Prado-museet : Hopp over køen

Prado-museet : Hopp over køen

Pris fra 425 kr

Bestill billetter til det verdensberømte Prado-museet i Madrid, og hopp over køen! Køen til Prado-museet er ofte veldig lang, spar tid og bestill billettene dine her! 

Bygningen som i dag er hjemmet til Museo Nacional del Prado ble oppført av arkitekten Juan de Villanueva i 1785. Det ble bygd for å huse det nasjonale kuriositetskabinettet, beordret av Kong Charles III, og åpnet først for publikum november 1819. 

Besøket foregår i kronologisk rekkefølge og starter ved utstillingshallen og mesterverkene til J. Bosch (El Bosco) (1450-1516): De sju dødssyndene, Høyvogna, Den hellige Antonius' fristelser og Lystenes hage. Vi fortsetter gjennom rommene som er dedikert El Greco (1540-1614): Mannen med hånden på brystet, Den hellige treenighet, Kristus på korset og Maria's budskap. Så til sist nyter vi verkene til Velázquez (1599-1660): Drukkenboltene, Equestrian-portrettet, Spinnerskene, Bredas Overgivelse og Hoffpikene. Turen avsluttes med verkene til Goya (1746-1828): Familien til Carlos IV, Henrettelsene 3. mai 1808 og Pinturas Negras. 

 

Viktig informasjon: 

- Turen er på engelsk og spansk. 

- Varighet: ca. 1,5 time

- Billetten er kun gyldig på den valgte dato

- Ingen barnebilletter, lik pris for alle. 

- Du kan bli igjen så lenge du vil etter at den guidede turen er over. 

- Prado-museet: Hopp over køen avsluttes ved museet. 

Veldig bra 4.0

4.0 1 kunder
31. mai 2015

Ikke så mye turister i Madrid nå på denne tiden, men fint å ha med en guide som loset oss vel fram og rundt inne i museet. Guiden var proff og vi lærte mye.

Opplegget fungerte bra, både før og under. Litt dyrt kanskje siden det er gratis inngang i Prado på søndager (vi var der søndag) og ikke så mye folk i mai.

Heidi, Oslo
ONS, 03 JUN 2015
4.0

Info

Prado-museet : Hopp over køen
Madrid City Tour informasjonspunkt. Calle Felipe IV, 28014, Madrid. Like ved Prado-museet.

Prado-museet : Hopp over køen
Åpningstider
April til oktober: Hver dag kl 15.00. November til mars: Lørdag kl 15.00

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Metro Banco de España

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn