Søk billetter

En Covid 19-oppdatering. Les mer

Om Ticmate

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Informasjon om sted

Santiago Bernabeu

Santiago Bernabeu

Santiago Bernabeu

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Real Madrid vs Mallorca

lør, 11 apr 2020 – søn, 12 apr 2020, Santiago Bernabeu.

Fra kr 1,410
  • Info
  • Kategori
* Endelig kampdato og tidspunkt for avspark bekreftes 5-30 dager før kampen. Den beste måten å bekrefte tidspunktet på er via klubbens offisielle hjemmeside.
* Helgekamper spilles alltid lørdag eller søndag og i sjeldne tilfeller fredag ​​kveld. * Endringer innenfor rammene nevnt oven er helt utenfor vår kontroll, og vi ber om at du alltid tar hensyn til mulige endringene når du legger reiseplanene.
* Vi vil ALDRI tildele enkelseter til våre kunder. Vi sørger for at hele selskapets seter er samlet. Dette kan bety sitteplasser direkte foran eller bak hverandre. Dette er en garanti fra oss til deg!
* Du blir alltid plassert blant hjemmesupportere eller i en nøytral sone.
* Når du har fullført bestillingen blir en bekreftelse/kvittering og e-billetter sendt umiddelbart til e-postadressen som er oppgitt ved bestillingen.
*Vi garanterer at dere får sitte samlet. Når du bestiller flere billetter vil dere alltid plasseres ved siden av, rett foran eller rett bak hverandre.
* Du vil alltid bli tildelt plasser blant hjemmesupporterne eller i den nøytrale sonen.
* Når du har fullført bestillingen mottar du en bekreftelse/kvittering, og e-billettene blir sendt til innboksen din umiddelbart.
* All informasjon om billetthenting eller levering av origibal-kampbillettene vil bli tydelig angitt på e-billetten.
* Du vil bli bedt om å vise et gyldig foto-ID eller pass når du henter billettene samt kredittkortet som ble brukt til å kjøpe billettene. Ta med kredittkortet billettene ble kjøpt med.
* Vi anbefaler at du leser vilkårene nøye før du kjøper fotballbilletter!
CATEGORY 1: Premium: Long side - Center 
CATEGORY 1: Long side - Wing/Side 
CATEGORY 2: Long side - Upper level 5 and 6  
CATEGORY 3: Short side 
CATEGORY 4: Long side - Upper level 6 and 7 
CATEGORY 5: Short side - Upper levels
VIP BOX 5008 :
Private Box 5008 har en kapasitet på 10 personer, som ligger på den lange siden av Santiago Bernabéu stadion, er romslig, komfortabel, og gir tilgang gjennom VIP-områdest eksklusive heiser. Åpen bar, kanapéer og tapas er inkludert når du reserverer plasser i private Box 5008, og er åpen fra 1 time før kampen og opp til 30 min. etter kampen. The Box er bak glass, og har en TV slik alle situasjoner kan studeres og diskuteres i slow motion. Vinduene kan åpnes på toppen, og du har fri adgang til å komme og gå fra boksen som du vil, så du kan få følelsen av Santiago Bernabéu stadion!
VIP SEATS SECTION 108: Ligger nær banen i seksjon 108, som ligger i West Stand sin Lower Main Stand. Det føles nærmest som om man er på banen, og sitteområdet har et eksklusivt cateringområde i  symbolske Museum Room, som huser fotballlagets European Cup-trofeer.
Inkludert  mat og drikke under hele kampen: - All drikke og tapas, kanapeer er inkludert. - Åpent fra 1 time før kampen til 30 minutter etter kampen. - Mat og drikke serveres før, i pausen og når kampen er over.

Refunderbare billetter Refunderbare billetter
Refunderes opp til 48 timer før besøksdato. Et avbestillingsgebyr på opptil 20% pr. billett kan tilkomme.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Arenainfo

Veibeskrivelse

Santiago Bernabeu

Adresse
Avenida Concha Espina 1, 28036 Madrid Spain

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine