvor starter turen?
Turen starer foran bronsestatuen av en mann i Campo S. Bortolomio, på San Marco-siden av Rialto-broen. 

Hvor lenge varer turen?
Turen varer 2 timer.

Er det en kleskode?
Ja, for å besøke religiøse steder må du oppfylle en striks kleskode. Kne og skuldre skal være dekket på både menn og kvinner. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige, hvis du blir nektet inngang pga. upassende påkledning. 

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelige for barn melllom 4-14 år. Det er gratis for barn under 4 år ifølge med en betalende voksen. 

Viktig informasjon:
- Unngå vennligst å medbringe store vesker, en tripod eller ryggsekker, da disse skal sjekkes inn som bagasje i Markuskirken og du derfor vil gå glipp av en stor del av turen. 
- Turen ender ved Rialto-broen.
- Du kommer til å gå en del på tiren og det er mange trinn opp til terassene i Markuskirken, så det anbefales at du har behagelig fottøy på. 
- Vi er desverre ikke i stand til å hjelpe folk i kjørestol eller folk med barnevogner eller klappvogner på denne turen. 
- Fotografering er tillatt på det meste av turen, man må imidlertid ikke fotografere i Markuskirken. 
- Noen steder er det ikke skygge, så vi anbefaler at du tar med hatt, solkrem og en flaske vann, hvis det er varmt.

Info

Det beste av Venezia + Dogepalasset
Turen starer foran bronsestatuen av en mann i Campo S. Bortolomio, på San Marco-siden av Rialto-broen. 

Det beste av Venezia + Dogepalasset
Åpningstider
Turen gjennomføres fra april til november. Sjekk kalenderen for datoer og tider. 

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Klikk på kartet under for å se hvor møtestedet er: 

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn