Søk billetter

Lignende opplevelser

Gatwick Express

4.1 (389)
Fra kr 227

Ta Gatwick-ekspressen og kom deg inn til London raskt og enkelt. 

Høydepunkter

- Få e-billettene dine direkte til din innboks
- Slipp billettkøen på stasjonen
- Billettene kan brukes på en hvilken som helst dag i løpet av en måned
- Barn under 5 år reiser gratis

Hva bør jeg forvente?

Reisen tar omtrent 35 minutter - enkelt og komfortabelt! 

Fra Victoria stasjon i London, kan du problemfritt ta t-bane, buss eller drosje til din endedestinasjon, som for eksempel Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Oxford Circus, Covent Garden, Russel Square eller Paddington. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan bestiller jeg billetter til Gatwick-ekspressen?
Når du bestiller billetter velger du datoen du skal bruke billettene på som "Gyldig fra"-dato. Hvis du bestiller returbilletter, skal returreisen tilbake til London Gatwick lufthavn være innen 28 dager fra datoen du har valgt. 

Vær oppmerksom på at du mottar 1 billett per booking, uansett hvor mange du bestiller for. 

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen din er fullført mottar du en bekreftelse via e-post.

Important information

- Vennligst merk: Det blir ingen Gatwick Express-tjeneste på følgende datoer: 18/11, 19/11, 25/12, 26/12. 
Hvis du allerede har bestilt billetter til Gatwick Express, vil du være i stand til å bruke dem for å få tilgang til Thameslink eller Southern tjenester.
- Vennligst merk: Ingen tilbakebetaling er tilgjengelig hvis du reiser på datoer uten tjeneste. Alternativ transport (enten med buss eller tog der du også kan bruke din originale billett uten ekstra kostnader) er alltid tilbudt. Hvis du velger å ikke bruke alternativ transport, blir det ikke tilbudt tilbakebetaling eller kompensasjon. 
- Det er ditt ansvar å sjekke togtabellen før din reise, spesielt togtidene til og fra flyplassen for fly som ankommer eller har avgang veldig tidlig på morgenen eller sent på kvelden, eller i tilfelle det er begrenset tjeneste på grunn av vedlikeholdsarbeider eller lignende. 
- Vi er ikke i stand til å betale tilbake (enten delvis eller fullstendig) for billetter som ikke kan bli brukt hvis togtabellen ikke passer med dine planlagte flyankomster eller flyavganger. Hvis tog blir kansellert på grunn av vedlikeholdsarbeide eller lignende, vil alltid en erstatning i form av buss-tjeneste bli tilbudt. 
- På helligdager blir ikke Gatwick Express kjørt like ofte som vanlig, og på 25. desember går ikke Gatwick Express. 
- Den 24. september (frem til 6:30 på morgenen), 8. oktober (frem til 6:30 på morgenen) og 29. oktober (frem til 6:30 om morgenen) blir togtjenester erstattet av direktebusser.
- Hvis du vil kan du bestille billetter til den alternative Gatwick Airport Train HER!

Vedlikeholdsarbeid inntil januar 2018: 
Omfattende vedlikeholds- og linjearbeid er planlagt fra nå og frem til tidligst januar 2018. Avreise-suspensjoner og reduksjon av tjenester i timen kan forekomme - for det meste på nattestid og en gang i helgene. Dersom en tjeneste ikke er i drift i lengre perioder, vil den erstattes av buss. Vennligst beregn ekstra tid på vei til flyplassen.
Personalet er tilgjengelig på stasjonene for å hjelpe deg, så kan du spørre dem hvis du har noen spørsmål. 

Billett-kategorier

Med Gatwick-ekspressen kan du velge tur-retur eller enveisbillett mellom London Gatwick lufthavn og Victoria stasjon i London.

Er det barnebilletter på Gatwick-ekspressen?
Ja, du kan kjøpe barnebilletter til Gatwick-ekspressen. Barnebilletter er tilgjengelige for barn mellom 5-15 år. Barn under 5 år reiser gratis i følge med en voksen (maks. 4 barn reiser gratis per voksen).

Fantastisk: 4.1

Raskt

"Bestilte billetter hjemme, det fungerte fint."

Stein, Sarpsborg, NO fre, 3 feb 2017

Bestill

ons, 21 mar 2018

Instant confirmation

Printet billett

Veibeskrivelse