Søk billetter

Om Ticmate

Ledende agent i Europa innen internasjonalt billettsalg!

Velkommen til Ticmate.no. Stedet for deg som ønsker å oppleve et internasjonalt event og vil bestille alle dine billetter i god tid, innen du reiser avsted.

Ticmate er et svenskeid selskap som tilbyr et stort utvalg av billetter verden rundt, til sightseeingturer, turistattraksjoner, transport, musikaler, middager, shows, fotballkamper og mye mer!

Ticmate er aktiv i 40 land på 6 kontinenter, og selger billetter til ulike events i byer rundt om i verden, fra Praha i øst til Las Vegas i vest.

Hvor skal du reise neste gang? Finn og bestill billetter til dine opplevelser hos Ticmate!

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Informasjon om sted

Minskoff Theatre

Minskoff Theatre

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Disney's The Lion King - Broadway

Disney's The Lion King - Broadway

4.9 (390)
Fra kr 1,238

Opplev Disneys populære og prisbelønte familiefilm Løvenes Konge som en musikal på Broadway. Med musikk av Elton John, er The Lion King en av de mest imponerende og rørende musikalene noensinne laget. Dette er en sikker hit for hele familien!

Høydepunkter

- Sikre deg billetter til denne utrolig populære musikalen
- Få de beste tilgjengelige plassene innenfor den valgte kategorien
- Nyt musikken av Elton John
- Opplev en prisbelønt musikal, inkl. "Best Musical"
- En musikal for hele familien

Hva kan jeg forvente?

Hva handler Lion King om?
Når den unge løveprinsen Simba blir født, blir hans onde onkel Scar presset tilbake i tronerekka. Scar planelegger å drepe både Simba og faren hans, kong Mufasa, slik at han kan ta over tronen og bli konge. Simba overlever, men tror at han er årsaken til sin fars død, så han bestemmer seg for å flykte fra riket.

Simba starter et nytt liv sammen med to svært usannsynlige venner - Timon og Pumba. Men fortiden kommer tilbake og hjemsøker ham, og han blir nødt til å møte en fryktet fiende for å oppfylle sin skjebne og kreve sin rettmessige plass som konge!

I The Lion King kommer savannen til live på Broadway i New York! Sangene i Lion King inkluderer "Circle of Life", "Hakuna Matata" og "Can You Feel the Love Tonight".

Som The New York Times sier: "Det er rett og slett ingenting som The Lion King."

Visste du dette om The Lion King?
Musikalen hadde verdenspremiere i London i oktober 1999, og siden da har den blitt vist i mange store byer rundt om i verden. Musikalen har vunnet ikke mindre enn seks Tony Awards på Broadway i New York, mottatt en Evening Standard-utmerkelse som årets teater-event og har blitt nominert til ikke mindre enn åtte Olivier Awards.

Hvem er teamet bak?
The Lion King the Musical har et fantastisk musikkpartitur som er utformet av det Tony Award-vinnende låtskrivingsteamet Elton John og Tim Rice. De fantastiske koreografiene er av Tony Award-vinnende koreograf Garth Fagan. Julie Taymor dirigerer denne musikal-versjonen av Disneys populære film. Hun har faktisk vunnet en Tony Award for beste regi av en musikal, som den første kvinnen noensinne.

The Lion King varer 2 timer og 45 minutter, inkludert pause.

Hvordan fungerer det?

Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med til teateret.

Viktig informasjon

- OBS: Strobelys brukes flere ganger i løpet av showet.
- Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid bli innvilget beste ledige plasser på tidspunktet for din bestilling. Vi har ingen innflytelse på eksakte sete- og radnummer, da det bare er teateret som kan utnevne plasser. Innen 36 timer etter at du har mottatt den første bestillingsbekreftelsen, mottar du en bekreftelse med dine eksakte plasser. Disse kan ikke endres da de var de beste tilgjengelige plassene på tidspunktet for din bestilling.

Is this suitable for me?

The Lion King er for folk i alle aldre, unge og voksne. Musikalen er spesielt populær blant familier. Den anbefales for barn fra 6 år og oppover. Vær oppmerksom på at barn under tre år ikke har adgang til forestillingen.

Åpningstider

Tirsdag kl. 19:00 - onsdag til lørdag kl. 20:00 Onsdag og lørdag kl. 14:00 - søndag kl. 15:00

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Varighet: 2 timer 45 minutter

Informasjon om show

Veibeskrivelse

Minskoff Theatre

Adresse
200 W 45 Street New York NY US

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine