Det beste av Venezia + vanntaxi

Det beste av Venezia + vanntaxi

Pris fra 818 kr

Opplev alle Venezias toppseverdigheter på denne ekslusive turen med max. 10 deltakere. Turen inkluderer en times tur med vanntaxi på Den store kanalen, Markuskirken (Basillica di San Marco), Campo SS Giovanni Paolo og den kjente Sukkenes bro. 

Høydepunkter:
- En times luksus vanntaxi-tur på Den store kanalen
- Slipp køen og se mosaikkene på Markuskirken på kloss hold
- Få en rundvisning i Markuskirken samt de kjente terrassene 
- Garantert liten turgruppe på max. 10 personer

Opplev det beste av Venezia - til vanns, til lands og i lufta
Turen starter på Den store kanalen, byens hovedkanal som løper forbi mer enn 50 palasser, seks kirker, fire broer og to utendørsmarkeder. I løpet av turen får du se de fleste av disse severdighetene. 

Tilbake på land venter dagens hovedattraksjon: Markuskirken. Kirken tok mer enn 800 år å bygge, med minnesmerker og momumenter inni bragt (eller stjålet) fra Europa og Asia. Køene foran Markuskirken er ofte veldig lange, men vi slipper heldigvis køen og går direkte inn og starter rundvisningen. 

Deretter tar guiden deg på en gåtur rundt til noen av Venezias kjente severdigheter. Vi besøker blant annet Marco Polos hus og hører om hvordan han dro til sjøs og vendte hjem med historier om Kina, Campo SS Giovanni Paolo med sin blanding av arkitektur fra forskjellige tidsaldre og den kjente Sukkenes bro.

Turen ender ved Rialto-broen, en enestående marmorstruktur som kostet Venezia en mindre formue å bygge, men som helt sikkert er alle pengene verdt. 

Turen foregår på engelsk.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du en e-billett via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen.

Hvor starter turen?
Turen starter ved Ponte della Paglia, broen med utsikt over Ponte dei Sospiri (Sukkenes bro), foran dogepalasset overfor lagunen.. 

Hvor lenge varer turen?
Turen varer 3 timer.

Er det en kleskode?
Ja, for å besøke religiøse steder må du oppfylle en striks kleskode. Kne og skuldre skal være dekket på både menn og kvinner. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige, hvis du blir nektet inngang pga. upassende påkledning. 

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelige for barn melllom 6-15 år. Det er gratis for barn mellom 0-5 år ifølge med en betalende voksen. 

Viktig informasjon:
- Unngå vennligst å medbringe store vesker, en tripod eller ryggsekker, da disse skal sjekkes inn som bagasje i Markuskirken og du derfor vil gå glipp av en stor del av turen. 
- Turen ender ved Rialto-broen.
- Du kommer til å gå en del på tiren og det er mange trinn opp til terassene i Markuskirken, så det anbefales at du har behagelig fottøy på. 
- Vi er desverre ikke i stand til å hjelpe folk i kjørestol eller folk med barnevogner eller klappvogner på denne turen. 
- Fotografering er tillatt på det meste av turen, man må imidlertid ikke fotografere i Markuskirken. 
- Noen steder er det ikke skygge, så vi anbefaler at du tar med hatt, solkrem og en flaske vann, da det er varmt.

Info

Det beste av Venezia + vanntaxi
Turen starter ved Ponte della Paglia, broen med utsikt over Ponte dei Sospiri (Sukkenes bro), foran dogepalasset overfor lagunen.

Det beste av Venezia + vanntaxi
Åpningstider
Turen har avgang kl. 14:30 (1. april - 31. oktober)

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Klikk på kartet under for å se hvor møtestedet er:

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn