Søk billetter

Om Ticmate

Ledende agent i Europa innen internasjonalt billettsalg!

Velkommen til Ticmate.no. Stedet for deg som ønsker å oppleve et internasjonalt event og vil bestille alle dine billetter i god tid, innen du reiser avsted.

Ticmate er et svenskeid selskap som tilbyr et stort utvalg av billetter verden rundt, til sightseeingturer, turistattraksjoner, transport, musikaler, middager, shows, fotballkamper og mye mer!

Ticmate er aktiv i 40 land på 6 kontinenter, og selger billetter til ulike events i byer rundt om i verden, fra Praha i øst til Las Vegas i vest.

Hvor skal du reise neste gang? Finn og bestill billetter til dine opplevelser hos Ticmate!

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Kald Krig Berlin Vandretur

4.7 (3)
Fra kr 159

Nyt en rundvisning til fots rundt i Berlin og opplev Berlin under den kalde krigen. Gå ned Stalinallé, besøk minnesmerket for Berlinmuren og kirken Gethsemane i Prenzlauer Berg og mye mer!

Høydepunkter

- Utforsk Berlin som det var under jernteppet
- Nyt en fascinerende rundtur til fots
- Spaser ned Stalinallé
- Besøk minnesmerket for Berlinmuren på Bernauer Strasse
- Hør om risikoen mange tok for å unnslippe

Hva kan jeg forvente?

I årtier etter 2. verdenskrig var Berlin delt i to: Én var bastion for vesten bak jernteppet, den andre var en hovedstad ivrig etter å vise kommunismens overlegenhet. 

Hør alt om hvordan de allierte kreftene delte Berlin i fire seksjoner ved slutten av krigen, og se hvor tre av disse sektorene munne ut i Potsdamer Platz. 

Gå ned boulevarden Stalinallé i øst og se dens bryllupskake-aktige arkitektur som ble designet for å illustrere kommunistisk storhet under den kalde krigen. 

Besøk minnesmerket til Berlinmuren (Gedenkstätte Berliner Mauer) på Bernauer Strasse og få en fornemmelse av hvor komplekse og besværlige sikkerhetsforanstaltningene var for å forhindre østtyskerne i å flykte til Vestberlin. 

Hør også om den risikoen mange valgte å ta ved å flykte og dermed motarbeide den beryktede sikkerhetstjenesten Stasi sine planer. 

Besøk kirken Gethsemane i Prenzlauer Berg, hvor mange modige østtyske borgerrettighetsaktivister mødtes i slutten av 1980-tallet for å protesere mot regimet og hjalp med å starte en fredfull revolusjon som kulminerte i Tysklands gjenforening. 

Se hvor disse initativene førte til hullet på Bornholmer Strasse og hør om hvordan modige østberlinere forhindret at Stasi-hovedkvarterets papirer ble ødelagt, hvilket gir oss et viktig innblikk i hvordan regimet fungerte. 

Hvordan fungerer det?

Kort etter at bestillingen er fullført mottar du en e-billett via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen.

Hvor starter turen?
Turen starter foran restauranten Weihenstephaner overfor Hackescher Markt S-togstasjon. Du bes møte opp 10 min. før turen din starter. 

Hvor slutter turen?
Turen ender på Alexanderplatz. 

Hvordan kommer vi rundt på turen?
Denne turen foregår hovedsaklig til fots, men inkluderer også en kort tur med tog, så du bes medbringe en AB-billett til Berlins offentlige transport eller kjøpe en av guiden din (En AB-dagsbillett koster €7). 

Hvor lenge varer turen?
Turen varer cirka 4 timer.

Hvilke språk finnes turen på?
Turen finnes kun på engelsk. 

Hva skjer hvis det regner?
Turen gjennomføres tross vind og vær, så du bør kle deg etter været.

Er det barnebilletter?
Nei, men det er gratis for barn under 12 år ifølge med en betalende voksen. Dessuten finnes det ungdomsbilletter til folk under 26 år. 

Billettkategorier

Nei, men det er gratis for barn under 12 år ifølge med en betalende voksen. Dessuten finnes det ungdomsbilletter til folk under 26 år. 

Åpningstider

28. Mars til Oktober: tirsdag og lørdag kl. 10:00

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 4 timer

Åpningstider

Veibeskrivelse

Kald Krig Berlin Vandretur

Adresse
Neue Promenade 3, 10178 Berlin

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine